Nog geen bed gezien ...

Communicatie gaat zeer moeizaam, komen afspraken niet na, zouden gisteren komen leveren maar heb niemand gezien. Ben benieuwd wanneer ik reactie krijg en een bed.. ik weet niet of dit aan Timco ligt of aan de transporteur, als het het laatste is zoek in godsnaam een partij waar je wel van op aan kan!! Jammer genoeg niet goed genoeg de recensies gelezen, had ik dit wel gedaan had ik mijzelf n hoop irritatie en stress bespaard.

Was in orde

Snelle levering En was in orde goed materiaal!!!!!

Zie onder

Goede service in combinatie met goed product.

Snelle service en precies wat er in de beschrijving stond. Ben helemaal blij met mijn dekbed

Mooi bed snelle bezorging

Snelle levering en goede prijs

Ze zijn beste

Ik heb bed gekocht

Ik ben meer dan tevreden. Pracht boxspring

Alleen erg jammer dat het niet lukte m.b.t de levering...(binnen 10 dagen) dus kwam het bed niet voor de Kerst. Maar toen ik het bed vandaag zag staan in de logeerkamer toen was ik dat snel vergeten.

Nog steeds geen levering of definitief levering datum

Nog steeds geen levering of definitief levering datum Van mijn bestelling

Geen goede ervaring

Heb een boxspring gekocht voor de logeerkamer,want ik kreeg met kerst en oud en nieuw logees. Maar nu is die nog steeds niet geleverd. Telefonisch zijn ze niet te bereiken, via de app door gekregen dat het de 23 december werd geleverd. Helemaal blij een dag vrij gevraagd, krijg ik de zelfde dag door dat het niet door ging. Voor niks een snipperdag en mijn logees met de kerst op een matje geslapen niet blij dus, ik er achter aan wanneer het dan word geleverd de definitieve datum was 27 december. Dus met moeite een snipperdag genomen, wat gebeurt er krijg geen tijdslot wanneer ze komen. Dus weer contact op genomen als dit wel klopt, krijg ik dood leuk te horen fat ik niet ben in gepland voor vandaag want er was mondeling deze dag gezegd hoewel dit niet waar is. Nu moet ik voor de derde keer een snipperdag opnemen waarschijnlijk en maar afwachten als ze wel komen. Als je iets niet kan waar maken wees dan eerlijk tegen over de klant, en laat dat niet in afwachting ik word hier erg verdrietig van.

waardeloos

probeer al enkele weken telefonisch contackt te krijgen . Maar nog niet gelukt . Zou graag een bed bestellen . Daar ik niet zo handig ben met computer , heb ik een paar vragen .

Zoals het hoort.

Bestelling geplaatst de volgende dag in huis zoals beloofd! producten waren van prima kwaliteit. Gewoon een fijne shopping ervaring zal zeker vaker bestellen.

Zeer snelle levering. Degelijke boxspring, mooie stof.

Ik heb niet lang moeten wachten, tevreden over mijn boxspring.

Top, van begin tot eind

Goed product Snelle levering ben blij met de dekbedden

Meer communicatie naar dé klant toe

Duurt lang voor je bestelling kryg moet zélf mailen wanneer

Ik vond alles eigenlijk top: goede service, vriendelijk verdergeholpen worden, een geweldig bed dat me eindelijk mijn nachtrust terug bracht,...

Snelle levering, mooie kwaliteit

Mooie stoelen voor een goede prijs

Perfect en supersnel

Ik kon nergens een normaal fleecevest of fleecetrui vinden! Timco had ze dus wel en die werden vliegensvlug geleverd!

Goede kwaliteit en snel geleverd.

Goede service, duidelijke communicatie alleen jammer dat het transport bedrijf geen informatie stuurde en 2 dagen later kwam afleveren dan de gewenste datum. Maar het product is super helemaal blij mee

Alles goed verlopen zeer tevreden

Ik ben zeer tevreden

Snelle bezorging,heerlijk dekbed en lekker warm

Bestelling snel en makkelijk en artikelen snel bezorgd

Petunialaan 4

5582 HA Waalre

Over Timco Voordeelmarkt

Timco Voordeelmarkt is al 90 jaar een familiebedrijf dat zich richt op schadepartijen in de detailhandel. Wij verkopen deze partijen in 2 fysieke winkels en onze webshop altijd met korting. Bij Timco bent u op de juiste plek voor een koopje.