Nooit meer

Komen afspreken niet na. Er staat bezorgen binnen 10 werkdagen, maar is in werkelijkheid 4 weken!

Begin januari bed besteld nog steeds niet binnen

Begin januari bed besteld, staat dan bij binnen 10 dagen geleverd, daarna een mail dat het 4 weken duurt, 1e afspraak niet nagekomen, laten zelf niks horen, nu zou het vandaag geleverd worden maar geen bevestigingsmail gehad dus ws weer niet

Het eerste aangekochte product was helaas niet goed, maar werd daarna gelijk goed geholpen. Goede vervanging, en nu veel plezier met de laptop. Goede service, aardig personeel, zeer betrouwbaar en professioneel. TOP !!!

Slecht/matig

Mijn bed komt veel te laat binnen als het überhaupt nog binnen gaat komen heb er nog weinig vertrouwen in. Het is al 4 keer uitgesteld, nu al ruim 5 weken later en hij is nog steeds niet binnen. Als je ze belt duurt het heel lang voordat ze opnemen maar als je met ze aan de lijn komt zij ze wel meelevend en goed met ze te praten maar niet dat het voorruit gaat met mijn bestellen. Als je ze appt via whatsapp reageren ze meestal wel heel snel

Voor nu slecht

26 januari al een boxspring besteld, voorkeurs datum door gegeven. Die waren verlopen, en moet je er zelf achteraan. Telefonisch een datum gekregen van 21 feb aanstaande. Ik zou 2 werkdagen van te voren een mail krijgen, nog niks gehad. Vrijdag via WhatsApp contact gehad, diegene zou gaan kijken, maar geen reactie meer. Whatsapp komt niet meer aan, en klantenservice halverwege de middag al op de voicemail. Slecht geregeld. Nu maar afwachten of daadwerkelijk mn bed komt dinsdag, maar de reviews beloven niet veel goeds helaas.

Mooi bed, erg tevreden mee.

Bezorging was niet goed geregeld, maar werd wel netjes opgelost.

Gewoon waardeloos bedrijf

Boxspring besteld op 26 januari jongstleden, tevens gelijk betaald kregen keurig een mail gelijk van ze, moesten 5 dagen van levering opgeven, dit ook gelijk gedaan maar daarna hoor je niks meer van ze, op mail wordt niet gereageerd en bellen is al helemaal hopeloos. Had 1 keer geluk dat ik er doorheen kwam telefonisch, gesproken met ene Quinty of Quincy, ze zouden het uitzoeken voor ons met de beddenleverancier, ik zeg gewoon dit is waarschijnlijk pech, geld weg, maar dan treffen ze het niet. Dan wordt er een winkelbezoek gebracht of geld terug, of ik ga shoppen en dan zijn ze slechter af. Ik zou zeggen gewoon een stelletje oplichters daar in Waalre. BBi geen bericht van ze ga ik echt zeer kort op bezoek bij ze. Zo ge je niet met mensen om, tevens zal er ook aangifte gedaan worden tegen deze organisatie bij niet nakomen van de afspraken. Mensen betaal NIET VOORUIT bij ze.

Reactie van het bedrijf

Beste klant, Vermoedelijk bent u iets te voorbarig geweest met uw recensie. We zien namelijk dat uw voorkeursdagen tot aanstaande vrijdag lopen, u heeft na uw bestelling een mail met instructies ontvangen waarin onderstaand wordt gemeld; "U zal een mail ontvangen wanneer onze planning een leverdatum heeft gekozen aan de hand van een van uw voorkeursdatums. 24 uur vóór de gekozen leverdatum ontvangt u ook nog een mail met een gekozen tijdslot voor levering." Daarnaast hebben wij gisteren mail contact gehad (wat overigens uw eerste mail naar ons was) over uw bestelling waarin u binnen 30 minuten een reactie heeft gehad en u zult spoedig meer horen over de levering. Beschuldigingen en dreigementen zullen het mogelijk verdere contact ook niet helpen. Als u niet tevreden bent kunt u uiteraard altijd nog annuleren en staat het aankoopbedrag binnen 2 werkdagen op uw rekening, even goede vrienden. Mocht u vragen hebben dan kunt u altijd contact met ons opnemen via telefoon of mail en zullen we spoedig, zoals ook gisteren, reageren. - Team Timco Voordeelmarkt

Besteld, betaald en niks meer gehoord.

Bed besteld, gelijk betaald. We moesten voorkeursdagen opgeven en dat was het. Timco schuift het af naar de leverancier en de leverancier reageert nergens op. Voorkeusdagen zij ook voorbij. Ben benieuwd of we ons geld ooit terug zien, maar vrees het ergste.

Vaag

Klantenservice slecht en vaak niet bereikbaar, veel spam via de mail tijdvak wat ik kreeg voor bezorging was 08:00-22:00. Vervolgens gebeld en te horen gekregen dat het 10:00-15:00 was maar de bezorger was er pas om 19:00.

mooi artikel gevonden

Na wat onduidelijkheid over de voorraad, ben ik goed geholpen door de medewerker

Niets

Geen nieuwe aankopen ,allemaal 2 hands niet te vertrouwen .

boxspring

heb hem nog steeds niet binnen,vind dit niet kunnen. heel jammer dat het zo gaat

Alles snel, goed en kwaliteit

Zoals boven

Komt afspraken niet na

Bestellen ging goed, gelijk dag erna al ontving ik verschillende opties voor levering en vervolgens wordt nergens meer op gereageerd.. geen idee of en wanneer mijn levering nog komt.

Zeer slecht

Ik zit al vanaf donderdag te wachten op de boxspring donderdag hebben ze het niet gehaald voor te leveren vrijdag zou het dan tussen 10 en 15 uur geleverd worden maar laten niks meer van zich horen pakken ook de telefoon niet op slechte service ik hoef het bed al niet meer

Het bezorgen is zeer onduidelijk

Ik heb nu al twee weken geleden meerdere voorkeuren aangegeven . Maar geen bevestiging of je het überhaupt heb ingevuld. Jammer

Super slechte service! Nauwelijks tot geen communicatie

Zoals de meeste mensen hier al aangeven gaat het om een firma, wat zijn beloftes niet kan nakomen/waarmaken. Communicatie is erg slecht. De ene valse belofte na de andere. Ook wordt er niet bezorgd op de afgesproken datum en tijd. Ook wordt er beloofd dat de bezorger zal bellen voor vertrek voor een aankondiging. Dit is helaas ook niet gebeurd. Na eindelijk contact te krijgen met de desbetreffende afdeling wordt er aangegeven dat ik niet thuis was terwijl er op en af 10 man aanwezig waren in mijn woning. Al met al erg slecht. Ik zal deze firma niemand aanbevelen!

Onprofessioneel.

De transportafdeling heeft een bezorgtijdslot doorgegeven van tussen 8 en 22 uur! Vervolgens niet opkomen dagen. Later die dag krijg ik een bericht dat de bezorging verschoven is naar de volgende dag, wederom zijn ze niet opkomen dagen (2 volle dagen thuis gebleven voor niks). 3 keer gebeld hierover met kantoor maar zonder enige oplossing helaas. Ondertussen zegt Timco in de orderbevestiging dat als je de bezorgafspraak mist dat je 75 eur moet betalen. Wat Timco zelf als zij 2 keer de bezorgafspraak missen?

Jammer ma erg slecht

Heb betaald. Heb 14uur gewacht op de aangewezen leverdag. Na paar dagen nog steeds geen bericht waar mijn bed blijft. Wil voor 12uur bericht ontvangen of anders wil ik per direct mijn geld terug of ga naar t filiaal en haal t zelf op met daarbij de vergoeding van 75 euro voor t niet komen opdagen op de aangewezen tijd en na paar dagen nog niks..

Zoals de reviews zeggen

Vandaag zouden ze bed komen leveren tussen 8-22. Kreeg mail van timco ,ze zouden tussen 9-14 komen. Net 15:30 telefoon gekregen ze kunnen niet komen leveren door omstandigheden. (Ziekmelding chauffeur) ik heb hierdoor een dag loon misgelopen. En morgen nog een dag. Sorry maar vind dit niet kunnen. Terwijl ik wel 39 euro extra verzendkosten heb moeten betalen. 25 januari heb ik mijn bestelling geplaatst.

Meegaand

Na wat mailtjes over en weer is alles in orde gekomen.

matig

3 werkdagen voor een levering vind ik nogal lang. Andere sites doen dat beter en sneller. Hoewel ik een briefje aan de deur had gehangen om het pakket af te geven bij een ander nummer op de flat waar ik woon, vond ik het pakket onbeheerd aan bij mijn voordeur bij thuiskomst. Dit kan natuurlijk niet. De laptop is overigens prima.

Snelle levering zeer vriendelijke bezorger

Boxspring goed en compleet vervoer slecht

Boxspring is goed en van goeie kwaliteit helaas had ik een bericht gekregen dat het op die dag bezorgd zou worden van 8 uur in de ochtend tot 10 uur in de avond ik had vrij genomen ervoor krijg ik om half 8 in de avond bericht dat het pas de volgende dag kom dat is maartuurlijk zeer jammer meschien de planning wat minder strak had oom me oude bed al weggegooid zodat het nieuwe bed gelijk geplaatst kon worden dus moest ik op de grond slapen daarom ook 3 sterren bed is top vervoer niet

Ik heb mijn bestelling nog niet

Ik heb paar week geleden bestelling bij jullie geplaatst. Ik weet nog steeds niet wanneer ik mijn bestelling wordt geleverd ik heb gebeld ze zeiden stuur mail met datum heb ik ook gedaan. Ze gaan overleggen maar nog steeds niks.

Over Timco Voordeelmarkt

Timco Voordeelmarkt is al 90 jaar een familiebedrijf dat zich richt op schadepartijen in de detailhandel. Wij verkopen deze partijen in 2 fysieke winkels en onze webshop altijd met korting. Bij Timco bent u op de juiste plek voor een koopje.