Filters

10

Service, Snel en volgens afspraak

Een mooi Ginkgo besteld. Van te voren contact gehad welk model ik precies zocht omdat ik een bepaald model had gezien op google. Na advies de bestelling gedaan welke keurig op de afgesproken dag is bezorgd.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Rick, Bedankt voor je positieve reactie! Met vriendelijke groet, Team Den Mulder

9

Alles netjes en volgens afspraak geleverd goede kwaliteit van de boom

Nadat ik de boom besteld had kreeg gelijk een email met de datum wanneer ik de boom kon ophalen. De dag van levering werd ik goed ontvangen, de boom had de gevraagde kwaliteit en alles was zo geregeld. prima.

 • Aanbevelen? Ja
9

Professioneel én vriendelijk

Onlangs 2 Taxus 'Fastigiata Robusta' 225-250 cm besteld en afgehaald. De geleverde struiken zien er prima uit. Alleen had ik me niet goed gerealiseerd dat ze meer dan 100 kg per stuk wegen (incl. kluit). Het poten erven was dan ook een flink karwei. Gelukkig was de kluit goed beschermd d.m.v. jute en gaas, zodat de boel niet uit elkaar viel. Ik heb er alle vertrouwen in.

 • Aanbevelen? Ja
10

Mooie bomen!!!

Wij hebben 2 olijf wilgen besteld, de eleagnus multiflora, en deze zijn voorzien van een mooi lei rek. We kunnen niet wachten totdat deze bomen mooi gaan groeien en blad krijgen! We vinden ze nu al mooi laat staan als ze straks het hele jaar door mooi groen zijn!! Mooie prijs en kwaliteitverhouding ook!! Afspraken worden goed nageleefd en communicatie met Den Mulder gaat super!!

 • Aanbevelen? Ja
8

Goed geholpen, vriendelijk

Prima service, enkele keren telefonisch contact gehad voor afspraak op de zaak. Wel een gedoe toen we zelf naar het veld moesten om te gaan kijken. Uiteindelijk toch gelukt middels coördinaten. Een flinke puzzel om het juste veld/rij/boomsoort te vinden. Bomen die we geleverd kregen waren mooier dan de bomen die we in het veld zagen. Dat was een leuke verrassing. Kwamen dus ws nog van een ander veld. Bomen waren goed geleid, jammer vind ik dat de leirekken toch niet helemaal mooi recht zijn. In de lente en zomer is dat waarschijnlijk niet zo zichtbaar, maar met bijna kale bomen in de winter wel. Wij hebben een strakke tuin.

 • Aanbevelen? Ja
9

Prima

Het geleverde materiaal was prima verzorgd. Doordat de planten elders werden ingekocht was de levertijd met een week verlengd.

 • Aanbevelen? Ja
8

Zeer profesioneel

Ik was alleen wat geschrokken over de grootte van de kluit. Hoe groter hoe beter om te planten, maar moeilijker voor transport. Ik was nog aan het tijfelen of ik 1 maat groter zou nemen, maar gelukkig heb ik dat niet gedaan. Mss aangeven bij de keuze hoe je dat kan transporteren. De boom is mooi van vorm, de naalden zijn licht vergeeld al heb ik grotere bomen gezien die veel meer geel waren in de natuur. Dus mogelijk normaal

 • Aanbevelen? Ja
9

Niets te klagen , zeer tevreden

In Boskoop waren zij niet te koop : de Amelanchier alnifolia obelisk. Althans niet van het van formaat zoals ik ze nu bij den Mulder boomteelt heb aangeschaft. Dankzij de vriendelijkheid , het geduld en het goede meedenken van Thessa staan er nu 3 mooie meerstammige boompjes in de tuin te wachten op de lente . Ook met de levering en de hulp van de aardige chauffeur om de bomen bij hun plek af te leveren ben ik zeer tevreden. En nu maar hopen dat ze aanslaan . Willy uit Alphen aan den Rijn.

 • Aanbevelen? Ja
10

Perfekte Pflanzen und klasse Service!

Immer wieder gerne und eine sehr zuverlässige Adresse.

 • Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja
10

Gute Qualität, schöne Pflanzen

Freundliche und kompetente Mitarbeiter, gute Beratung und Abwicklung, gute Pflanzen. Vielen Dank

 • Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja
10

Correcte en vlotte reactie

Bestelling geplaatst, vervolgens zeer klantvriendelijk behandeld en bestelling zeer adequaat afgehandeld.

 • Aanbevelen? Ja
8

Goed, alleen op betalen na; gepind, en toch factuur thuis gekregen

Heb bovenstaande gemaild voor reactie, maar nog steeds niet gekregen. Dat vind ik dus minder. Verder goed en snel geholpen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Fijn om bij den Mulder een boom te kopen.

Eindelijk de boom gevonden waarnaar ik op zoek was. Duidelijke informatie over de mogelijke maten. En door vriendelijke chauffeur thuis bezorgd, al was het een eindje uit de buurt

 • Aanbevelen? Ja
8

Goed

In principe ben ik zeer tevreden met de aankoop van een boompje bij de firma den Mulder. Het contact met hun, persoonlijk op het bedrijf, via de telefoon en de email is prima verlopen. Er ging iets mis met de bijbestelling van de bijkomende materialen maar werd later prima opgelost. Werd bij de aflevering van de boom perfect geholpen door de vriendelijke chauffeur die de boom netjes achterom in de tuin neerzette. Een punt van kritiek heb ik wel. De Amelanchier Alnifolia Obelisk stond nog in het volle blad toen wij hem uitmerkten op het perceel. We konden toen niet zien hoe het takkengestel erbij stond. Thuis bleek dat twee zwaardere takken van het boompje zich kruisten waardoor op den duur wonden zouden ontstaan. Maar dit hebben we zelf verholpen door een tak weg te snoeien.

 • Aanbevelen? Ja
8

goed geleverd

Helaas heeft de bezorger niet van te voren gebeld. Ik heb het bedrijf gebeld, toen stond hij opeens voor de deur. Hij heeft mij netjes geholpen om de struik achterom te brengen. De struik staat nu netjes op de goede plek.

 • Aanbevelen? Ja
9

Zeer goed geholpen. Hoop dat de struikjes het wel overleven met nachtvorst

Heel goed geholpen

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Wim, Bedankt voor je positieve reactie. Geen zorgen om de nachtvorst, dit kan namelijk geen kwaad betreft de hergroei van de planten. Met vriendelijke groet, Team Den Mulder

10

Een goed en mooi bedrijf

De afgesproken levering op tijd geleverd en netjes bezorgd. Jammer dat de chauffeur ons niet bellen vanwege het verkeerde telefoonnummer. Maar alles kwam goed

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Ben, Bedankt voor je positieve reactie, fijn dat ondanks het foutieve telefoonnummer de levering toch goed is verlopen. Met vriendelijke groet, Team Den Mulder

9

Prima bedrijf

Erg vriendelijke klanten service, ook kijken was geen probleem, nu nog wachten dat de bomen aan slaan

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Marinus, Bedankt voor uw positieve reactie! Met vriendelijke groet, Team Den Mulder

10

Zeer tevreden!

Uitstekende levering volgens de gemaakte afspraken.

 • Aanbevelen? Ja
10

gute Qualität und Lieferung

Der Lieferant verfügte über einen großen Gabelstapler, sodaß er die Palette in unserer engen Einfahrt bis vor die Gartentreppe bringen konnte. Die Pflanzen sind groß und kräftig - anders als bei anderen Baumschulen. Bisher scheinen sich die Tannen wohlzufühlen.

 • Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Reactie van het bedrijf

Vielen Dank für Ihr positives Feedback!

5

matig

Boom werd op zaterdag gerooid maar 9 dagen later geleverd. Uitdrogingsverschijnselen en meerdere gebroken takjes.

 • Aanbevelen? Nee

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor uw feedback. Wat jammer dat uw aankoop niet geheel naar wens is geweest. Het is echter zo dat we na het bestelmoment de tijd nemen om de boom te rooien, in dit geval op 12-03. Het transport van bomen is erg complex, waarbij lichte takbreuk niet uitgesloten is. Het is aan te raden om de punten waar de takken gebroken zijn net bij te snoeien, dit is namelijk bevorderlijk voor de hergroei. Ook is het van belang dat de boom een wekelijkse watergift krijgt van 50 liter, in één gift. Op deze manier zal de boom weer goed bijkomen en mooi gaan uitslaan.

10

Erg klantvriendelijk

Behulpzaam en goed advies

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor uw positieve feedback!

10

Top!

Een fijn bedrijf en vriendelijke mensen.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor uw positieve feedback!

10

Prima, snel en vriendelijk

Zowel telefonisch als bij het afhalen vriendelijk en behulpzaam bejegend. Ook bij de keuze voldoende informatie gekregen.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor uw positieve feedback!

5

Niet bij de les

Dakplataan besteld en helaas is het bamboe scherm vergeten en dus was het een dakloze ongeprepareerde plataan die ik meegenomen heb. Tevens jammer dat ik pas een week later de losse bamboestokken zelf moet ophalen. Het aanbod om een week later de boom geprepareerd op te halen was organisatorisch niet mogelijk. Ze hadden van mij bijna 5 sterren gekregen als ze deze menselijke fout hadden hersteld door het direct op te lossen of anders een week later bij mij thuis het scherm te prepareren en binden want ik woon slechts enkele kilometers verderop. Personeel is vriendelijk en de plataan ziet er vitaal uit. Wel beter klantgericht problemen oplossen is een verbeterpunt en dan is het helemaal in orde bij Den Mulder.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor uw feedback. Wat jammer dat de oplossing die we destijds hebben gezocht, naar de door ons gemaakte fout, niet zoals gewenst was. We nemen dit graag mee in onze toekomstige ontwikkelingen.

Kiyoh Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews met een score lager dan een 6 worden 7 dagen na plaatsing gepubliceerd