top geholpen goed advies

gastvrij geen hinderlijke verkopers advies op al onze vragen verkoper nam de tijd om ons de mogelijkheden te laaten zien

Fijne winkel

Fijne winkel met behulpzaam personeel

Fijn om er altijd eens binnen te lopen

Verbetering zijn altijd mogelijk!

Goed goed goed

Goed, goed, goed

Mooi bed en op tijd geleverd

Het product is zelfs beter dan verwacht en de levering was keurig. Min puntjes zijn dat het draadeind van drie pootjes opnieuw getapt moesten worden en dat de opgegeven tijdspanne voor levering wel heel groot is nl. tussen 08.00-22.00 uur. De klantenservice is ronduit slecht: als je belt krijg je een bandje en als je inspreekt word je niet teruggebeld. Ik beveel het aan omdat het product uiteindelijk goed is.

Wacht lang op mijn bestelling

Ik heb een bed gekocht. Inclusief montage. Helaas tot op heden nog geen bericht gehad wanneer ze het komen monteren. Bed on line gekocht 3januari Groet

TOP

Goede Prijse en snelle verzending

Product goed, levering redelijk

Bed is goed en ligt goed. Tijdslot levering veelste ruim (8.00-22.00). Zowel contact vervoerder en Timco vaste lijn niet bereikbaar. Uiteindelijk via WhatsApp contact gehad met Timco die het tijdslot iets gespecificeerder kon melden.(8.40- 13.40)

Zeer goed bedrijf

Netjes bedrijf kan het iedereen aanraden

Lange levertijd

10 januari besteld en 23 januari ontvangen. En het tijdsblok van 8 uur sochtends tot 22.00 savonds is wel erg lang (levering). Misschien handig om half uur van tevoren te bellen dat jullie er aan komen.

Service in de winkel goed maar levering slecht

In de winkel ben ik goed geholpen. Daar valt niks op aan te merken. Echter is de levering tegen gevallen. De bank is geleverd als showroommodel maar vol met vuiligheid. Tussen de kussens en eronder was te smerig voor woorden. Dit heb ik gemeld. Tot op heden geen reactie. Ik zou het niet aanraden om daar de duurdere aankopen te doen.

top top top

netjes gebracht op tyd en nette chauffeur dit bedrijf zou ik zeer aanbevelen aan de mensen kwaliteit voor deze lage prijzen top top top product

Zie volgend veld

De verkoper van de tafel was zeer behulpzaam .Het afleveren echter, was zo maar net wat het moest zijn

BBQ niet op voorraad

Barbeque voor een hele mooie prijs op Google staan. Maar dan niet op voorraad hebben en niet kunnen leveren is minder.

Fantastisch horloge

Seiko Presage gekocht welke tweedehands is. Er stond bij dat er enkele krasjes op zitten. Toen ik het horloge ontving, was ik enorm verrast. Her horloge lijkt totaal nieuw, heeft nauwelijks krassen en ziet er geweldig uit.

Leveren niet wanneer ze beloven.n

In de winkel zetel gekocht waar een gladde (maar gedienstige) verkoper zoveel mogelijk probeert te verkopen. Uiteindelijk zetel gekocht waarbij bevestigd wordt dat hij binnen de 7-10 dagen geleverd kan worden en dat ik per mail de bezorgdag zal kunnen kiezen. Uiteraard krijg ik na enkele dagen geen mail en blijkt dat we mogelijks een maand moeten wachten op de zetel. Geen probleem dat het langer duurt maar ga niet lopen liegen en het dan op de leverancier steken.

slecht, je mag voorkeuren aangeven over de bezorging. eindstand komt het bed alsnog 6 weken later.

Super levering ging snel en het bed zelf ligt zo hemels zalig

Soms goed andere keer kom ik telaat

Soms leuke aanbiedingen. Maar meestal als ik kom is alles weg

Opzich oké

Zouden binnen 10 werk dagen het bed leveren, mocht datums aangeven welke uit zouden komen voor levering. Maar helaas duurt langer dan 10 dagen en wordt niet op de dag geleverd die je zelf aangegeven heb, voor de rest goede service.

Slecht

Bed besteld, zijn. Moeilijke te spreken en als je ze spreekt en maakt een terug bel verzoek .word er nooit terug gebeld. Mailen is net zo een drama. Binnen twee weken zou het bed worden geleverd is vier weken geworden Geen fijne ervaring met dit bedrijf. Raad het niemand aan!!!

Lekker goed koop

Veel voor weinig

Goed bed

De levering liep wat stroefjes, de communicatie kan ook beter maar het bed is goed en ligt heerlijk

Snelle levering en goed kwaliteit

Petunialaan 4

5582 HA Waalre

Over Timco Voordeelmarkt

Timco Voordeelmarkt is al 90 jaar een familiebedrijf dat zich richt op schadepartijen in de detailhandel. Wij verkopen deze partijen in 2 fysieke winkels en onze webshop altijd met korting. Bij Timco bent u op de juiste plek voor een koopje.