Goed product netjes volgens afspraak geleverd

Een mooie hoes voor de droogmolen. Ik kon alleen de kleur niet kiezen bij het bestellen maar het is goed uitgevallen.

bestelling gaat vlot, levering laat op zich wachten

Bestelling plaatsen en een datum voor levering kiezen verloopt vlot. Maar je kan op geen manier opvolgen welke datum er zal worden geleverd. Na het doorgeven van 5 momenten waarop men kan leveren krijg je geen verder communicatie naar het moment van levering. Men zal je de dag voordien het uur doorsturen, maar wanneer je eerste 3 momenten zijn verlopen is het dan maar afwachten of het moment 4 of 5 zal zijn. Wel spijtig. vandaar de lage score. Het product zelf kan ik niet beoordelen, want tot op heden hebben wij nog steeds niets ontvangen.

Bestelling ging goed, levering conform afspraak

Zie titel, artikel nog niet geprobeerd, dus nog geen mening.

we hadden een tafel gekocht die later beschadigd leek. maar het werd netjes op gelost. door de verkoper. .we zijn tevreden over de tafel echt mooi.

Slechte communicatie

De communicatie slecht

Bed besteld data’s doorgegeven voor levering hoorde helemaal niets meer zelf maar weer gebeld

Geen goede service

Levering en product conform afspraak

Bed is zoals verwacht. Bevestigen bedden aan hoofdbord was lastig. Verder prima bed, ziet er mooi uit en matrassen liggen lekker. Heel tevreden.

Vlotte afhandeling

Klantvriendelijke website en een snelle afhandeling.

prima voordeelmarkt

alles is steeds goed met het bestellen...het klopt altijd..

Beter omschrijving product

Staat van het horloge Wordt aangeduid als nieuw maar is in werkelijkheid gedragen dus 2dehands.

Goede prijs, snelle levering

Makkelijk besteld, goede prijs, snel geleverd. Het betrof een horloge met doos helaas zonder de papieren.

Bed besteld met leverdatum maar niet ontvangen

Heb een bed besteld met leverdatum en tijdindicatie. Hele dag gewacht maar niet ontvangen en is ook niet gebeld hierover. Kregen te horen: Of de bezorger is geweest of hij is ziek. Dus 2 verschillende verhalen. Ongeloofwaardig in dit geval. Dan zit er maar 1 ding op annuleren helaas.

Jammer had veel vetrouwen

Had een boxspring besteld en uiteindelijk op de dag van levering, stond chauffeur met pech. Lijkt mij dat het bed overgeladen kan worden in een andere transportbus. Voor een bedrijf wat al 90 jaar bestaat vind ik dat je altijd plan b moet hebben. Verder op financieel gebied netjes afgehandeld. Wij hebben op de bank geslapen omdat bed al naar de vuilstort was. Dus mijn advies, bewaar je bed en neem geen vrije dag voor levering.

Bestellen en levering allemaal prima verlopen.

Levering 124501

Kan momenteel nog geen sterren geven omdat de levering niet correct was, het betrof een boxspring van 200x180, met 2 matrassen van 200x90. Er werd een matras geleverd van 200x160 Hebben reeds de fout gemeld via mail, dus wachten nu op de juiste matrassen.

Fijne winkel om ideetjes op te doen en vriendelijk personeel .

Het was prettig dat er bij de kassa nog eens een flinke korting af ging.

Snelle en correcte levering

Productomschrijving niet compleet, vlotte communicatie

Twee horloges met aantrekkelijke korting aangeschaft. Helaas vrij veel beschadigingen die niet in de beschrijving vermeld waren. Timco reageert vervolgens snel en vriendelijk op mails en de horloges worden door hun transporteur weer opgehaald. Daarna geen communicatie meer. Het betaalde bedrag is teruggeboekt.

Geen idee

Geen idee

Top !

Super goede service

Slechte

Ik heb mijn boxspring op 20/12/22 besteld zonder montage om die binnen maximum 10 dagen te kregen en tot vandaag nog niet gekregen en geen vast datum gekregen voor de levering. Ik ben totaal niet tevreden. Alle mijn andere meubels die ik heb bij andere winkels zijn snel geleverd behalve mijn boxspring die ik heb bij Timco besteld .

ongeloveloos goedkoop en goed

In de laatste weken van 2022 ben om de andere dag gaan neuzen in de winkel. Veel en goedkoop gereedschap: schroevendraaiers en tangen bijna voor nix. Pakken schroeven in allerlei maten. Heb het allemaal misschien niet nodig, maar kon het voor die prijs en kwaliteit niet laten liggen. En dan nog de Santino kleding: how is that possible? Bijna voor niets, omdat ik Santino als kwaliteitsmerk al jaren ken. Waar vind je nog een shirt voor €1,50? Altijd vriendelijk personeel. Je wordt er goed geholpen. Beste mensen, beste wensen voor het nieuwe jaar.

Mijn bestelling van 10 december nog niet ontvangen.

Tot op heden heb ik mijn bestelling nog niet ontvangen. 2x heb ik data opgegeven voor levering bij de transporteur. Ik hou Timco verantwoordelijk hiervoor verantwoordelijk en verwacht een snelle levering.

Tafel gekocht waarbij thuiskomst bleek dat deze erg wiebelig was. Vandaag zonder probleem de garantie dat we hem volgende week om kunnen ruilen

Fijn dekbed en snel bezorgd

Petunialaan 4

5582 HA Waalre

Over Timco Voordeelmarkt

Timco Voordeelmarkt is al 90 jaar een familiebedrijf dat zich richt op schadepartijen in de detailhandel. Wij verkopen deze partijen in 2 fysieke winkels en onze webshop altijd met korting. Bij Timco bent u op de juiste plek voor een koopje.