Mooie bank. Snele levering

Online bank besteld en kreeg gelijk een mail dat ze de order gaan verwerken. 2 dagen later dat de order verwerkt was. En in mijn spam kreeg ik de mail voor het afleveren van de bank. Zelf dag en tijd gekozen. Bank is goed verpakt afgeleverd

Gewoon erg slecht

Als jullie iets aanbieden online ga ik er vanuit dat de artikelen nieuw en onbeschadigd zijn en dat er snel geleverd wordt. Na de bestelling krijg ik een mail dat ik moet afwachten wanneer ik de bestelling mag afhalen ondanks dat in dit geval de koelkast op voorraad is. Na enkele dagen eens contact met jullie opgenomen om te vragen hoe lang nog ? Daar blijkt dat de koelkast nog moet binnenkomen. Dan bericht van ophalen en bij ophalen bij het controleren blijkt het een schademodel te zijn! Dus veel verloren energie en geen koelkast ! Vertrouwen is weg en nooit geen Timco online aankoop, jammer en hopelijk een verbetering voor jullie!!

goedkoop is duur koop

Is goedkoop maar... matras was beschadigd en de verpakking was helemaal vochtig, ook 2 kussens besteld die de naam niet mogen dragen. Je moet ze dubbel vouwen en dan nog zijn ze niet erg stevig. Volgende keer maar gewoon bij een reguliere zaak bestellen

Waardeloos!

Bank online besteld. Zou binnen 1-5 werkdagen bezorgd worden. We zijn nu 2 weken verder en nog niks! Slechte communicatie, wordt telkens met een kluitje het riet ingestuurd. Eerste en laatste keer dat ik hier iets bestel!!

Niets behalve lof

Bedankt voor de goede service , en de prachtige bank .

Alles perfect

Product aan laagste prijs gekocht en besteld, snel geleverd. Kortom alles perfect

Goede klanten service,behulpzaam meteen andwoord,en goedkoop

Oven gekocht, verzendbevestiging gehad, zonder communicatie aankoop geannulleerd

Oven gekocht en aankoop is zonder enige communicatie geannuleerd: moest zelf bellen naar de (onvriendelijke) klantenservice. In gesprekken met klantenservice ook geen duidelijk antwoord gekregen waarom de verkoop geannuleerd werd. Het product was na annulering ook meteen weer op website zichtbaar als ‘op voorraad’. Het product zou kapot zijn gegaan, maar was dus wel nog steeds te koop?? Het bedrijf heeft goede prijzen, maar bij dit bedrijf is de goede deal dus gewoon te goed om waar te zijn. Vertrouw er dus niet op dat als je wat koopt, dat je het dan ook krijgt.

Goed advies

Bij het uitzoeken van een nieuw bed kregen we goed en uitgebreid advies en informatie.

Heel snel geleverd en vriendelijke bezorger

Geweldige service

Ik stuurde een mail en kreeg gelijk bericht terug wanneer het bed ongeveer zou komen De levering ging ook super en een hele aardige bezorger en kwam mooi zoals afgesproken optijd

Misleidende Google advertenties fraude

Erg slecht ik had een bosch gasfornuis besteld via een advertentie op Google na een week kregen we bericht dat het niet geleverd kon worden erg onpersoonlijk en bedrogen voelt het. Slecht bedrijf

Geweldige steun voor de Voedselbank Waalre, Eindhoven e.a.

Geweldige steun van TIMCO voor de Voedselbank Waalre,, Eindhoven e.a.: woensdag de inhoud van de vriescapaciteit van een supermarkt gekregen die ontruimd moest worden. ca. 8 pallets pizza's, vissticks en ijs gekregen. Daar kunnen de klanten van de voedselbank mee vooruit. Eindelijk een luxe product thuis op het bordje, geen verspilling en fijn dat TIMCO meedenkt met de sociale minima waar ze ook als klant goed terecht kunnen! Chapeau! Hoedje af!

Trage verzending

Trage verzending.

goed geholpen

fijne jongeman die ons geholpen had bij de bedden

Super slecht

Niet eens 1 ster! Ik heb een wasmachine kapot geleverd gekregen, de vervoerder weigerde om deze terug mee te nemen na plaatsing (zei dat ik dat dan als garantie had) Ik heb nu 2 weken al geen wasmachine, geen geld terug en een kapot ding hier staan. Vervolgens gevraagd om de dagen voor levering voortijdig af te spreken ivm werk wat niet a la minuut kan worden verschoven bij mij, maar wel flexibel kan zijn als dit optijd wordt afgesproken. Als klant van Timco is het heel vreemd dat Timco me verwijst naar Puretransport voor een regeling, maar Pure aangeeft dat dit via Timco moet lopen. Op telefoontjes kun je niet vertrouwen meer dus hierbij een mail. Ik heb in de 2 weken me geld niet, een kapotte wasmachine en er word verwacht dat ik steeds vrij neem van werk om beschikbaar te zijn voor iemand die niet komt opdagen en ook nog spullen kapot levert. Bowie probeerde uit te leggen wat we allemaal al wisten, een manager liet zij niet aan de lijn komen en deed niet perse meer beleefd nadat er al zoveel fout is gegaan. Dit is absoluut niet de juiste manier. Maar dit is het dus, mijn beoordeling op jullie superslechte service. Dat verdient voor mij nieteens 1 ster!

Voordelig en snel

Na veel zoeken een bed besteld bij Timco. Een hele mooie prijs in vergelijking met andere winkels, goede communicatie en de mogelijkheid om het in 3 delen te betalen.

Prijs OK, verzendkosten en transport niet OK

De prijs is inderdaad laag. Echter werd ik verrast dat ik verzendkosten moet betalen voor de bestelde droger terwijl op de site stond verzending gratis in Nederland boven een bedrag van €. 50,= (excl. meubel outlet). Nadat ik met Timco heb gebeld en gevraagd heb waarom ik de transportkosten moet betalen is de site aangepast met "+ witgoed. Toch jammer dat ik moet betalen en Timco het advies geef om de site aan te passen. Zou een stukje service zijn en een hogere waardering. Zit nu de hele ochtend te wachten op de transporteur. zou tussen 6.45 en 9.50 uur komen en wordt op het laatst verzet naar 9.30 - 11.40 uur. Teleurstellend als je de ochtend hiervoor vrij neemt!

In eerste instantie telefonisch contact gehad i.v.m vragen. Als snel had ik het antwoord, werd duidelijk en vriendelijk te woord gestaan. Er werd netjes gebeld en overlegd vanuit het verzend depot om een afspraak te maken wat aansluit bij je eigen planning. De levering zelf verliep goed en soepel, en het product ziet er ook nog eens super uit! Dus al met al, een echte aanrader

Misleidende bezorgtijd

Bij het product die ik heb besteld via jullie staat een bezorgtijd van 5 werkdagen. Na de mail kon ik me voorbereiden op 3-4 weken..

geweldige webshop super aanrader

Voor het eerst bij de webshop van Timco besteld, was wel wat nerveus want je hoort tegenwoordig zulke nare berichten van webshops, maar deze in 1 woord geweldig had mijn wasmachine in 3 dagen thuis bezorgd. trouwens de bezorger verdient ook een pluim ik raad daarom deze webshop zeker aan

Direct en correct handelend.

Mijn eigen online fouten werden direct en correct afgehandeld,terug betaling was dezelfde dag geschiedt. Ga hier zeker nog iets kopen. Groeten Harry

Super service

Nieuwe wasmachine gekocht. Keurig geplaatst.En aangesloten.

Dat het allemaal volgens afspraak is gegaan

Alles is netjes gegaan we zijn er erg blij mee

Droger afgang

Online droger besteld en betaald. Mailtje ontvangen dst ie nu afgehaald kon worden. 120 km gereden : nee meneer dat mailtje geldt niet voor u, over 3 dagen staat ie klaar. Die verkoper zegt Niet zo slim van u he. Vreselijke butzaak.

Petunialaan 4

5582 HA Waalre

Over Timco Voordeelmarkt

Timco Voordeelmarkt is al 90 jaar een familiebedrijf dat zich richt op schadepartijen in de detailhandel. Wij verkopen deze partijen in 2 fysieke winkels en onze webshop altijd met korting. Bij Timco bent u op de juiste plek voor een koopje.