Kleine ergenis!

Online bestelling perfect uitgevoerd, bijschrijven punten op klantenkaart is niet gebeurd. Zou automatisch gebeuren maar NIET heus. Aankoop 16-11-2022 t.w.v. € 26,90.

Goed en goedkoop

Uitstekende service! Ik werd heel fijn geholpen bij het inladen van de auto.

Super behulpzaam

De medewerkers waren super behulpzaam, volgende dag ook al thuisbezorgd

Besteld, betaald, maar niet meer voorradig

Slechte website, bestelde spullen werden gecanceld omdat het magazijn te veel aan anderen had meegegeven

Slecht

Tot 2 x toe geen levering zonder dat ik daar op hoogte van werd gesteld. Zelf steeds na (te) lang wachten contact moeten opnemen. En daar werd mij ook geen oplossingen geboden. Behalve “leveringsproblemen” en “ wij kunnen geen contact krijgen met de leverancier “ Ik wacht nog steeds. En hoe kan het dan de bedd n di niet geleverd worden nog steeds worden aangeboden op de website vraag ik me af? Tot 2 x toe een ochtend vrij genomen om op een bed te wachten wat niet kwam. En niet eens ingelicht worden. Ik ben werkelijk waar verbaasd over de manier hoe hier met klanten wordt omgegaan.

erg goede service

erg goede service

Bedden gekocht, betaald, maar niet geleverd

Over de behulpzaamheid in het filiaal van Timco Oploo heb ik niets op aan te merken. Dat was prima. Ik kom er regelmatig en word altijd vriendelijk geholpen. We kochten er 12 - 11 - 2022 2 bedden. Binnen 10 dagen gaven we bij beddentransport 3 voorkeur data door wanneer de bedden geleverd zouden kunnen worden. Hierop hebben we geen reactie gekregen. Ook hebben we geen reactie op onze mail naar Beddentransport. Dus….. 2 bedden betaald, maar niets ontvangen. Dat is slapend rijk worden bij Beddentransport Een bed kopen bij Timco raad ik om reden niet aan!!!!

Hier vind je steeds weer verrassende aanbiedingen.

Goed, goedkoop en met de spaarkaart kun je bij tijd en wijle "gratis" shoppen.

Ze hebben een probleem goed opgelost

Onze boxspring werd niet geleverd door de leverancier er waren problemen mee, timco heeft een leenbed geregeld en zijn t persoonlijk komen brengen en halen dus top service

Top service en heerlijke bedden

Super snelle levering binnen 2 dagen de bedden binnen en zijn precies zoals verwacht. Zeer tevreden klant

Goede en snelle service en word goed geholpen in de winkel

Niet tevreden

Wij wachten inmiddels al 3 weken met de levering van onze boxspring. Het word iedere keer verzet , we moeten er zelf achter aan gaan worden niet op de hoogte gesteld . Verder hartstikke lieve personeel hebben ons goed geholpen, levering valt zwaar tegen. We zitten nog steeds zonder boxspring…

Duidelijke website met veel keuze voor scherpe prijzen

Prettig verrast door het veelzijdige aanbod

Goed geregeld

prima contact via watzapp

top

mooi bed gemakelijk te plaatsen

Slecht

Dacht een nieuwe laptop te kopen maar was gebruikt!

Behoorlijke miscommunicatie levering

Goed geholpen met kopen. Snel levering aangeboden. Echter op tijdslot leveringdag tot half 11 kwam geen bezorgdienst. Half 1 nog niets. Gebeld met Timco. Mail had nog niet verstuurd mogen worden,omdat bed nog niet op voorraad was?.. Zouden een en ander uitzoeken. We zouden teruggebeld worden. Maar Tot onze verbazing kwam bezorgdienst om half 2.... We waren net weg. Chauffeur zou 10 minuten wachten. Toen correct afgehandeld. Om 16 uur gebeld door Timco, waren verbaasd dat bed toch geleverd was. Kortom miscommunicatie. Dit kan beter!

alles was goed, behalve fsraak maken met transportbedrijf voor levering was slecht.

Voldoende

Prettige bediening

Vriendelijk en correcte bezorging.

Refurbished laptop besteld, niets ontvangen.

Laptop 14 dagen geleden besteld en betaald, maar niet ontvangen. Ik zou binnen 5 werkdagen een mail krijgen van de planning om de afleveringsdatum af te spreken. Niets meer vernomen.

mooi product

Goed maar

De bezorging duurde langer als verwacht maar verder prima in orde. Het bestelde artikel was zoals beschreven en werkt helemaal.

Product viel alleen wat tegen, maar had zelf niet goed gekeken.

Informatieve goed gelopen

Petunialaan 4

5582 HA Waalre

Over Timco Voordeelmarkt

Timco Voordeelmarkt is al 90 jaar een familiebedrijf dat zich richt op schadepartijen in de detailhandel. Wij verkopen deze partijen in 2 fysieke winkels en onze webshop altijd met korting. Bij Timco bent u op de juiste plek voor een koopje.