Neutraal, want ik heb mijn bed nog niet.

Ik heb een mail gestuurd naar de vervoerder die tegens het bed in elkaar moet gaan zetten met het verzoek dat ik alleen 's ochtends kan en welke dag maakt niet uit. Ik krijg echter geen reactie, maar ook geen bevestiging. Vooralsnog geen aanbeveling.

Kut bezorging

Waar te beginnen, er zou bezorgd worden tussen 12.49 en 16.49 en had ee uitloop genomen van 1.5 uur . Dus ik om 18.53 een mail gestuurd want had niks gehad belt er om 19.55 iemand aan al een grote mond daar waarop ik zeg jeetje je bent nog al laat . Ja nou ik was al thuis en lag met mijn pik in mijn handen en wou dit al helemaal niet doen waarop ik echt boos werd want bedoel hallooo hoe dan je was thuis . Mijn hulp was al weg helaas en moest dus alles zelf.tillen iets wat ik medisch gezien niet mag al.met al klote ervaring met bezorging dat viel mij zwaar tegen .

Alles was top!

Super lekker bedje voor een mooi prijsje! De levertijd was ook heel snel en de bezorgers waren echt mooi op tijd.. ruim binnen het aangegeven tijdsvak. Echt een aanrader om hier te bestellen!

Waardeloos.

Contact is zeer slecht, afspraken komen ze niet na.

Slecht concentreren met de klant

Timco laat je niet weten over de status van de bestellen weten. Ik heb zelf geprobeerd, maar je kregen niet de juiste informatie. Daar zal ik nooit aan de familie lid of vrienden vertellen dat ze iets moet kopen bij Timco, want ik heb echte een trauma.

Hele goede ervaring

Ik heb een 2 persoons boxspring besteld, tot mijn verbazing werd deze binnen een week geleverd! Via de mail goed op de hoogte gehouden. Het bed oogt mooi en luxe en slaapt ook heerlijk! Echt een aanwinst!

Ik heb een bestelling gedaan, nu 14 dagen geleden nog geen bericht

Goede acties alleen nog geen bezorging!

Kan ik nog niet beoordelen

Helaas kan ik daar nog niks over zeggen moet wachten tot mijn bed geleverd wordt

Super, en snelle service!

Had de verkeerde maat besteld, gemaild met Timco. Dezelfde dag reactie gehad, en mocht het retour sturen. Netjes een retour label in de mail gekregen, en snel het geld terug gekregen. Top service!

Duidelijk en Goed

Mijn bestelling via Timco Voordeelmarkt was goed verlopen met duidelijke mailtje hoe en wanneer ik mijn bestelling kon ontvangen

Slecht

Ik heb mijn bed nog niet gekregen dat zou 2 november geleverd worden door jullie transport bedrijf maar een tijdsblok doorgekregen per email maar helaas

Slechte service

Slechte service

Goede en snel

Het bestellen ging makkelijk en snel en zo ging de levering ook en een vriendelijke bezorger al met al een prettige ervaring en het bed ligt heerlijk

Super service

In een strandtent zitten en ineens “jouw” stoelen zien. Met Google Search op Timco beland. Even spannend, want nog nooit van gehoord maar goede reviews dus het erop gewaagd. Zondagavond stoelen besteld en woensdag al in huis. Makkelijk zelf in elkaar te zetten. Er was iets met een stoel, contact opgenomen en op zaterdag al vervangend onderdeel binnen. Blij met mijn stoelen, snelle levering en goede klantenservice. Helemaal top!

snelle reactie bij problemen

Goede en betrouwbare service

Had meerdere producten besteld ik miste 1 product en had een product ontvangen die ik niet had besteld. Na 1 mailtje was alles opgelost.

Fantastische snelle service!

Product omschrijving klopt en de bestelling werd na 1 dag al bezorgd!

altijd goed

altijd goed! 5 sterren

Service snel en goed afgeleverd

Levering is goed en snel gedaan.

Erg tevreden met de levering.

Waardeloos

Totaal geen fatsoenlijk an antwoord op vragen waarom bezorging tot twee keer wordt geannuleerd en nu kan ik nog eens twee weken wachten op nieuwe bezorgdatum .Estella

Heel slecht

Het bed zou woensdag bezorgd worden, mijn vriend daardoor niet kunnen werken op zijn eigen zaak... krijgen we melding om kwart voor 4 dat het verplaatst is naar donderdag... In de mail stond dat er gebeld zou worden 30 minuten van te voren. Dus ik word op mijn werk gebeld en toen was de chauffeur er al... helemaal chagrijnig die meneer, maarja hij moest maar even 15 minuten wavhten tot er iemand was, want dit was niet de afspraak. Uiteindelijk wel een prima bed

Geen positieve

Onderdeel ontbrak heeft lang geduurd voordat dit geregeld werd

Hele fijne en snelle service. Binnen een paar dagen nadat ik online iets had besteld kwam het al binnen. Leuke bezorger die het netjes in de woonkamer had neergezet

Vertrouwd

Alles volgens afsprak geleverd en zeer correcte bezorger

Petunialaan 4

5582 HA Waalre

Over Timco Voordeelmarkt

Timco Voordeelmarkt is al 90 jaar een familiebedrijf dat zich richt op schadepartijen in de detailhandel. Wij verkopen deze partijen in 2 fysieke winkels en onze webshop altijd met korting. Bij Timco bent u op de juiste plek voor een koopje.