zeer tevreden

zeeer tevreden

Ervaring met dienstverlening was heel erg goed. Medewerker erg behulpzaam en gaf goede uitleg.

neutraal

bed gekocht op de site waar ik besteld heb stond binnen 10 dagen. is uiteindelijk 3,5 week geworden. okay ik zal wel iets verkeerds gelezen hebben. maar er staat wel bij betalen na levering. eerst word je dood gespammed door allerlij email waaronder dat betalingen nog niet binnen zijn terwijl de bed nog geleverd moet worden.

goed product netjes geholpen en volgens afspraak bezorgd

Helemaal TOP

Helemaal TOP

Snelle verzending, goede producten.

Prima allemaal, dank!

Horloge besteld: in goede orde afgehandeld en ontvangen.

Prima producten.

Timco levert snel goede producten.

Planning helaas dagje latee

Ondanks de ingeplande afspraak werd het product pas een dag later afgeleverd. Het product, in mijn geval een boxspring, mag ik omschrijven als een goed en degelijk prduct.

Jammer van slechte communicatie.

Heb Bed gekocht bij Timco Oploo. Goed geholpen door medewerker daar. Normaal levertijd binnen 10 dagen, maar kon weekje langer zijn.(prima) 6 datums doorgegeven en heb zelf moeten bellen omdat er geen reactie kwam tot dag van laatste datum. Uiteindelijk heeft het een maand geduurd en kreeg een tijdslot van 14 uur. (8.00 tot 22.00) afspraak was 2 uur. Heb verschillende keren zelf er achteraan moeten bellen.(jammer) Hadden ze mij op tijd laten weten dat het een maand ging duren dan had ik het geen probleem gevonden.

Geen idee

Mijn bestelling is noch niet toe gekomen

Fijne winkel

Timco ben ik via internet gekomen en was opzoek naar een mooi boxspring. Ik ben daar meteen geslaagd voor een mooie prijs. De levering duurde wel helaas te lang, maar het was goed ingepakt. En de bezorging was geleverd.

Boxspring 2x NIET geleverd

Eerst moet je 5 mogelijke leverdatums voor de boxspring opgeven. Vervolgens kiezen ze doodleuk zelf een datum een week later. Nou goed, ik neem vrijaf. Krijg ik om 16 u op de dag van de levering nog een email dat de chauffeur ‘autopech’ heeft. Wel heel toevallig want dit lees ik nu al meerdere keren in de recenties. Verder gaven ze aan de dag erna te leveren. Heb ik last minute weer een dag vrijaf voor moeten nemen. Hebben ze doodleuk weer niets geleverd en deze keer ook niets laten weten. Zeer onprofessioneel bedrijf, ik zou het zeker niet aanraden.

Goede service en goede aanbieding

Behulpzaam personeel

levertijd langer dan eerst gezegd .

levertijd

perfect

perfect

De bestelling ging snel

Ik kan er verder nog niks over vertelen Omdat mijn product nog moet worden gebracht

Goed product netjes volgens afspraak geleverd

Een mooie hoes voor de droogmolen. Ik kon alleen de kleur niet kiezen bij het bestellen maar het is goed uitgevallen.

bestelling gaat vlot, levering laat op zich wachten

Bestelling plaatsen en een datum voor levering kiezen verloopt vlot. Maar je kan op geen manier opvolgen welke datum er zal worden geleverd. Na het doorgeven van 5 momenten waarop men kan leveren krijg je geen verder communicatie naar het moment van levering. Men zal je de dag voordien het uur doorsturen, maar wanneer je eerste 3 momenten zijn verlopen is het dan maar afwachten of het moment 4 of 5 zal zijn. Wel spijtig. vandaar de lage score. Het product zelf kan ik niet beoordelen, want tot op heden hebben wij nog steeds niets ontvangen.

Bestelling ging goed, levering conform afspraak

Zie titel, artikel nog niet geprobeerd, dus nog geen mening.

we hadden een tafel gekocht die later beschadigd leek. maar het werd netjes op gelost. door de verkoper. .we zijn tevreden over de tafel echt mooi.

Slechte communicatie

De communicatie slecht

Bed besteld data’s doorgegeven voor levering hoorde helemaal niets meer zelf maar weer gebeld

Geen goede service

Levering en product conform afspraak

Bed is zoals verwacht. Bevestigen bedden aan hoofdbord was lastig. Verder prima bed, ziet er mooi uit en matrassen liggen lekker. Heel tevreden.

Vlotte afhandeling

Klantvriendelijke website en een snelle afhandeling.

Petunialaan 4

5582 HA Waalre

Over Timco Voordeelmarkt

Timco Voordeelmarkt is al 90 jaar een familiebedrijf dat zich richt op schadepartijen in de detailhandel. Wij verkopen deze partijen in 2 fysieke winkels en onze webshop altijd met korting. Bij Timco bent u op de juiste plek voor een koopje.