Goede prijzen en vriendelijk personeel

Altijd leuk, even naar de timco! Bedden gekocht, heel tevreden. Alleen het tijdslot van levering (tussen 8.00 en 22.00) was vervelend ruim… om 20.00 uur waren ze er dus echt de hele da thuis moeten blijven..

Kwam niet op de datum dat ze zouden komen

prima op bezorgtijdslot na

prima bestelling, en levering echter het tijdslot van 8.00-22.00 uur is wat lang. Dan kun je net zo goed zeggen dat je de hele dag thuis moet zijn ipv zeggen dat er een tijdslot komt. Een tijdslot is voor mij een planning van ongeveer 4 uur.

super

goede service!

Terrible!

The laptop was advertised as 50% off. It didn’t say anything else! What I got was a used laptop in a terrible state. Then I had to pay 10€ to return it. Proper scam!

Ik heb geen email krijgen van mijn bestelling en wanneer die komt!

Ik had een email gekregen, ik moest invullen op welke datum mijn bestelling bezorgd kan worden. Ik heb geen email gekregen over de bezorging en wanneer? Ik wil graag email binnen krijgen of contact krijgen.

Ik ben niet gelukkig

Het bed dat ik bestelde was niet wat ik wilde en het personeel dat het bed afleverde Ze waren erg slecht en gooide me op de grond en bracht me niet eens naar de deur van de lift.

Goed geholpen en veel gelachen

Geweldig geholpen en een goede uitleg. Vriendelijk personeel. Fantastisch winkel.

Bezorging bed niet fijn, verder prima service

In de winkel goed geholpen en advies gekregen voor het kopen van een boxspring, maar na het bestellen hoor je pas 2 of 3 dagen voor de leverdatum wanneer ze hem komen leveren. Ook waren de bedden/kussens in de winkel best wel vies. Wel een goede prijs, kwaliteit van het bed kan ik nog niet beoordelen want is nog niet geleverd.

perfect

koop er graag snel binnen netjes verpakt perfect allemaal kan niet anders zeggen

Snelle levering mooie prijs

Kwaliteit voor een zachte prijs , snelle leveringen . Ben zeer tevreden chapo timco.

Komen afspraak niet na

Een boxspring gekocht De hele dag thuis geweest en dan om 20.30 uur bellen ze dat ze op de verkeerde plek zijn om te bezorgen ( 100 ) km van waar ze moeten zijn En dan hoor je niks meer van wanneer ze wel komen

Ga er graag winkelen En als er iets is wordt het netjes opgelost.

Mooi en goed bed!

Mooi bed en zijn er blij mee. Transport bedrijf alleen wat vager. Tijd geven ze door van 8.00 tot 22.00uur Dat kan tegenwoordig toch veel strakker En bellen dan een kwartier van te voren dat ze er bijna zijn

Niet bereikbaar

Heb laptop met deuken etc binnen ik kan ze niet bereiken ook geen antwoord op mijn mail slechte service jammer

Snelle services

Vriendelikl personeel, goede uitleg en snelle services

Nooit meer!!

Heel slecht te bereiken!! Alleen via de mail en niet telefonisch. Bezorging was een ramp!! Tijdvak van 8:00 tot 22:00. Eerste keer was ik in de buurt en wilde de bezorger niet 5 min wachten want toen hij belde was hij al weg. 2e keer gemaild voor kortere tijdvak maar kwamen om 20.30!! Terwijl tot 15.15 werd aangegeven kon iets later maar 5 uurtjes later!! Belachelijk!! En mijn bestelling was niet compleet. Mijn topper is niet geleverd en zit er nog steeds achteraan. Mailtjes worden slecht beantwoordt

Bestelling

Ik krijg een mail dat jullie tussen 8:00 en 22:00 mijn bestelling leveren kan dat ook korter tijd blok zijn

Bon service et rapide en plus

Nickel Juste les frais de port fort élevé

Geweldig en snel

Snel en geweldig ervaring

Weinig feedback eens de beting rond is

Ik krijg maat geen antwoord op mijn mail wanneer het exact komt .....

Goede ervaring

Goede service ze bellen ook wanneer ze erbijna zijn!

Snelle levering heerlijk bedje voor een super prijs

Ik ben heel erg blij met mijn nieuwe bed Snelle levering, zeer goede prijs en zij slaapt heerlijk! En ook eens goede kwaliteit voor die prijs

Werd prima geholpen

Werd door het personeel prima geholpen En ook het winkelen daarna was leuk te doen leuke hebbedingetjes en ook daar was het personeel reuze vriendelijk en behulpzaam

Petunialaan 4

5582 HA Waalre

Over Timco Voordeelmarkt

Timco Voordeelmarkt is al 90 jaar een familiebedrijf dat zich richt op schadepartijen in de detailhandel. Wij verkopen deze partijen in 2 fysieke winkels en onze webshop altijd met korting. Bij Timco bent u op de juiste plek voor een koopje.