Kan better

Ik vroeg de bezorgers of ze me even konden helpen het antwoord was nee niet ons probleem

Super service een echte aanrader

Duidelijk snel goede service snelle bezorging duidelijk mail contact top bedrijf

Goede en snelle bezo rging klasse

de bezorgers/monteurs wat associaal

Aan iedereen die bij timco wat gaat kopen In de winkel is het personeel super vriendelijk Maar de bezorgers zeer associaal Het waren 2 duits sprekende polen Het verpakkingsmateriaal wilden ze 20 euro voor anders namen ze het niet mee Ze staan aan de verkeerde kant van de flat Dan bellen ze Ze zijn zeer brutaal aan de telefoon De boxspring is al op plaatsen zwart Wat hun gedaan hebben Jammer maar zal er nooit meer iets kopen m.v.g. Bert Swinkels

Waardeloos

Ik heb boxspring besteld zou 08 mei leveren tydslot 0800 tot 2200 terwijl op de site van timco tijdslot maximaal 2 uur toen het whatsapp nr gebruikt kreeg te horen ze komen tussen 1200 en 1800 uur met als reactie tydslot is niet meer van toepassing echt heel slecht

Hele mooie boxspring en prima service

De boxspring ziet er heel mooi uit en ligt prima. Goede communicatie met klantenservice en vlotte levering. Mijn dochter is superblij met haar nieuwe bed.

Netjes binnen een paar dagen bezorgd tevreden over het bed

Tevredenheid

Mijn prachtige eetkamerstoelen zijn heel mooi en comfortabel.

Geweldig mooi bed

Heel erg tevreden

zeer goed

Goede service, vriendelijk behulpzaam personeel, snelle levering

Snelle en nette levering !

Glasschilderij besteld. Keurig verpakt, snelle en nette levering!

Slecht: ik heb nog steeds niets ontvangen

De bestelling zou eerst worden bezorgd door een koeriersbedrijf, die tweemaal een bezorgdatum en _tijd aangaven maar niet verschenen. Nu is de bestelling plotseling aangemeld bij post. Nl. Daar wordt op de ode steeds aangegeven dat het pakket is aangemeld maar nog niet opgenomen in het sorteerproces. Ik hoop dat de krukken alsnog snel komen en anders wil ik zsm mijn geld terug.

Besteld en binnen 2max 3dagrn ontv

Mooi en heerlijk bed

Bed werd super snel geleverd, makkelijk in elkaar te zetten. Een minpuntje de bezorger was niet bepaald enthousiast.

Alleen het aflever tijdslot dat je krijgt is een beetje raar. Tussen 08:00 en 22:00 uur. ik noem dat niet een tijdslot maar gewoon een lange dag

Super netter Kontakt und super Service, kann ich nur weiterempfehlen.

Ware top und super schnelle Lieferung.

Nooit meer.

Boxspring besteld waarvan het bedrijf de poten vergeten was. Aan de telefoon mij beloofd dat dit maandag nageleverd zal worden. Maandag contact gehad met de klantenservice en die vertelde mij dat de persoon waarmee ik gesproken heb deze afspraak zich niet kan herinneren, dit is natuurlijk gewoon gelogen of worden alle poten bij alle klanten soms vergeten? Dus moest ik nog langer wachten om in mijn nieuwe huis te slapen. Na veel te lang wachten maar besloten onze boxspring zelf maar in elkaar te zetten en de montagekosten terug te laten storten omdat dit bij Timco weer 2 weken extra kan duren voordat ze de boxspring komen monteren. Zeer slechte klantenservice, en een mooi voorbeeld van hoe het niet moet. Na dagen mailen moest ik zelf achter een compensatie aangaan want uit hunzelf komt er niks, een lullige 49 euro bon om bij Timco uit te geven voor de 3 dagen die ik voor niks thuis ben gebleven en dus 3 weggegooide dagen waarop ik geen geld heb kunnen verdienen.

Keurige, aardige bezorger. Alles naar tevredenheid.

Voedselbank Waalre Bergeijk Geldrop Deurne super geholpen!

En weer was het vet kassa voor de Voedselbank. Een volle vrachtwagen diepgevroren snacks van tientallen soorten mochten we dinsdagavond ophalen. Pallets vol! De bodem van onze vriezers waren al aardig in zicht, maar onze voorraden zijn weer op peil. Er was zoveel dat we onze collega's van andere voedselbanken konden helpen. Een snelle actie waardoor onze klanten de komende weken kunnen smullen. En als we het dan toch mogen noemen: Timco helpt mee om voedselverspilling te voorkomen. Hartstikke bedankt namens honderden klanten. Fijn dat we jullie steun hebben in ons werk. Jan Tielemans

Super service!

Ik werd netjes via email inlicht over diverse levermogelijkheden, deze gekozen leverdatum werd nageleefd. Het bed ligt super lekker en is van goede kwaliteit! (zeer makkelijk zelf in elkaar te zetten!

Leuke aanbieding

Leuke aanbieding van een Lazy-Spa. Netjes geleverd met transporteur, waarvan de chauffeur ook nog eens een belletje gaf (15 minuten voor aankomst). Happy koper.

duidelijke site

Petunialaan 4

5582 HA Waalre

Over Timco Voordeelmarkt

Timco Voordeelmarkt is al 90 jaar een familiebedrijf dat zich richt op schadepartijen in de detailhandel. Wij verkopen deze partijen in 2 fysieke winkels en onze webshop altijd met korting. Bij Timco bent u op de juiste plek voor een koopje.