Uitstekend en snel.

Je kunt hier prima deals vinden. Ik heb een top horloge gekocht voor de helft van de prijs. Weliswaar zonder doos maar staat duidelijk vermeld.

geweldige service

helaas moest ik wat retourneren maar daar hebben ze mij echt uitstekend bij geholpen Super bedankt!

2x een afspraak en geen bed. Als je belt weten ze van niks

Snel afgehandeld aan de telefoon...geen begrip

aardige mensen als je belt

had problemen en ze hebben snel, netjes, vriendelijk en adequaat gereageerd en opgelost. Top!

Geweldige ervaring evenals snelle levering

Alles top

Alles goed verlopen , goed mooi bed !

Geen ster waardig

Op de website wordt geadverteerd met binnen 10 werkdagen bezorgen. Het duurde al even voordat ik ben gaan vragen om een levertijd. Hierop een antwoord en duurde het nog een week voordat ik defintief een datum had, inmiddels 3 weken verder, afspraak al 2 x verzet en wordt nu nog eens 12 dagen later. Zit je verlegen om een bed? kan ik het je bij dit bedrijf afraden. Ook gaat de betaling in zodra het is verzonden, ik tik tegen mijn 2e betaling aan maar bed is er niet.

Goede kwaliteit prijsverhouding. Levering transporteur rommelig.

Helaas werd de afgesproken dag van levering niet gehaald. De hele dag voor niets thuis zitten wachten. Eind van de middag pas bericht dat de levering de volgende dag zou plaatsvinden. Als tijdslot 08.00 tot 22.00 uur melden vind ik ook niet juist en dan nog niet die dag leveren als gemeld.

Prachtbed maar waardeloze bezorgservice

Mooi bed,redelijke prijs maar waardeloze bezorging!Krijg een erg ruim tijdsvak van 8 tot 22 uur,en om 15.20 krijg ik een mail....helaas we komen niet meer het wordt maandag.Woon in een appartement met lift maar het bed werd beneden in de hal neergezet!

Levering van 2 weken voor een boxspring is te lang! Tijdklok voor een hele dag is ook te lang!!

Levering van 2 weken is te lang naast het feit van de tijdklok van een hele dag is ook te lang!!

Het gaat

Ik krijg 1 dag van tevoren ern tijdslot, die is van 08.00uur-22.00uur, dat is meer een dagslot. Ik de Timco gebeld, om 10.15uur dag van levering, Ze zijn er binnen nu en 15.00 uur, ik dacht oke dat is goed, ik moet rond 15.00uur naar mijn werk mijn werk al ingelicht dat ik later kom als ze 15.00uur niet halen. Om 15.45 uur nog niks geleverd, ik bel nog maar eens, ze konden me niet duidelijk zeggen hoe laat hij er is. Ik tot 16.30 uur gewacht nog geen bed. Toen ben ik naar mijn werk gegaan. Ik krijg om 16.45 uur een mail de volgende dag wordt je bed geleverd, geen duidelijk tijdslot, ik rond 10.30 uur gebeld, hoe laat ze komen, binnen nu en 15.30uur, uiteindelijk bed om 11.30 uur geleverd. Netjes binnen gezet en vriendelijke chauffeur. Timco tijdsblokken specifieker aangeven bij klant, in blokken van 4 uur bijvoorbeeld en terugkoppeling/mail krijgen op dag van levering zodat de klant niet zelf er achteraan moet bellen. Aanbevelen? Ja, als het tijdslot wordt aangepast in kleinere blokken van bijv 4 uur en niet van 08.00-22.00uur.

Snelle levering en goede kwaliteit ,met een eerlijke prijs !

Pas voor eerste keer besteld ! Ben zeer tevreden , bestel je bij Timco dan ben je achteraf ook nog tevreden !

Slechte communicatie

Ik geef data op voor bezorging. Krijg ik toch een bezorgdatum op, dat ik vakantie ben. Ik reageer daarop, krijg ik een mail dat er een tijdslot zit op de bezorgdatum en dat deze toch 1 februari geleverd wordt en dat ik 75,00 moet betalen voor een nieuwe afleverdatum.

Service en communicatie is slecht

Bed zou afgelopen vrijdag worden bezorgd kreeg op de dag zelf mailtje dat het door omstandigheden niet geleverd kon worden en dat het de volgende dag bezorgd zou worden. resultaat einde van de middag geen bed! Maar ook geen mailtje of belletje Maandagochtend gelijk gebeld ze wisten allemaal van niets. Smiddags werd ik gebeld dat het bed nu 16 feb komt. Maar ik gaf aan dat ik niet zolang gaat wachten .. en toen kon het ineens 9 feb… Ik heb het idee dat ze service die ze vermelden op de website niet waar kunnen maken en dat je daardoor voortdurend aan het lijntje wordt gehouden!

Transport en communicatie is slecht geregeld.

Mijn boxspring zou tussen 08.00 en 22.00 bezorgd worden. Ik heb via E-mail gevraagd of ze wat specifieker konden zijn met de tijdstip maar, mijn vraag bleef helaas onbeantwoord. Ik heb vrij genomen van mijn werk en heb de hele dag thuis gewacht om deze boxspring in ontvangst te nemen. Om 16.30 kreeg ik een E-mail dat het helaas niet doorging en dat ze de volgende dag kwamen. Ik heb verschillende keren gemaild en ik kreeg geen antwoord pas na vele keren bellen kreeg ik eindelijk een medewerker aan de lijn deze medewerker kon echter niks voor mij betekenen. Ik heb de bestelling geannuleerd en hoop snel mijn geld terug te krijgen. Zonde van m’n tijd en nooit meer!

Tot nu toe duidelijk

Heb de bedden nog niet .

Goede service, reageren snel op de mail. Goede kwaliteit bedden liggen heerlijk.

Goed product slechte bereikbaarheid

Producten zijn goed en snel geleverd, maar geen goede bereikbaarheid. Heb 3 x gebeld en 3 x niemand te pakken gehad.

Geen levering

Een bed besteld al 2x niet komen leveren heb al vrij moeten nemen geen contact teleggen heb incl montage heb al betaalt hoe krijg ik me geld terug ?

Langzaam, slecht contact en kapot product

De beloofde levering van 10 dagen kon helaas niet waargemaakt worden.. Helaas, ik kan me goed voorstellen dat dit kan gebeuren door drukte of personeelstekorten. Ik zou het wel waarderen als er dan contact gezocht wordt met mij en ik er niet zelf achteraan moet bellen. Wat overigens ook niet soepel verloopt. Contact verloopt moeizaam en onvriendelijk.. dan na 25 dagen was het product eindelijk in huis om er achter te komen dat 2 bed pootjes kapot zijn.. door een fout in de schroef kon deze niet in het gat gedraaid worden.. telefonisch konden ze niet helpen, moest ik maar een foto via de mail sturen. Helaas is de schroef zo minimaal vervormd dat je het op de foto niet ziet, dus weinig zin om een foto te sturen.. helaas kunnen ze me niet even 2 vervangende pootjes opsturen.. Eerste en laatste keer dat ik hier iets bestel. Ik raad aan om 300 euro bij te leggen en bij een goede beddenzaak een bed te bestellen.

Goed winkel

Zeer netjes en snel geholpen alleen geen bericht gehad dat ze gingen leveren gelukkig iemand thuis en voor de rest blij met het productie

Slechte communicatie

Bed besteld. Al 3 x afspraak gemaakt en niet gekomen. 3 dagen vrij genomen voor niks ! Voel me niet serieus genomen.

Moeilijk te bereikbaar

Bed besteld, zou gisteren bezorgd worden maar door omstandigheden ging het niet door. Gisteren contact gehad en het bed zou vandaag tussen 8 en 13 bezorgd worden en nog steeds niks ontvangen. Geen telefoontje geen mailtje met informatie over de bezorging gekregen. Krijg ook niemand te pakken als ik ze bel, alleen een antwoordapparaat

Petunialaan 4

5582 HA Waalre

Over Timco Voordeelmarkt

Timco Voordeelmarkt is al 90 jaar een familiebedrijf dat zich richt op schadepartijen in de detailhandel. Wij verkopen deze partijen in 2 fysieke winkels en onze webshop altijd met korting. Bij Timco bent u op de juiste plek voor een koopje.