Ik heb een bestelling geplaatst en na een paar dagen een mail gestuurd met de vraag om een indicatie van levering. Beantwoording was vlot dat mijn bestelling binnen was en doorgezet naar leveren. Dat dit vorige week of deze week waarschijnlijk wel geleverd kon worden maar de feestdagen er ook tussen zitten dus ze wist het niet. Dat snap ik. Ik zou gewoon een datum op prijs stellen. Ook als dat pas in het nieuwe jaar na de feestdagen gepland zou worden maar dan weet ik waar ik aan toe ben
Snelle antwoord, vriendelijk
Good discounts and prices for quality, The best from the market! I recommend
Alles van de site t/m de levering was zeer goed
Op een kwartiertje stond het bed ineen. Netjes alle afval meegenomen. Super vriendelijke jongens. Top!
Wij hebben al 3 boxsprings gekocht bij timco. Zeer goede service, bij levering heel behulpzaam. Ik raad aan iedereen timco aan.
I bought an ipad totally new with a very nice discount, im very happy
Beste Tania, Bedankt voor je positieve review! We zijn blij te horen dat je zo tevreden bent met je nieuwe iPad én de mooie korting. Veel plezier met je aankoop! Mvg, Team Timco
Bank besteld, kwam snel binnen en zag eruit zoals aangegeven via de website. Kwam ook super snel binnen! Goedkope, en goede, prijs, dit kan je ook even controleren door met Google Lens over het product heen te gaan, je kan makkelijk bevestigen dat je een heel goede deal krijgt. Ook voor mensen die in de binnenstad wonen een makkelijke keuze, want hun bezorgdienst levert snel. Is de binnenstad gesloten? Dan maken ze snel een nieuwe afspraak, op een passend moment. Ze zeggen dat goedkoop duurkoop is, maar in dit geval heb ik hier totaal geen last van gehad. Als ik iets nieuws nodig heb, dan kijk ik hier in de toekomst eerst.
Beste Lucas, Bedankt voor je uitgebreide en positieve feedback! Geweldig om te horen dat je tevreden bent met je bank, onze prijs-kwaliteit en snelle levering. We zien je graag terug in de toekomst! Mvg, Team Timco
Binnen 1 dag dr Martens binnen en ze zitten ook nog goed
Beste klant, Bedankt voor je review! Wat fijn dat je Dr. Martens zo snel binnen waren en goed passen. Veel plezier ermee! Mvg, Team Timco
Boxspring gekocht, mederwerker was erg vriendelijk en heeft goede uitleg gegeven. Goed advies gehad dus erg tevreden!
Beste klant, Bedankt voor je positieve feedback! Fijn om te horen dat je tevreden bent met het advies en de uitleg van onze medewerker. Veel plezier met je boxspring! Mvg, Team Timco
Het was spannend om zonder de winkel te hebben bezocht 2 boxsprings voor onze zoons te bestellen, maar we zijn niet teleurgesteld. Voor net 900 euro hebben we er twee, zeer goede prijs. Ze zien er goed uit, zijn stevig en liggen prima. Echter puntje van feedback: het bed stond online op voorraad maar we hebben toch meer dan 2 weken moeten wachten. Tussentijds een update had wel prettig geweest. Verder is een montagehandleiding wel handig om bij te voegen. Deze ontbrak nu. Verder zou ik zeker nog een aankoop aandurven.
Beste klant, Bedankt voor je uitgebreide review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de boxsprings en de prijs-kwaliteit. We begrijpen dat de levertijd langer was dan verwacht en nemen je feedback over de update en montagehandleiding zeker mee. We hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn! Mvg, Team Timco
Altijd een perfecte ervaring: al meerdere keren besteld, topkwaliteit én super oplossingsgericht!
Beste klant, Fijn om te horen dat je altijd zo tevreden bent. We waarderen je vertrouwen en staan altijd klaar om je te helpen Mvg, Team Timco
Een super goede service, snelle levering, vriendelijke medewerkers, goede kwaliteit
Beste klant, Fijn om te horen dat je zo tevreden bent met onze service, levering en kwaliteit. We hopen je snel weer te mogen helpen! Mvg, Team Timco
We komen er elke maand minimaal een keer en elke keer is er wel een mooie aanbieding. Van schoenen tot speelgoed van woonaccessoires tot drogist spullen. eigenlijk teveel om op te noemen.
Beste Anne, Bedankt voor je enthousiaste review! Wat fijn om te horen dat je regelmatig geniet van onze aanbiedingen en het brede assortiment. We hopen je elke maand weer te verrassen! Mvg, Team Timco
Ik had de bank besteld en hij was er binnen drie dagen. Ook een aardige bezorger. Ze helpen niet met omhoog tillen (woon in flat) maar dat is natuurlijk prima. Er zat een klein scheurtje in de stof van bank die niet op de foto's te zien was. Gelukkig onopvallend en ik kan er goed mee leven. Ik had ook met foto van de schade de bank waarschijnlijk besteld, dus jammer dat het niet te zien was. Verder een mooie fijne bank, de afmetingen op de site kloppen ook.
Beste klant, Fijn om te horen dat je tevreden bent met de bank en de levering. We vinden het jammer dat je een scheurtje hebt opgemerkt en nemen je feedback over de foto’s zeker mee. We hopen dat je alsnog veel plezier hebt van je mooie bank! Mvg, Team Timco
Krijg altijd gelijk antwoord wat je vraag en duidelijk in alles mooie en goede aanbiedingen
Beste klant, Bedankt voor je fijne review! We zijn blij te horen dat je altijd snel en duidelijk antwoord krijgt. We doen ons best om je de beste aanbiedingen te bieden en hopen je snel weer te helpen! Mvg, Team Timco
Super blij met onze prachtige nieuwe bank! Bezorgservice is ook super, de bank is meteen op zijn plek gezet!
Beste klant, Wat fijn om te horen dat je zo blij bent met je nieuwe bank! Bedankt voor je positieve feedback over de bezorgservice. Veel plezier met je nieuwe aankoop! Mvg, Team Timco
Kom altijd graag in deze winkel, goed overzicht en aardig personeel, duidelijkheid, ook online in de webshop ik slaag vrijwel altijd;-) Kortingen zijn altijd goed!
Beste Iris, Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je altijd zo goed slaagt, zowel in de winkel als online. We waarderen je vertrouwen en kijken ernaar uit je weer te verwelkomen! Mvg, Team Timco
Snelle bezorging en goed geregeld en de prijs is goed koop wat je er koopt albert
Beste Albert, Fijn om te horen dat de bezorging snel en goed geregeld was en dat je tevreden bent met de prijs-kwaliteit. We hopen je snel weer van dienst te mogen zijn! Mvg, Team Timco
Wij hebben recent een eetbank gekocht en 6 eettafelstoelen. De bank is precies zoals afgesproken bezorgd door Timco. De eettafelstoelen zouden later met de post toegestuurd worden. Wanneer een week later de stoelen bezorgd worden ben ik helemaal in de war. Er zijn maar drie stoelen geleverd, waar is dit misgegaan!!! Het heeft me oprecht een paar uur en 4 keer mail controleren gekost voor ik er echter kwam dat er blijkbaar twee stoelen in iedere doos zaten! Nou, blunder van de dag ook weer gehad. Inmiddels zitten ze in elkaar, zijn de eerste maaltijden genuttigd en ben ik dolgelukkig met m'n nieuwe meubels. Helemaal ons!
Beste Daisy, Bedankt voor je feedback! Wat fijn om te horen dat je nu gelukkig bent met je nieuwe meubels. We begrijpen dat de levering van de stoelen verwarrend was, en we waarderen je geduld. Veel plezier met je eetbank en stoelen! Mvg, Team Timco
I AM Very happy with TIMCO experience.. After discovering this shop, I always found some product to buy.. Also, I AM satisfied with furnitures that I've bought.... I do recommend this shop.. Go and Discovery by yourself..
Beste Alessandro, Bedankt voor je geweldige review! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent met ons en je meubels. We waarderen je aanbeveling en hopen je in de toekomst weer te mogen verwelkomen voor nieuwe aankopen! Mvg, Team Timco
Snelle bestelling kunnen plaatsen. Levering was er binnen een paar dagen. Duidelijk contact.
Beste Melissa, Fijn om te horen dat de bestelling snel was en de levering vlot verliep. We doen altijd ons best voor duidelijk contact en hopen je snel weer te helpen! Mvg, Team Timco
Snelle levering er n goede kwaliteit voor een scherpe prijs. Mijn bestelling binnen een paar dagen ontvangen via de post en met tekenen voor ontvangst zodat het niet verkeerd kan gaan.
Beste klant, Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de snelle levering, de kwaliteit en de prijs. We zorgen graag voor een veilige bezorging en hopen je snel weer van dienst te mogen zijn! Mvg, Team Timco
Mijn ervaring met een online bestelling plaatsen bij Timco heb ik een moment spannend gevonden. Dit omdat ik iets heb gekocht voor een super mooi en laag bedrag tov de normale reguliere verkoopprijs! Dat ervaarde ik als prettig en normaal koop ik NOOOOIT iets duurs voor mezelf, want alles gaat naar onze 5 kinderen, maar toen dacht ik, dit is echt een koopje, “klopt dit wel”??? Dat vond ik wel erg spannend.. de bestelling geplaatst en ik kreeg meteen een e-mail met de bevestiging, wat voelde ik me goed! De dag erop netjes een e-mail met de status van mijn bestelling… het prettige gevoel laaide in mij op en had echt zin om mijn zelf gekochte kado in ontvangst te nemen. Het spannende was nog steeds wachtende tot ik het echt in handen had. 3 werkdagen later kwam mijn pakket! Ik voelde me een gelukkig mens, een duur product voor een mega goede betaalbare prijs! Een glimlach Van oor tot oor! Fijn “Timco-gelukje” Dankjulliewel
Beste Caroline, Wat een mooie en enthousiaste review! Fijn om te horen dat je zo blij bent met je aankoop en de ervaring bij Timco. We begrijpen dat het spannend kan zijn om zo'n geweldige deal te vinden, maar we zijn blij dat alles naar wens is verlopen. Geniet van je 'Timco-gelukje' en hopelijk mogen we je in de toekomst weer helpen! Mvg, Team Timco
Goed bed voor een prima prijsje, snelle en makkelijk te volgen levering.
Beste Denzell, Fijn om te horen dat je tevreden bent met je bed en de snelle levering. We hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn! Mvg, Team Timco
Petunialaan 4
5582 HA Waalre
Timco Voordeelmarkt is al 90 jaar een familiebedrijf dat zich richt op schadepartijen in de detailhandel. Wij verkopen deze partijen in 2 fysieke winkels en onze webshop altijd met korting. Bij Timco bent u op de juiste plek voor een koopje.