Laden reviews...
87 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten melden over het algemeen een betrouwbare levering, goede prijs-kwaliteitverhouding en vriendelijke service. De feedback benadrukt consistente productkwaliteit en een soepele bestelervaring. Een klein aandeel meldt af en toe vertragingen of uitverkochte artikelen, maar de algehele stemming blijft positief.
Een geweldige zaak en leuk en heel vriendelijk personeel Denken met je mee en de prijzen zijn super geprijsd Dankzij hun een mooi nieuw interieur voor betaalbare prijs
14 September 2025
Angelique
Beste Angelique,
Fijn om te horen dat u zo tevreden bent over ons team, de service en de prijzen. We wensen u heel veel plezier met uw nieuwe interieur en zien u graag weer terug!
Team Timco
Vlotte bezorging en wat de bezorgers betreft uitstekend,geen op of aanmerking Alleen wil ik nog even zeggen dat als er een artikel niet op voorraad is ,zoals mijn Topper,om mij hierover per email een bericht te sturen dat het bestelde artikel zal worden nageleverd. Ik heb hierover zelf contact moeten opnemen. Verder is alles uitstekend.
14 September 2025
Boudewijn
Apeldoorn.
Beste Boudewijn,
Bedankt voor uw uitgebreide review! Fijn om te horen dat de bezorging naar wens is verlopen en dat u tevreden bent over ons team.
We begrijpen uw punt over de communicatie bij nalevering en nemen dit zeker mee om onze service verder te verbeteren.
We wensen u veel plezier met uw aankoop en staan graag weer voor u klaar!
Team Timco
Ik heb het bankstel nu een paard dagen in huis en zijn tot nu toe erg tevreden. Het zitcomfort is goed – niet te hard, niet te zacht – en de rugleuning biedt voldoende ondersteuning. De stof voelt stevig aan en is makkelijk schoon te houden, wat fijn is met kinderen of huisdieren. De levering verliep vlot en werd binnen een week geleverd. Super snel!
11 September 2025
Marketa
Son en Breugel
Beste Marketa,
Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent met het zitcomfort, de kwaliteit van de stof én de snelle levering van uw nieuwe bankstel.
We wensen u er heel veel plezier en comfort mee en helpen u in de toekomst graag opnieuw!
Team Timco
Ik ben wel tevreden met alles in ėėn keer, geen moeite had. Fantastisch aflevering. Echt dankbaar voor het bedrijf.
7 September 2025
Michael
Zuidwolde
Beste Michael,
Bedankt voor uw vriendelijke woorden!
Wat fijn dat alles naar wens en zonder moeite is verlopen en dat de aflevering goed is gegaan.
We wensen u veel plezier met uw aankoop!
Team Timco
Goed bed ben er blij mee licht supper
6 September 2025
Dennis
Meppel
Beste Dennis,
Bedankt voor de review, we wensen u veel comfortabele nachten!
Snelle service ben tevreden
6 September 2025
NISHA
Huizen
Beste Nisha,
Super fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze service, we helpen u in de toekomst graag weer!
Team Timco
Van a tot z goed geregeld alleen de prijs mag iets goedkoper vandaar ook een 8 ipv 10.
5 September 2025
Youssef
Julianadorp
Heb 2 stoelen besteld en deze zijn heel netjes geleverd.
31 August 2025
Roy
Valkenswaard
Zeer goede communicatie en correcte levering van de boxspring. De slaapkwaliteit is nog te ontdekken door de zoon.
29 August 2025
Vlijmen
28 August 2025
Diana
Eindhoven
Ik was bang om te bestellen door de reacties maar niks aan de hand binne week binnen !
26 August 2025
Angelina
Arnhem
goed bezig.!!
Devendranath
Den Haag 2531 SV
Heb en bed besteld waar bij sond binnen 5 dagen geleverd helaas dus niet . Heb hem besteld daardoor dacht mooi voor de vakantie alles klaar helaas moet ik ook zelf en .all.sturen om te vragen waneer hij dan wel binnen komt ipv dat jullie gewoon even de Info mailen dat het wat later.komt .over het bed kan ik niks zeggen want wacht nog steeds tot ik hem binnen heb dus levering binnen 2 week kunnen jullie er beter bij zetten
Beveelt niet aan
Anuschka
Lutjegast
Legering was optijd en goed verpakt. De parasol die heb aangeschaft is van goede kwaliteit. Als ik weer wat nodig heb dan kijk ik eerst op jullie site.
Sidney
Valkenburg
Na wat heel wat slechte referenties te hebben gelezen. Toch een bed besteld 180x200 oud roze. Mooi bed ziet er erg stevig uit nice product. Alleen ligt wel hard dus topper aan te raden. Wij hadden er 1 liggen gelukkig. Maar is wel wennen. Kleur is echt wel mooi vinden wij. Zijn er tot nu toe.blij mee. Bezorging kregen een mailtje wanneer het ons eventueel uit zou komen. Konden op de dag de voortgang zien heel handig aardige bezorger. Wel helemaal alleen met zulke zware dingen dat ik dacht humm later krijg hij last van zijn rug maar hij zei gaat super Was een hele aardige jonge man die een gezellige praatje maakte en lachte je werd er zelf vrolijk van haha. Top super blij..
23 August 2025
bianca
Drunen
Na enig nabellen blijkt deel niet op voorraad te zijn. Was wel zo fijn en netjes geweest als dit zelf door Timco gecommuniceerd was, nu was het afwachten en ga je zelf maar bellen. Verwachte deel kwam daarna snel als telefonisch was bevestigd. Al met al alleen wat langer moeten wachten op inplannen voor levering
R
Valkenswaard
het bezorgen ging ook geheel volgens afspraak en keurig op de afgesproken tijd.
Martie
Zelhem gem. bronckhorst
Enige tijd geleden een bed besteld op de site van de Timco. Het samenstellen en uiteindelijk afrekenen ging snel en vertrouwd. Ook ruimte om een periode van levering aan te geven. Op de gewenste dag, datum en tijd het bed geleverd gekregen. Deze uitgepakt en in elkaar gezet! Erg mooi bed, goed kwaliteit dus zeer tevreden. Ik heb al vele aankopen mogen doen bij de Timco en ben nog nooit teleurgesteld. Ik zeg een dikke 10!!!
Dennis
Eindhoven
Parasol besteld, volgende dag bezorgd. Goede kwaliteit voor deze prijs. Zit er nu onder..
Anna
Purmerend
Bed besteld was 5 werk dagen en was op voorraad We zijn nu 10 dagen verder maar nog geen bed de rede vakantie tijd en matras was niet op voorraad en een slap excuus wil gewoon me bed
Beveelt niet aan
Anneke
Oosterbeek
Ik heb een zeer goede ervaring met deze Dell computer. Okk al is hij al wat ouder , ik heb nu eindelijk windows 11 er op zitten en hij werkt prima.
Caroline
Veldhoven
Je wordt van te voren gebeld over je besteling. En wordt optijd bezorgd. En je krijg wat je hebt verwacht.
14 August 2025
Omar
Almelo
Via de nieuwsbrief van Timco nieuwe producten gezien die binnen gekomen waren. Omdat ik in Bergen op Zoom woon, en niet zo vaak in Aalst ben, was het superhandig om een bestelling te kunnen doen. Dit proces verliep gestroomlijnd, en ben tevreden met de loop hiervan.
12 August 2025
Jochem
Bergen op Zoom
Op 30 juli heb ik een bestelling geplaatst (Haluta - Complete Boxspring - 140 x 200 cm kleur: Beige) het is vandaag op 11 augustus geleverd. Ik heb gekozen voor zelf monteren, het monteren van het bed duurde letterlijk maar 15 minuten was heel simpel en heel makkelijk ik hoefde niet eens te lezen of te onderzoeken hoe ik het in elkaar moest zetten het was heel erg simpel en super fijn! Bezorgers waren heel voorzichtig en aardig ik heb mijn bed in elkaar gezet en ga hem deze nacht eerste keer uitproberen, het matras en topper zien er heel goed uit met kwaliteit! Heel erg bedankt.
11 August 2025
Sila
Spijkenisse
Timco Voordeelmarkt is al 90 jaar een familiebedrijf dat zich richt op schadepartijen in de detailhandel. Wij verkopen deze partijen in 2 fysieke winkels en onze webshop altijd met korting. Bij Timco bent u op de juiste plek voor een koopje.
Petunialaan 4
5582 HA Waalre