Je wordt van te voren gebeld over je besteling. En wordt optijd bezorgd. En je krijg wat je hebt verwacht.

Interessant product gezien in nieuwsbrief, besteld, dag erna ontvangen: TOP

Via de nieuwsbrief van Timco nieuwe producten gezien die binnen gekomen waren. Omdat ik in Bergen op Zoom woon, en niet zo vaak in Aalst ben, was het superhandig om een bestelling te kunnen doen. Dit proces verliep gestroomlijnd, en ben tevreden met de loop hiervan.

Ben heel erg blij met mijn nieuwe bed!

Op 30 juli heb ik een bestelling geplaatst (Haluta - Complete Boxspring - 140 x 200 cm kleur: Beige) het is vandaag op 11 augustus geleverd. Ik heb gekozen voor zelf monteren, het monteren van het bed duurde letterlijk maar 15 minuten was heel simpel en heel makkelijk ik hoefde niet eens te lezen of te onderzoeken hoe ik het in elkaar moest zetten het was heel erg simpel en super fijn! Bezorgers waren heel voorzichtig en aardig ik heb mijn bed in elkaar gezet en ga hem deze nacht eerste keer uitproberen, het matras en topper zien er heel goed uit met kwaliteit! Heel erg bedankt.

Niet goed gecontroleerd

Wordt niet op elkaar goed gezet

Top kleren!

Goeie merk kleren.

Snelle afhandeling

Is mijn eerste keer dat ik inkomen bij jullie doe maar ben zeer tevreden over jullie service

Goede spullen voor weinig

Sport Shirts besteld. Goede kwaliteit voor een klein bedrag.

Naar tevredenheid geholpen door het personeel

Ik ben naar tevredenheid geholpen door het personeel.en de bezorgers

Super bedden en super levering

Wij hebben hier 2 boxsprings voor onze kinderen gekocht. Het bestellen ging heel makkelijk en de prijs is ook nog eens erg aantrekkelijk. De levering ging ook vlot en super! Wij raden het zeker aan om hier een goede, betaalbare boxspring te kopen met zelfs pocketvering matrassen.

Snelle afhandeling

Snelle en nette bezorging.

Ok

Boxspring ok, great delivery, but I ordered over two weeks ago and the website says 5 days, a failure.

Goede servise!

Snel geregeld, mooie artikel.

Kunnen geen afspraak maken !

Gebeld voor de levertijd , heb geen meubelstuk in huis ivm terugkomen uit het buitenland , ipv 5 werkdagen leveren is het nu 9 dagen geworden heb 8 dagen voor de leveringsdstum besteld en nu slaap ik de komende dagen op de vloer , bedankt voor het begrip en de service , nooit meer !

Voor de eerste keer besteld bij jullie een boxspring heel snelle levering en goeie kwaliteit ik slaap er zalig op en stevig materiaal ik ga zeker nog bestellen en de service en communication was top zeker een aanrader toppie

Was a good experience.

voor alles is een oplossing

Na een klacht dat ik niet had gekregen wat ik besteld had ,werd er meteen aktie ondernomen ik kreeg een verzendlabel toegestuurd om het terug te sturen en ik krijg het goede weer opgestuurd!

Alles naar wens, en snel geleverd.

Prima bedrijf.

Snella levering

Vriendelijke bezorgers

uitstekende service

goede service snelle levering goede producten

Mijn bestelling kwam snel binnen en mooie artikelen zoals je ze besteld hebt, ook voor lage prijzen

Ik wacht lang op mijn bestelling

Ik wacht lang op mijn bestelling zonder antwoord op mijn vragen over levering. Ik heb gebeld kon geen antwoord krijgen moest e-mail sturen met mijn vraag. Daar heb ik ook geen antwoord op gekregen.

De winkelketen zijn de afspraken goed nagekomen.

Alles is vlot en goed verlopen.

Uitstejend

Stoelen zeer goed verpakt. Zo in elkaar gezet uitstekende kwaliteit. Zeer tevreden.

Goed en snelle service, snelle levering

Vriendelijke jongens. Bed was snel inelkaar gezet.

Service!

Mooi bed, fijne chauffeur/bezorger. Zeer vriendelijk, heeft alles mee binnen gezet. Goede ervaring! Ik raad het aan!!!

Petunialaan 4

5582 HA Waalre

Over Timco Voordeelmarkt

Timco Voordeelmarkt is al 90 jaar een familiebedrijf dat zich richt op schadepartijen in de detailhandel. Wij verkopen deze partijen in 2 fysieke winkels en onze webshop altijd met korting. Bij Timco bent u op de juiste plek voor een koopje.