Duidelijk, zeer aantrekkelijke prijzen

Alles perfect.

Ik ben zeer tevreden

Voor het eerst een refurbished laptop gekocht en ik ben zeer tevreden over het product. Uiteraard gekeken naar beoordeling van het bedrijf en daarom Timco gekozen.

Prima! De verzonden Wedgwood artikelen waren prima verpakt en precies op tijd.

Prima. Ik zou een volgende keer opnieuw gebruik maken van Timco.

Prima prijs/kwaliteitverhouding

Het kostte even wat moeite voor ik mijn laptop in huis had, maar hij voldoet prima!

slecht

laptop besteld.was helemaal kapot, deukjes 2de hands...maar service was goed.terug gestuurd, krijgt snel mijn geld terug alleen moest ik zelf 5.95 euro betalen om terug te sturen.....

Hartstikke goed

Is zeer goed afspraken zijn nagekomen

Snelle verzending!

De pakken keurig op tijd gehad goed verpakt en artikelen zoals omschrijving

Heel vlot

Mooie en betaalbare schoenen in grote maten!!

Altijd op tijd bezorgd

teleurgesteld

in de webshop een laptob gekocht, was er me van bewust dat het geen nieuwe was duurde best lang voor hij bezorgd werd het was de bedoeling een tweede laptob te kopen om 1 programma er op te zetten ,van mn hobbie maar helaas de laptob starte niet op en werd vrij snel heel heet wij hebben de laptob terug gebracht naar het filiaal hij zou gemaakt worden, na 3 dagen excl. weekend heb ik zefl contact opgenomen waardoor ik een mail terug kreeg dat het geld terug gestord werd,is ook vrij snel gebeurd

Goede levering goede ervaring

Toppie

Keurig netjes mijn bestelling thuis gekregen en snel gekeverd

Top winkel

Ik kom hier al meer dan 25 jaar en altijd met plezier, altijd leuke acties en leuke mensen

Super snelle levering, goed ingepakt.

Voor een etentje had ik extra borden nodig. De prijs was ook heel aantrekkelijk. Binnen 24 uur had ik die in huis. Keurig verpakt. Heel blij mee.

Zeer vlotte levering. Helaas bleek ik 2 linkerschoenen te hebben gekregen. Gemaild, zelfde dag antwoordt en dag later ook de rechter ontvangen. Top

Heel tevreden

Vandaag besteld en morgen ontvangen . Goede dienstverlening .

Snelle levering, artikelen ondanks de stoffige verpakkingen in uitstekende staat. Goed op de hoogte gehouden van status

goede snelle levering

Bestelling werd netjes en snel geleverd.

Makkelijke site in gebruik, en een snelle service. Heb er ook al promo over gemaakt bij andere geïnteresseerden.

Met Timco niks mis maar jullie transporteur zou ik heel snel een ander voor zoeken

Heb een bed gekocht bij Timco , goede prijs/kwaliteit. 1 klein dingetje, 1 box kraakt maar dat neem ik voor lief , want het transport bedrijf waar jullie mee werken wil ik nooit maar dan ook nooit meer wat mee te maken hebben! Een half uur voor het tijdslot afbellen op een vrijdag en zeggen dat je pas 10 dagen! Later komt …na heel veel smeken uiteindelijk 5 dagen later gekregen! Zag later in de recensies nog meer klachten van deze waardeloze transporteur. Niet alleen geen respect voor mij en op het onbeschofte af maar ook ***** aan hun klant Timco .

Duidelijke website, prima service,snelle levering

De producten die we besteld hebben werden op de afgesproken dag geleverd. Mail communicatie was duidelijk en afspraak is afspraak .

Belachelijk

Laarsjes ontvangen in 2 verschillende maten!!! Dat kan gebeuren... MAAR er zit een retourbrief in van de VORIGE ontvanger. Dus jullie waren op de hoogte? En sturen dan toch NOGMAALS 2 verschillende maten in 1 doos naar de volgende ontvanger? SCHAAMTELOOS!

Bestelling was er eerder dan gedacht dus top

Petunialaan 4

5582 HA Waalre

Over Timco Voordeelmarkt

Timco Voordeelmarkt is al 90 jaar een familiebedrijf dat zich richt op schadepartijen in de detailhandel. Wij verkopen deze partijen in 2 fysieke winkels en onze webshop altijd met korting. Bij Timco bent u op de juiste plek voor een koopje.