Snelle levering en super mooie knutselpaketten

Zeer goede ervaring

Snelle verzending! En ook nog kosteloos ingepakt.. hier ga ik zeker vaker bestellen

Goed geregeld.

Goed geregeld.

Heel fijn! Leuke en mooie spullen!

Positief!

Ongekend goede klantenservice

Voor een schoolfeest een behoorlijke hoeveelheid maskers besteld. Niet alles was voorradig, de e-mail hierover heeft ons niet bereikt. Contactformulier ingevuld om navraag te doen en binnen een uur een reactie. Verder telefonisch contact met een bijzonder vriendelijke dame die alles gedaan heeft om de bestelling met spoed bij ons te krijgen. Maskers waren net op tijd maar misschien nog wel belangrijker, we hebben klantenservice ervaren zoals je het niet meer vaak tegenkomt.

Geweldige service en leuke spullen

Geweldige en snelle service, leuke winkel met mooie en leuke spullen.

Breekbaar materiaal goed verpakt. Bestelling op genoemd tijdstip in z'n geheel ontvangen

Goede combinatie spiegels en klei

Leuk voor kinderfeestje

Snelle levering met mooie producten

Party post heeft een overzichtelijke site met een groot assortiment. De producten hebben we snel ontvangen en alles ziet er qualitatief goed uit! Ik zou er iedere keer weer bestellen.

super leuk

Super leuke prinsessenmaskers en handspiegels met foamklei bekleed. Het resultaat is erg leuk geworden en de meiden op het kinderfeestje waren stuk voor stuk erg enthousiast.(6 en 7 jaar)

Teleurgesteld

Mijn verwachting van het product komt niet overeen met wat ik op de website dacht gezien te hebben. De strijkparels sjablonen die ik ervoor heb besteld zijn te groot. De bollen zijn klein, de gouden, rode decoratietape plakt niet goed op het deksel van de schudbol. De levering was er wel snel waar ik wel goed vond

Snelle levering, alles goed verpakt om schade te verkomen!

snel, netjes en volgens verwachting

snel geleverd, netjes verpakt en volgens verwachting.

gewoon perfect

goede producten, zoals omschreven. goede prijs, vergeleken andere websites. snel verzonden. ben zeker tevreden, bedankt :)

De keurige verpakking ,vlug bezorgd ,goede service

Snel geleverd en leuke spullen!

Prima manier om zo je eigen knutselfeestje samen te stellen. De spullen zijn zoals op de site beschreven en werden supersnel geleverd!

Snelle levering en heel goed verpakt!

Ik ben heel tevreden. Het pakketje kwam de volgende dag al heel netjes verpakt en verzorgd binnen. Complimenten!

Bestelling snel geleverd en goed op de hoogte gehouden.

Bestelling snel en goed geleverd. Top!

Leuke producten en snelle levering

Leuke producten om te knutselen en betaalbaar. Snel geleverd ook en goed verpakt! Aanrader!

Makkelijke site, snelle service

Mooie producten, snelle levering

Snel geleverd goed verpakt

Ondanks dat artikel niet op voorraad was bood Hilde na kontakt te hebben gezocht een alternatief. Hierdoor hebben we mooi knutselpakket dat op tijd voor het kinderfeest gearriveerd is. Top!

Ziet er netjes uit en mooi verpakt.

Goed stevig verpakt en super leuk per stuk ingepakt. Helaas heeft alleen de post nl bezorger het pakket voor de deur in de regen gezet.

Prachtige producten

Ik heb de spullen heel snel binnen gekregen en ben er heel tevreden over. De knutselspullen zijn prachtig, goede kwaliteit en mooie kleuren, daar gaan we veel plezier aan beleven.

Abdijlaan 2

5253VP Nieuwkuijk

Over Partypost

Vier je een kinderfeestje thuis? Dan heeft PartyPost.nl alles wat je nodig hebt om er een geslaagd feest van de maken. Feestversiering Bij feestversiering horen natuurlijk ballonnen en slingers, maar PartyPost heeft ook honeycombs, pompoms, bakvormpjes en alles voor een feestelijke eettafel. Thema Kinderfeestjes Prinsessenfeestje, Piratenfeest, Eenhoorn feestje. Welk thema er ook gekozen wordt, een compleet feestpakket zorgt gegarandeerd voor een geslaagde dag. Je bestelt het snel en eenvoudig bij PartyPost online. Knutselpakketten voor je Knutselfeestje Ben je op zoek naar een knutselpakket voor kinderen? Bij PartyPost vind je verschillende complete pakketten om lekker te knutselen. Van handspiegels versieren tot rugzakjes kleuren; voor zowel jongens als meisjes hebben wij een passend knutselpakket. PartyPost - Alles voor je Kinderfeestje thuis * Voor meisjes en jongens van 4 tot 12 jaar. * Op werkdagen voor 15 uur besteld, dezelfde dag verzonden. * Veilig betalen met o.a. iDeal, Bancontact en PayPal. * Of achteraf betalen met Klarna. * 100 dagen retourrecht. * Gratis inpakservice. * Kosteloze vervanging van artikelen bij transportschade.