Bestelling wordt keer op keer niet geleverd!

Bestelling geplaatst meerdere keren door Timo verzet, vervolgens komen ze zaterdag helemaal niet opdagen met een boxspring, laatste aantal dagen op de bank moeten slapen. Heel vervelend

Super goede levering ( 10sterren )

Echt een mooi schilderij en ook nog een prima prijs .De aflevering is echt 10 sterren ipv 5 …..Daar kunnen veel bedrijven een voorbeeld aan nemen .Dank je wel Groetjes Bert

Prima geregeld

Alles goed gegaan

Echt slecht qua levering.

Eerst word je bed op een maandag geleverd krijg je een mailtje : wegens productie halen ze dit niet u krijg je bed donderdag. Vervolgens krijg ik een mail op zondag met daar in morgen word u bed geleverd de chauffeur contact u een half uur van te voren. Bed is nooit aan gekomen.. de donderdag dan maar thuis gebleven krijg je op de dag zelfs een mail dat ze het weer niet halen. En dat ze vrijdag komen. Ze zeggen dat ze met tijdsbestek werken maar 08:00 tot 22.00 is gewoon heel de dag wachten. Heel slordig allemaal. Het is nu vrijdag hoop dat ze vandaag wel komen. Kost me toch wel weer 3 dagen werk !

Geen communicatie, echt slecht

Mijn ervaring met Timco is uitmate slecht. 1ste bed besteld voor onze dochter op de dag van levering zijn ze niet op komen dagen, ze zouden leveren tussen 8.00 en 22.00 heel de dag thuis gebleven voor niks, ook niets laten weten dat niet gehaald hadden. volgende dag gebeld en kwamen die dag toch bed leveren, kan keer voorkomen dat ze niet redden maar dan was communicatie toch fijn geweest. Toch met goede vertrouwen en 2de bed besteld, maar op de dag dat ze zouden leveren tussen 8.00 en 22.00 weer niet opkomen dagen, en kwamen ze volgende dag zonder aankondiging het bed leveren, wat als ik nu toevallig niet thuis was geweest?? Bed in elkaar gezet hebben ze verkeerde topper geleverd ipv 160/200 hebben ze 160/210 geleverd, weer gebeld zouden maandag terug bellen kantoor was dicht! Maandag geen belletje, ik zelf weer gebeld moest mailen, toen mail gestuurd geen reactie erop 2dagen lang, zelf weer gebeld en gemaild en eindelijk na 4 dagen kreeg mail terug! Ze konden het week later omruilen, nou ik heb gezegd laat de topper maar haal maar van de rekening af. En heb zelf een topper geregeld, vindt echt slecht zou nooit meer bij jullie iets bestellen, gewoon weg omdat de communicatie ver te zoeken is en niet eens een excuus voor gehad!

Best price Brabantia afdruiprek antraciet

Goedkoopste prijs was bij Timco. Snel geleverd. Ik ben tevreden!

Zwaar vervelend

Boxspring gekocht en is nooit aangekomen. 2 dagen thuis zitten wachten, maar helaas nog steeds niks! Er wordt ook niets gecommuniceerd. Schandalig gewoon

betrouwaar

vlak voor bezorging hebben we nog telefonisch contact gehad

Goede service snelle levering

Goede prijzen

Ik heb nails gestuurd en k krijg er geen reactie op. Als als winkel hoor je altijd bereikbaar te zijn en altijd te reageren.

Goeie service. Snel geleverd. Kreeg een tijdsblok van 08:00 - 22:00. Om 11:30 waren ze er. Ook werd je van te voren gebeld dat ze er binnen 45 minuten zijn.

Timco komt zijn woord na

Je besteld iets en het is een dag later binnen. En als je in de winkel vragen hebt wordt je netjes geholpen...Top

heel goed.

een heel nette en kundige verkoopster.

Boxpring

Boxpring besteld,ik had al bang als ik de reviews las van slechte Communicatie en te laat leveren.ik moet zeggen bij ons is de communicatie en levering prima verlopen!

Heel erg klantvriendelijk en goede service

Betrouwbaar en niet duur

Betrouwbaar en goeie producten en niet duur

Goed en vriendelijke

Snelle reactie op mail en mooie artikelen

Goede communicatie en fantastische bezorging

Goede en duidelijke communicatie. Vooral de bezorging was top! Stoel werd tot in de huiskamer bezorgd, helemaal blij mee!

Score een negen

Prima service.snelle levering.. prettig personeel.

Niet geleverd (wel geld terug)

Ik bestelde een stoel, waarvan er volgens de website nog 4 op stock waren. Helaas kreeg ik een dag later droogweg de melding dat mijn bestelling geannulleerd was en ik m'n geld zou terugkrijgen (wat ook gebeurde). Eerst en vooral: werk maken van een correcte stock-indicatie (ik ga er maar even van uit dat dat het probleem was?) en ook het mailtje kon een pak persoonlijker (misschien met oprechte excuses en de exacte reden?).

Oké product, waardeloze "bezorging". Het geld niet waard.

"drempelbezorging" is niet beneden op de parkeerplaats m'n spullen laten staan "want we mogen niet naar binnen". Mijn woning is niet beneden en alles even in de lift helpen was voor jullie een kleine moeite maar voor mij, alleen, niet te doen. Totaal achterlijke keuze om dat bezorging te noemen tenzij onredelijk veel wordt betaald voor assemblage (want dan mag 't blijkbaar wel). Krijg je te horen uiteraard ná betalen. Dat je je kapot mag schamen, timco.

Slecht service voor levering

Ik zit nog steeds op mijn boxspring te wachten hij zou eerst 5-9 geleverd worden kreeg een mail dat ze personeels tekort hadden en levering verzet is na 7-9. ,heel de dag thuis geweest. Nog steeds geen bed. Bellen naar timco gingen het uitzoeken maar geen bericht meer gehad waar mijn bed is

Slechte service, geen rekening houden met klanten en klantvriendelijkheid is ver te zoeken.

SLECHT!!!!!!

Mooie prijzen en snel geleverd

Ik heb een jas gekocht die elders dubbel zo veel kostte. Dus een hele mooie aanbieding. De jas werd zeer snel, en netjes verpakt geleverd. 4 sterren omdat de site niet goed werkte en het lang duurde voordat ik mijn product kon bestellen en af kon rekenen. Aangezien de site niet prettig werkte heb ik het bij 1 product gehouden.

Petunialaan 4

5582 HA Waalre

Over Timco Voordeelmarkt

Timco Voordeelmarkt is al 90 jaar een familiebedrijf dat zich richt op schadepartijen in de detailhandel. Wij verkopen deze partijen in 2 fysieke winkels en onze webshop altijd met korting. Bij Timco bent u op de juiste plek voor een koopje.