Goede prijzen

Ik heb nails gestuurd en k krijg er geen reactie op. Als als winkel hoor je altijd bereikbaar te zijn en altijd te reageren.

Goeie service. Snel geleverd. Kreeg een tijdsblok van 08:00 - 22:00. Om 11:30 waren ze er. Ook werd je van te voren gebeld dat ze er binnen 45 minuten zijn.

Timco komt zijn woord na

Je besteld iets en het is een dag later binnen. En als je in de winkel vragen hebt wordt je netjes geholpen...Top

heel goed.

een heel nette en kundige verkoopster.

Boxpring

Boxpring besteld,ik had al bang als ik de reviews las van slechte Communicatie en te laat leveren.ik moet zeggen bij ons is de communicatie en levering prima verlopen!

Heel erg klantvriendelijk en goede service

Betrouwbaar en niet duur

Betrouwbaar en goeie producten en niet duur

Goed en vriendelijke

Snelle reactie op mail en mooie artikelen

Goede communicatie en fantastische bezorging

Goede en duidelijke communicatie. Vooral de bezorging was top! Stoel werd tot in de huiskamer bezorgd, helemaal blij mee!

Score een negen

Prima service.snelle levering.. prettig personeel.

Niet geleverd (wel geld terug)

Ik bestelde een stoel, waarvan er volgens de website nog 4 op stock waren. Helaas kreeg ik een dag later droogweg de melding dat mijn bestelling geannulleerd was en ik m'n geld zou terugkrijgen (wat ook gebeurde). Eerst en vooral: werk maken van een correcte stock-indicatie (ik ga er maar even van uit dat dat het probleem was?) en ook het mailtje kon een pak persoonlijker (misschien met oprechte excuses en de exacte reden?).

Oké product, waardeloze "bezorging". Het geld niet waard.

"drempelbezorging" is niet beneden op de parkeerplaats m'n spullen laten staan "want we mogen niet naar binnen". Mijn woning is niet beneden en alles even in de lift helpen was voor jullie een kleine moeite maar voor mij, alleen, niet te doen. Totaal achterlijke keuze om dat bezorging te noemen tenzij onredelijk veel wordt betaald voor assemblage (want dan mag 't blijkbaar wel). Krijg je te horen uiteraard ná betalen. Dat je je kapot mag schamen, timco.

Slecht service voor levering

Ik zit nog steeds op mijn boxspring te wachten hij zou eerst 5-9 geleverd worden kreeg een mail dat ze personeels tekort hadden en levering verzet is na 7-9. ,heel de dag thuis geweest. Nog steeds geen bed. Bellen naar timco gingen het uitzoeken maar geen bericht meer gehad waar mijn bed is

Slechte service, geen rekening houden met klanten en klantvriendelijkheid is ver te zoeken.

SLECHT!!!!!!

Mooie prijzen en snel geleverd

Ik heb een jas gekocht die elders dubbel zo veel kostte. Dus een hele mooie aanbieding. De jas werd zeer snel, en netjes verpakt geleverd. 4 sterren omdat de site niet goed werkte en het lang duurde voordat ik mijn product kon bestellen en af kon rekenen. Aangezien de site niet prettig werkte heb ik het bij 1 product gehouden.

Product was niet nieuw.

Het product wat ik gekocht heb was niet nieuw. Het was overduidelijk te zien dat het gebruikt was. Ik twijfel zelfs dat het een demomodel was, want zo erg gebruikt zag het er uit. Ik kon nergens meteen zien dat het om schadepartijen ging. Ik lees dat nu pas tijdens het typen van dit review onderin de pagina.

Meerdere malen niet afkomen afspraken

Op 7 augustus heb ik een bank besteld. Deze had een maximale levertijd van 5 a 7 werkdagen. Hiervan heb ik ook nogmaals confirmatie gehad tijdens navraag in de winkel. Momenteel is het 7 september en heb ik nog steeds niks ontvangen. Berichten vanuit de kant van Timco blijven uit en als ik hier zelf achteraan ga worden nieuwe beloften gemaakt die niet worden nagekomen. Zo zou uiteindelijk de bank over 3 weken binnenkomen door vertraging en hier zou ik nog een mail over ontvangen, maar hierover heb ik niks ontvangen. Gisteren gebeld om wederom informatie te ontvangen over mijn bank en is weer de toezegging gedaan dat die naar verwachting deze week komt en dat ik vandaag nog (gisteren) een reactie op de mail zou ontvangen ter bevestiging. Jammer genoeg verbaast het me ondertussen niet meer dat ik niks heb ontvangen...

Thuis wachten voor niets de hele dag

Ik had mail ontvagen dat ze kwamen de hele dag vrij genomen maar niemand kwam en ook geen bericht ontvagen ook niet in spam. Ik heb gebeld niemand neemt op mail ook niet whatsup ook niet dit is echt slorrdig.

Snelle levering, goede communicatie

Sneller dan verwacht geleverd. Alles compleet. Goed materiaal.

Bezorging was goed, de boxspring is heel mooi. Het ligt ook prima.

We ij hebben geen goede ervaring

Mijn ouders hebben complete boxspring gekocht ... 75euro voor na boven te brengen en in mekaar te zetten. Hebben ze niet alle spullen bij zich en geen gereedschap tot 3x een afspraak gemaakt voor in mekaar te zetten. 3xafgezegd wegens personeel tekort. Ze zijn 4e keer geweest was binnen half uurtje gebeurd poten eronder en het electrische gedeelte gemaakt.hoe kan dit toch .... We krijgen compensatie maar nog niks van gehoord toch jammer dit

Bed is prima, maar de bezorging een drama!

Ons bed zou vrijdag 1 september geleverd worden. Op de donderdag ervoor kreeg ik een mail met een tijdvak waarin we thuis moesten zijn voor de bezorging. Wij hadden een tijdvak van hooguit een paar uur verwacht, maar helaas. Ons bed kon tussen 8 uur 's ochtends en 10 uur 's avonds bedorgd worden (een tijdvak van 14 uur)! Gelukkig hadden we vrij gevraagd en was er dus telkens iemand thuis als de honden uitgelaten moesten worden. Aan het eind van de middag kreeg ik een mail dat er niet meer geleverd zou worden op deze dag, vanwege de vakantieperiode en personeel wat dus met vakantie was (volgens mij weet je dit ook wel als je een planning maakt). Dus wij beide vrij gevraagd voor niks en daarbij kwam ook nog dat we zaterdag weer de hele dag (tussen 8 uur 's morgens en 10 uur 's avonds) thuis moesten blijven. Telefonisch was Timco niet beteikbaar en op mijn twee mails heb ik ook nooit reactie gehad.

Geen antwoord

Ik heb een klacht over het transportbedrijf. Ik moest 5 voorkeursdata voor bezorging opgeven en ze komen nu op een dag waarbij ik niet kan i.v.m. mijn werk. Op de mail die ik ik gelijk heb verstuurd krijg ik maar geen antwoord. Mvg, Maja Megens

Niet goed

Slechte service

Petunialaan 4

5582 HA Waalre

Over Timco Voordeelmarkt

Timco Voordeelmarkt is al 90 jaar een familiebedrijf dat zich richt op schadepartijen in de detailhandel. Wij verkopen deze partijen in 2 fysieke winkels en onze webshop altijd met korting. Bij Timco bent u op de juiste plek voor een koopje.