Beste Joop, Bedankt voor je review! Met vriendelijke groet, Team Den Mulder
Guten Tag Christoph, Vielen Dank für Ihre Bewertung! Mit freundlichen Grüßen, Team Den Mulder
Sehr geehrter Herr Werner, Vielen Dank für Ihre Bewertung! Mit freundlichen Grüßen, Team Den Mulder
Beste Monique, Bedankt voor je review! Met vriendelijke groet, Team Den Mulder
Beste Erik, Bedankt voor je review! Met vriendelijke groet, Team Den Mulder
Beste Andre, Bedankt voor je review! Met vriendelijke groet, Team Den Mulder
Beste Will, Bedankt voor je review! Met vriendelijke groet, Team Den Mulder
Beste Lou, Bedankt voor de review en bijbehorende feedback, dit nemen we mee voor in de toekomst! Met vriendelijke groet, Team Den Mulder
Beste Michel, Bedankt voor je review en fijn om te horen dat de uitgekozen soorten goed bij jullie passen! Met vriendelijke groet, Thessa van Team Den Mulder
Beste Wout, Bedankt voor je review! Met vriendelijke groet, Team Den Mulder
Beste P.J., Bedankt voor je review! Met vriendelijke groet, Team Den Mulder
Beste Annemarie, Bedankt voor je review, we geven deze positieve reactie ook even door aan onze chauffeur! Met vriendelijke groet, Team Den Mulder
Beste heer/mevrouw Theunissen, Bedankt voor je review! Met vriendelijke groet, Thessa Philipsen
Beste heer/mevrouw Smit, Wat jammer dat je aankoop bij ons niet gegaan is zoals gewenst. We proberen in eerste instantie altijd een gratis foto te leveren i.p.v. de €25,00 zoals genoemd op onze website in rekening te brengen. Foto’s op verzoek worden meestal gemaakt door onze collega’s op het veld, die helaas niet elke dag/week op alle percelen komen (onze kwekerij bestaat uit +/- 100 percelen in een straal van 20km). Echter begrijpen we dat de wachttijd niet ideaal was. Erg vervelend dat daarbij ook de levering niet naar verwachting is gegaan, mijn collega heeft je destijds uitgenodigd om de factuur voor de extra kosten toe te sturen, deze zien wij nog graag tegenmoet. Mocht je nog verdere vragen en/of opmerkingen hier over hebben neem dan gerust contact met ons op via contact@denmulderboomteelt.com of +31 77 366 22 89. Met vriendelijke groet, Team Den Mulder
Beste Luc, Bedankt voor je review! Met vriendelijke groet, Team Den Mulder