Goed wat er geleverd is

Goede en eerlijke service

Duidelijke en snelle reactie op mijn vraag via de mail en goede service. Zeker een aanrader dit bedrijf

Het was goedl Koop snel en makkelijk geregeld. Het personeel was erg vriendelijk en behulpzaam

Product is goed levering kan beter

De lever tijd van 10 werkdagen hebben jullie helaas niet gehaald. Verder denk ik niet als je een mail met een tijdblok stuurd je dan ook van mensen kunt verwachten dat ze de hele dag thuis zijn ook buiten dat tijdsslot. Want als je er niet bent als het product bezorgd wordt (buiten het tijdslot) moet je €75. €extra betalen voor een nieuwe bezorg afspraak. Mijn tip, laat mensen ongeveer een half uur voordat de bezorger eris dit aan de klant weten, door even te bellen, appen ,of met sms. Denk dat dat erg fijn zou zijn. Verder was de.bezorging prima gegaan

Tevreden over de software, maar schade aan de hardware bij ontvangst

Bij ontvangst was de doos (waarin de PC verzonden werd) beschadigd. De PC zelf heeft schade in de linker benedenhoek, waar er een barst is in de behuizing. Hiervan heb ik foto's beschikbaar, doch ik zie geen mogelijkheid om deze mee te sturen met dit bericht.

Goede laptop

Iets later geleverd dan verwacht maar verder een prima laptop voor mijn zoon.

snel goed en netjes

keurig volgens afsprraak

goede ervaring

makkelijk ipv naar winkel gaan

Snel

Snel aanlevering van bestelde part

Vlotte en goede afhandeling

Perfecte afhandeling. Vandaag besteld morgen in huis!

Uitstekend geholpen

Pakket kwam keurig verpakt aan. Retourzending ook snel geregeld. Jammer dat jullie geen kleine bekers hebben

We hebben het nog niet ontvangen

We hebben het artikel nog niet onvangen

Voordelige aankoop!

Nieuwe producten, die als je ze nodig heb, veel voordeliger zijn!

Het was heel goed!

Heel goed!

Snelle levering van een mooi bed. Ziet er goed uit en ligt ook nog eens heerlijk

uitstekende service

alles was perfect in orde ,een aanrader

Perfect geregeld

Enige minpuntje was ik kreeg 1 1/2 dag van te voren te horen dat ze kwamen leveren alleen ik moest binnen 2 dagen en dat ging dus niet. Maar voor de rest alles top

Ietje te wijnig info

Ietje te weinig info over het product bv geen cd rom,en er is een vga aansluiting aan weezig dat niet vermeld stond naar mijn weten he

Was goed geleverd

Mooi op tijd volgens de afspraak,

De levering was moor op tijd chauffeur klantvriendelijk. Alles was goed verpakt. Alles zag eruit hoe ik het besteld had.

Fijn bedrijf en kon meteen mijn laptop retourneren .

Correct geleverd

Ik bestelde on line en de levering gebeurde correct en natuurlijk tegen een interessante prijs !

Top service, snelle levering

Top service en een snelle levering, mij spullen zijn netjes op de doorgeven tijden bezorgd en netjes op de plek gelegd waar het moest komen.

Goede prijs, snel geleverd en alles netjes ontvangen

Goede prijs, snel geleverd en alles netjes ontvangen

Petunialaan 4

5582 HA Waalre

Over Timco Voordeelmarkt

Timco Voordeelmarkt is al 90 jaar een familiebedrijf dat zich richt op schadepartijen in de detailhandel. Wij verkopen deze partijen in 2 fysieke winkels en onze webshop altijd met korting. Bij Timco bent u op de juiste plek voor een koopje.