Product was niet nieuw.

Het product wat ik gekocht heb was niet nieuw. Het was overduidelijk te zien dat het gebruikt was. Ik twijfel zelfs dat het een demomodel was, want zo erg gebruikt zag het er uit. Ik kon nergens meteen zien dat het om schadepartijen ging. Ik lees dat nu pas tijdens het typen van dit review onderin de pagina.

Meerdere malen niet afkomen afspraken

Op 7 augustus heb ik een bank besteld. Deze had een maximale levertijd van 5 a 7 werkdagen. Hiervan heb ik ook nogmaals confirmatie gehad tijdens navraag in de winkel. Momenteel is het 7 september en heb ik nog steeds niks ontvangen. Berichten vanuit de kant van Timco blijven uit en als ik hier zelf achteraan ga worden nieuwe beloften gemaakt die niet worden nagekomen. Zo zou uiteindelijk de bank over 3 weken binnenkomen door vertraging en hier zou ik nog een mail over ontvangen, maar hierover heb ik niks ontvangen. Gisteren gebeld om wederom informatie te ontvangen over mijn bank en is weer de toezegging gedaan dat die naar verwachting deze week komt en dat ik vandaag nog (gisteren) een reactie op de mail zou ontvangen ter bevestiging. Jammer genoeg verbaast het me ondertussen niet meer dat ik niks heb ontvangen...

Thuis wachten voor niets de hele dag

Ik had mail ontvagen dat ze kwamen de hele dag vrij genomen maar niemand kwam en ook geen bericht ontvagen ook niet in spam. Ik heb gebeld niemand neemt op mail ook niet whatsup ook niet dit is echt slorrdig.

Snelle levering, goede communicatie

Sneller dan verwacht geleverd. Alles compleet. Goed materiaal.

Bezorging was goed, de boxspring is heel mooi. Het ligt ook prima.

We ij hebben geen goede ervaring

Mijn ouders hebben complete boxspring gekocht ... 75euro voor na boven te brengen en in mekaar te zetten. Hebben ze niet alle spullen bij zich en geen gereedschap tot 3x een afspraak gemaakt voor in mekaar te zetten. 3xafgezegd wegens personeel tekort. Ze zijn 4e keer geweest was binnen half uurtje gebeurd poten eronder en het electrische gedeelte gemaakt.hoe kan dit toch .... We krijgen compensatie maar nog niks van gehoord toch jammer dit

Bed is prima, maar de bezorging een drama!

Ons bed zou vrijdag 1 september geleverd worden. Op de donderdag ervoor kreeg ik een mail met een tijdvak waarin we thuis moesten zijn voor de bezorging. Wij hadden een tijdvak van hooguit een paar uur verwacht, maar helaas. Ons bed kon tussen 8 uur 's ochtends en 10 uur 's avonds bedorgd worden (een tijdvak van 14 uur)! Gelukkig hadden we vrij gevraagd en was er dus telkens iemand thuis als de honden uitgelaten moesten worden. Aan het eind van de middag kreeg ik een mail dat er niet meer geleverd zou worden op deze dag, vanwege de vakantieperiode en personeel wat dus met vakantie was (volgens mij weet je dit ook wel als je een planning maakt). Dus wij beide vrij gevraagd voor niks en daarbij kwam ook nog dat we zaterdag weer de hele dag (tussen 8 uur 's morgens en 10 uur 's avonds) thuis moesten blijven. Telefonisch was Timco niet beteikbaar en op mijn twee mails heb ik ook nooit reactie gehad.

Geen antwoord

Ik heb een klacht over het transportbedrijf. Ik moest 5 voorkeursdata voor bezorging opgeven en ze komen nu op een dag waarbij ik niet kan i.v.m. mijn werk. Op de mail die ik ik gelijk heb verstuurd krijg ik maar geen antwoord. Mvg, Maja Megens

Niet goed

Slechte service

Fijne boxspring,maar levering n drama

We hebben bij timco een 2 persoons boxspring gekocht voor onze zoon. In de winkel fijn geholpen. Maar met leveren is het een drama. Je krijgt een tijdvak van 14uur en vervolgens wordt de levering, tot 2x toe verzet. Telefonisch niet te bereiken om te laten weten dat je die dag niet thuis bent. Jammer. Maar de boxspring zelf zijn we erg tevreden over.

Snel leveren

Op tijd bezorgen

Goed geprijsd en snel geleverd!

Goed geprijsd en snel geleverd!

een goed product geleverd.

Mijn product (een laptop)werd netjes met net kabel/voeding adapter afgeleverd, en afgezien van een kleine beschadiging (een deukje op een hoek van toetsenboord,werkte alles (Windows 11) als nieuw. Dus zeer tevreden goedmet de prijs/kwaliteit!

Kan beter

Het bed wat ik had besteld zou eerste instantie om een dinsdag geleverd worden. Kreeg een mail dat het dinsdag niet gaat lukken maar donderdag prima. Vervolgens krijg ik wel maandag een mail met een indicatie die over de hele dag geldt voor de dinsdag. Ik bellen wordt het nou dinsdag bezorgd of donderdag zoals in de mail. Nee wordt toch donderdag. Krijg woensdag een mail dat het toch niet donderdag wordt maar woensdag en duizendmaal excuses. Woensdag bellen ggh ik mailen einde van de dag of er wel iemand komt. Kreeg netjes een mail dat ze nog zouden komen tot 20.00 uur. Nou woensdag is er niemand geweest. Vervolgens heb ik donderdag ochtend dus vandaag gebeld ggh dan maar weer mailen en kreeg een bericht dat ze in de middag contact op zouden nemen met de leverancier waarom het woensdag (gisteren) niet geleverd is. Zojuist is er aangebeld en is het bed bezorgd. Het is maar dat ik thuis was. De bezorgers spraken geen Nederlands noch geen Engels alleen Duits of een andere taal. Weet niet met welke bezorger zij werken op zijn minst is Engels wel een must. Ze wilde het bed niet naar 1 hoog brengen paar treden trap. Maar uiteindelijk hebben ze mij wel geholpen dat was wel een pluspunt. Maar het bedrijf is telefonisch niet bereikbaar, maar reageren wel op de mail. Volgende keer zal ik eerst de recensies lezen voor ik iets bestel.

Bestelling niet geleverd

Bestelling niet aangekomen

Totaal geen ster.

3x afpraak gemaakt voor het afleveren, de alle 3 x niet geweest en niet eens afgemeld of lieten weten. De vierde keer afspraak gemaakt op het zelfde middag afgemeld en gemaild dat ze op zondag leveren. Dit allemaal heeft mij uren gekost die ik iedere keer vrij nam van werk om thuis te blijven. En ik moest zelf 5/6 keer bellen voor een compensatie, uiteindelijk €75 shop tegoed gekregen waar ik niet blij van was. Heel slecht ervaart de alle eerst aankoop (boxspring) bij Timco. Heel ontevreden en zeer teleurgesteld. Nabizada

uitstekend

Wist niet dat hierbij boxspringen te koop waren en heb dit gedaan en ben helemaal enthousiast.

Niet geleverd binnen opgegeven levertijd

Contact via mail is op zich goed, maar de opgegeven levertijd wordt niet gehaald. 2 augustus besteld, 3 augustus mail gekregen om voorkeursdata voor levering op te geven. Die zijn inmiddels voorbij. Verwachtte levering zou binnen 10 werkdagen zijn. Nog steeds geen leverdatum en ook niet de toegezegde status update.

NevernooitmeerTimco

Wij hadden bedden besteld, levering ook prima echter 1 dag later dan gepland met een tijdslot van 8 tot 22 met de mededeling kan er voor en erna en dan niet meer bereikbaar zijn en de volgende dag ook niet en ineens zonder te informeren aan de deur staan, ik vind dit met een kandelaar prima die kan nog bij de buren geleverd worden maar met 2 2 persoons bedden voor mijn kinderen absoluut niet netjes dus een dikke never nooit meer bedden aanbevelen van Timco.

Tot nu toe waardeloos

Bed besteld. Daarna krijg ik mail van de planning bezorgen 6 datums opgegeven . Vervolgens krijg ik een mail dat ze met 2 dagen het bed bezorgen.geen 1 van de 6 datums .in de mail vermeld binnen 2 dagen kunt u niet annuleren of levering verzetten. Daarna een tijdslot tussen 8:00 en 22:00 lekker tijdslot.daarna op de dag van levering bellen dat ze niet kunnen leveren en 2 dagen later pas kunnen waardeloos.en in elke mail zetten zorg dat je thuis bent anders brengen ze 75 euro in rekening jou dwingen thuis te zijn en zelf niet op komen dagen

nog niets ontvangen

Ik heb 3 weken een bokspring bed besteld maar nog niet ontvangen dus nog geen ervaring voor mij.

Heel slecht

Over drie weken geleden besteld, zou vorige week aankomen. Niet gebeurd. Morgen zou het zeker aankomen. Ben nog steeds aan het wachten

gewoon goed

leuke spullen snelle levering

Ik heb mijn bed nog niet ontvangen?

Kan ik nog niet zeggen

Duidelijk, goed bereikbaar, voordelig

Alleen nog telefonisch contact gehad Dat was prettig, duidelijk, meedenkend Wil bed pas eind vt jaar geleverd hebben, was geen probleem!

Petunialaan 4

5582 HA Waalre

Over Timco Voordeelmarkt

Timco Voordeelmarkt is al 90 jaar een familiebedrijf dat zich richt op schadepartijen in de detailhandel. Wij verkopen deze partijen in 2 fysieke winkels en onze webshop altijd met korting. Bij Timco bent u op de juiste plek voor een koopje.