Gebeld voor de levertijd , heb geen meubelstuk in huis ivm terugkomen uit het buitenland , ipv 5 werkdagen leveren is het nu 9 dagen geworden heb 8 dagen voor de leveringsdstum besteld en nu slaap ik de komende dagen op de vloer , bedankt voor het begrip en de service , nooit meer !
Voor de eerste keer besteld bij jullie een boxspring heel snelle levering en goeie kwaliteit ik slaap er zalig op en stevig materiaal ik ga zeker nog bestellen en de service en communication was top zeker een aanrader toppie
Beste Christel, Super fijn om te horen dat de boxspring zo goed bevalt en dat u tevreden bent over de kwaliteit, service en communicatie. We wensen u heel veel fijne nachten toe en zien u graag terug voor een volgende bestelling! Mvg, Team Timco
Beste Vasile, Bedankt voor de review, fijn om te zien dat u een goede ervaring hebt met ons! Mvg, Team Timco
Na een klacht dat ik niet had gekregen wat ik besteld had ,werd er meteen aktie ondernomen ik kreeg een verzendlabel toegestuurd om het terug te sturen en ik krijg het goede weer opgestuurd!
Beste Angelique, Bedankt voor uw review! Jammer dat er bij uw bestelling iets mis was gegaan, maar fijn dat we dit snel hebben kunnen oplossen. We waarderen uw vertrouwen en hopen dat u veel plezier zult hebben van het juiste product! Mvg, Team Timco
Prima bedrijf.
Beste Tineke, Bedankt voor uw review, fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen en dat de levering snel was! Mvg, Team Timco
Vriendelijke bezorgers
Beste Joke, Wat fijn om te horen dat de levering snel verliep en dat onze bezorgers u vriendelijk hebben geholpen. Graag tot een volgende keer! Mvg, Team Timco
goede service snelle levering goede producten
Beste Bernadette, Wat fijn dat alles naar wens was, bedankt voor uw vertrouwen en graag tot de volgende keer! Mvg, Team Timco
Mijn bestelling kwam snel binnen en mooie artikelen zoals je ze besteld hebt, ook voor lage prijzen
Beste Willem, Bedankt voor uw review! Fijn dat de bestelling snel is aangekomen en dat de artikelen naar wens zijn. We zijn blij dat u ook onze scherpe prijzen waardeert, graag tot een volgende keer! Mvg, Team Timco
Ik wacht lang op mijn bestelling zonder antwoord op mijn vragen over levering. Ik heb gebeld kon geen antwoord krijgen moest e-mail sturen met mijn vraag. Daar heb ik ook geen antwoord op gekregen.
Beste klant, Wat vervelend om te zien dat u dit zo hebt ervaren. Ik kan helaas geen mail van u terugvinden, dus wellicht dat hier iets verkeerd is gegaan. Wel zie ik dat er telefonisch contact is geweest en dat omdat de parasol die u hebt besteld helaas niet meer op voorraad was, de bestelling ook aan u is terugbetaald. Gelukkig is het nu dus wel opgelost! Mvg, Team Timco
Alles is vlot en goed verlopen.
Beste Sonny, Fijn om te horen dat alles volgens afspraak en vlot verlopen is. We waarderen uw vertrouwen en helpen u graag weer bij een volgende aankoop! Mvg, Team Timco
Stoelen zeer goed verpakt. Zo in elkaar gezet uitstekende kwaliteit. Zeer tevreden.
Beste Marion, Bedankt voor de mooie beoordeling! Fijn om te horen dat de stoelen goed verpakt waren, eenvoudig te monteren en naar wens in kwaliteit. We wensen u er veel plezier mee en zien u graag terug! Mvg, Team Timco
Vriendelijke jongens. Bed was snel inelkaar gezet.
Beste Natasha, Fijn om te horen dat de levering snel en goed is verlopen en dat ons team het bed netjes heeft gemonteerd, we wensen u veel plezier met uw aankoop! Mvg, Team Timco
Mooi bed, fijne chauffeur/bezorger. Zeer vriendelijk, heeft alles mee binnen gezet. Goede ervaring! Ik raad het aan!!!
Beste Miranda, Super goed om te horen dat u tevreden bent met het bed én met onze bezorger. We geven uw compliment zeker door aan het team. Fijn dat u ons aanbeveelt! Mvg, Team Timco
Komen afspraken na en een goede service.
Beste Rene, Fijn om te horen dat alles volgens afspraak is verlopen en dat u tevreden bent met onze service. Graag tot een volgende keer! Mvg, Team Timco
Ben heel tevreden over timco en raad iedereen aan om de site eens te bezoeken
Beste Hassan Bedankt voor uw mooie woorden. Wat fijn dat u zo tevreden bent en ons zelfs aanbeveelt aan anderen, we helpen u in de toekomst graag weer! Mvg, Team Timco
Bezorgdienst een vergissing gemaakt, timco dhl geregeld en nog dezelfde dag alsnog bezorgd.
Beste klant, Wat vervelend van de vergissing bij de bezorging, maar heel fijn dat alles dezelfde dag alsnog goed is opgelost. We waarderen uw geduld en vertrouwen en helpen u graag weer bij een volgende bestelling. Mvg, Team Timco
Aardig man de bezorger and klantenservice zijn direct mijn email geantwoord Good service bij Timcovoordeelmarkt
Beste Riza, Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze klantenservice en de bezorging, we wensen u veel plezier met uw bankstel! Mvg, Team Timco
Snel geleverd Top!
Beste Loinella, Fijn dat alles snel geleverd is en u tevreden bent met onze service. Graag tot een volgende keer! Mvg, Team Timco
Na een aantal negatieve recensies op internet toch een bestelling geplaatst van een boxspring. Werd goed op de hoogte gehouden van de voortgang van de bestelling en levering door bezorgdienst. Bestelling gedaan op 30 juni en geleverd op 11 juli. Maar vond dat geen probleem. Vriendelijke meneer van de bezorgdienst. Boxspring was makkelijk te monteren. Ligt goed. Ga voor de zekerheid nog wel een mdf plaat op de box monteren, Omdat er een zwaar persoon op slaapt maar dat is meer voor eigen gemoedsrust. Kwaliteit prijs is in verhouding
Beste Lettie, Bedankt voor uw uitgebreide review en het vertrouwen om toch bij ons te bestellen. Fijn om te horen dat u goed op de hoogte bent gehouden en tevreden bent over de levering, montage en kwaliteit van de boxspring. We wensen u veel slaapcomfort toe en staan graag weer voor u klaar in de toekomst! Mvg, Team Timco
Het product precies geleverd zoals ik had verwacht. Ook de levering was snel en ik ben heel erg tevreden.
Beste Siena, Fijn dat het product helemaal naar verwachting is en dat de levering snel verliep. We zijn blij dat u zo tevreden bent en helpen u graag weer bij een volgende bestelling! Mvg, Team Timco
De parasol wat super
Beste Gerrit, Wat fijn dat de parasol zo goed bevalt. We wensen u er veel plezier mee! Mvg, Team Timco
Mijn eerste ervaring met Timcovoordeelmarkt is een grote teleurstelling geworden. Op 30 juni jl. heb ik een licht blauwe damessportschoen van het merk “ Cruyff” besteld. Ik wist dat Cruyff een duur merk is, dus voor weinig wil ik hem wel en net een modelletje wat ik leuk vindt. Heel blij haal ik mijn pakket een week later, op, doe de doos open en geen blauwe sportschoen. Zit een fel oranje sportschoen, merkloos, in de doos. Ik meteen de doos ingepakt, retourlabel aangevraagd en onmiddellijk teruggebracht naar PostNL. Wow, was de medewerker kleurenblind of dacht hij/zij, de klant zal wel heel blij zijn met dit kleurtje. Zo jammer dit. Ze hebben mijn retour bevestigd, zonder excuus te maken, aardig hè. By the way, verzendkosten moest ik ook nog terugbetalen
Heel fijn mailcontact, over de bezorging over de eetkamerstoelen, als ik niet thuis zou zijn Heel duidelijk en de bezorging verliep precies zoals in de mail vermeld stond. Heel fijn, dank jullie wel
Beste klant, Hartelijk dank voor je mooie woorden. Fijn om te horen dat het contact duidelijk en prettig verliep en dat de bezorging volgens afspraak is gegaan, we wensen je veel plezier met de eetkamerstoelen! Mvg, Team Timco
Geen oroblemen
Beste Lenie, Bedankt voor je reactie. Fijn om te horen dat alles probleemloos is verlopen, graag tot een volgende keer! Mvg, Team Timco
Zijn erg blij/tevreden met de 2 parasols,doen het perfect tegen de warme zon.
Beste Wilma, Wat fijn om te horen dat jullie zo blij zijn met de parasols. We wensen jullie nog veel zonnige dagen toe!. Mvg, Team Timco
Petunialaan 4
5582 HA Waalre
Timco Voordeelmarkt is al 90 jaar een familiebedrijf dat zich richt op schadepartijen in de detailhandel. Wij verkopen deze partijen in 2 fysieke winkels en onze webshop altijd met korting. Bij Timco bent u op de juiste plek voor een koopje.