Ze beloven 1-5 werkdagen levertijd. NOT

Voor mijn betaling heb ik contact opgenomen met Timco of mij boxspring in 5 werkdagen geleverd kon worden. Dit zou het geval zijn. Ik ben de 7 werkdagen immers voorbij en mijn boxspring wordt pas 3 november geleverd! Dus er worden zaken beloofd die niet waar gemaakt worden. Ik ben niet blij in iedergeval.

Binnen 5 werkdagen is 2 weken

1eweek Tot 2 xgebeld eerst is de bestelling niet op voorraad dit had doorgegeven kunnen worden dan Word het doorgestuurd naar vervoerbedrijf en deze is niet op de hoogte van de afspraak binnen 5 werkdagen en dan kom je uit op ruim 2 weken

Snel levering bestelling netjes ontvangen

Slecht

Me bed was al kapot allebei de boxen onderkant vingers door het doek moest foto maken maar moeilijk in en uit elkaar te zetten dus kan geen foto maken jammer dat er geen compensatie is met bv gratis dekbed of zo maar het is goed zo

Zeer snel

Service zoals het hoort

Bed besteld ,en zoals beloofd binnen de weken geleverd. Netjes op de hoogte gehouden wat betreft levering. En de boxspring is zoals we verwacht hadden.

Goed!

Snelle levering en goede service

Met alles goed geregeld

Je wordt snel geholpenen komt de afspraken na

uitstekend

heb uit gok gewaagd bij timco een boxspring te kopen want ik woon te ver weg om te komen testen maar het was echt top en snelle levering echt klasse top klasse zeer bedankt j.jaasma drachten

Prima service en produkt

Lenovo T460 gekocht en prima verpakt en bezorgd

Optijd geleverd.

Netjes en optijd geleverd,alles Oke

Bestelling komt niet

Op 1 oktober hoekbank besteld als gast heb een mail gehad van de bestelling en zou 5 tot 7 dagen duren die zijn al om maar ik heb nog steeds niets en ook geen mail wanneer het nu wel komt ik woon in België graag spoedig antwoord

Geweldig goede service en samenwerking tussen de filialen elders Top

Service winkel Oploo was perfect. Toen de planning transport werd gemaakt . Was het helder en duidelijk gepland en morgen komen ze de Boxspring leveren en plaatsen. Vier weken leveren en bezorgen is nu binnen twee weken geworden. Dank u wel voor de fijne service. Groet Christine Lalaar Sint Anthonis

Zeer goed bed

Afspraak netjes zonder vertraging.

De stoel is geweldig al moet ik hem nog in elkaar zetten en prima geleverd. Zeer te vrede gr Henny

Fijne winkel

Fijne winkel snel en goed bezorgd ook

Allées is goed gegaan

Geweldig!

Bed was makkelijk te bestellen via de website, binnen 5 dagen geleverd, bezorger was zeer vriendelijk en binnen de afgesproken tijd! Bed ziet er keuring netjes uit en ligt heerlijk.

Goede service en snelle levering

Goede service en snelle levering

Prima sevice had snel me bedden binne

Ben zeer tevreden met de bezorging en de boxsprings werden keurig afgeleverd door de jongens ze controleren alles netjes op eventuele schade zg er allemaal keurig uit tomco bedankt mvg er goudriaan

Nog weinig ervaring, pas 1 aankoop, een Laptop gedaan. Eerste indruk erg goed.

Na mijn mailcontact had ik een goede indruk van Timco en heb een Lenovo Laptop gekocht voor en leuk prijsje. Laptop inmiddels ontvangen en ziet er allemaal goed uit. Al meer leuke dingen gezien.

Goede communicatie, snelle levering en mooi product

Leuk winkeltje

Dat ze zo snel kunnen thuis bezorgen.

Bezorging

Het is op tijd geleverd maar de service vond ik niet zo goed het werd in de lift gezet en moest het in mijn eentje naar mijn huis dragen aangezien ik chronisch ziek ben was het voor mij een hele verhuizing

Altijd fijn shoppen bij timco voordeelmarkt

Al meerdere malen iets gekocht bij deze winkel en altijd tevreden. Vriendelijke klantenservice en goede prijzen. Producten zijn top.

Petunialaan 4

5582 HA Waalre

Over Timco Voordeelmarkt

Timco Voordeelmarkt is al 90 jaar een familiebedrijf dat zich richt op schadepartijen in de detailhandel. Wij verkopen deze partijen in 2 fysieke winkels en onze webshop altijd met korting. Bij Timco bent u op de juiste plek voor een koopje.