Nietjes

Pakket deed er te lang over.

Pakket deed er 3 dagen over, post nl app liet zien dat t de volgende dag smiddags afgeven Zou worden, en smiddags n melding aflever tijd onbekend door drukte. Laptop verschillende dagen aan de stroom maar laad niet verder Dan 25%.

Prima geregeld

Worden altijd keurig geholpen. Vriendelijke medewerkers.

Snelle levering en product zoals op foto

Alles prima

Geweldig service en producten

Super goed, goede producten goede comunnicatie en snel geleverd ! 5 sterren

Altijd leuke aanbiedingen

bekeken, besteld, betaald en afgeleverd zonder probleem

Ik was niet uit op en koopje, maar deze firma had precies wat ik zocht.

Goede website

Goed Goedkoop en Snelle bezorging ben er blij mee

Prima, alles volgens afspraak

Goede prijs snel top kwaliteit

Vandaag besteld 2 dagen later in huis verder weinig aan te merken

alles is goed verlopen

het staat al klaar en licht goed ik hep er leker op geslapen

Geweldig binnen 1 dag geleverd en goed en netjes verpakt

Zie boven

Heel blij met telefoontje

Lieve dame heeft gebeld, was heel blij met haar telefoontje. Heel beleefd.

Waardeloos

Schoenen bestellen en dan word het gewoon geannuleerd

Veel liet te wensen over gelukkig was de bezorger wél leuk!

Bed besteld bij timco, prima prijs en prima bed. De levering bleek echter langer te duren dan aangegeven op de site en ik moest hier achter komen na een mail naar de klantenservice! De reactie op deze mail kwam ook erg arrogant over, geen vriendelijke mevrouw. Gelukkig maakte de vrolijke beddenbezorger veel goed.

Snelle reactie na beoordeling

Nadat ik in eerste instantie een negatieve beoordeling had gegeven mbt het uitblijven van een reactie op een vraag kreeg ik vrijwel direct een reactie van de klantenservice met motivatie. Dat stel ik zeer op prijs en wacht nu verdere afhandeling van mijn bestelling af.

Rustig eten

Zo fijn om rustig buiten te kunnen eten zonder continu vliegen, wespen en andere ongenode gasten weg te moeten wapperen met je handen of de vliegenmepper. Super blij met deze aankoop!

Prima service!

Snelle verzending, ook dexretouren worden snel en goed afgehandeld!

Un peut casser

Le computer est un peu

Levering conform verwachting

Mooie merkartikelen voor de goede prijs

Goed bedrijf

Laarsjes besteld voor leuke prijs. In winkel waar ik normaal schoenen koop stonden ze nog voor de normale prijs van 89 95. Ik heb er hier 17.99 voor betaald. Ook goed verzonden. Wat wel grappig was dat er prijs kaartje in zat van de winkel waar ik normaal shop

betere gedrag aan de telefoon

Jullie als winkel mogen beter bereikbaar zijn, want nu gaat het heel slecht kwa bereikbaarheid, en de personeel aan de telefoon mogen meer interesse tonen bij de beller die info vragen over producten die jullie verkopen

Prima product, snelle levering!

Fijn dat jullie ook bezorgen !

2 items besteld, maar 1 ontvangen wel vlugge terugbetaling van ontbrekende schoenen

Prima ervaring. Bed is wel harder en minder comfort dan aangegeven en verwacht. Bezorging had vertraging maar uiteindelijk netjes geleverd en naar binnen getild.

Petunialaan 4

5582 HA Waalre

Over Timco Voordeelmarkt

Timco Voordeelmarkt is al 90 jaar een familiebedrijf dat zich richt op schadepartijen in de detailhandel. Wij verkopen deze partijen in 2 fysieke winkels en onze webshop altijd met korting. Bij Timco bent u op de juiste plek voor een koopje.