Prima contact

Bestelling ging simpel en goed. Jammer dat het bedrijf dat de bestelling verzond geen werkende track & trace gaf.

Volgens afspraak geleverd en netjes verzorgd

Een minpuntje dat je voor retouren moet betalen voor het verzenden. Ik zou daarom de volgende keer elders bestellen

Erg positief

Prima contact en levering.

Is nog niet geleverd

19 juli besteld. Data door gegeven wanneer geleverd kan worden maar geen bevestiging gehad wanneer het wordt geleverd

Uitstekende service

Het product is op tijd geleverd,goed verpakt en koerier zeer vriendelijk.

Geen aanrader

Nimmer zo’n miskoop gehad. Tot 3 x toe bed bezorgd gekregen met mankementen ( poten die niet onder bed passen wegens constructiefout en kleur verschil in de bedden. Bezorging niet binnen aangegeven tijdslot en ga zo maar door. Communicatie met Timco is uiterst moeizaam, reageren niet op mails, bellen niet terug. Uiteindelijk geld terug gekregen. Voor mij nooit meer Timco.

Een goede, gedegen service.

Ze leveren wat ze beloven. Bij vragen krijg je snel antwoord.

Opzich prima.

Ik heb hier schoenen gekocht een tijdje terug in wat grotere maten. Het jammere was dat 1 paar schoenen stuk waren.. ik kon het wel laten maken en omdat ik toch moeilijk aan betaalbare grote schoenen kom heb ik ze niet terug gestuurd. De controle zou wel wat beter kunnen.

Laptop doet het niet

Ik wacht het rustig af heb de laptop gisteren terug gestuurd ter reparatie

Verkeerd product

Als ik geen kennis had over computers, zou ik betaald hebben voor een laptop die veel minder koste en ouder en belangen niet de snelheid had die ik wilde, eigenlijk was dit niet eerlijk van jullie.

Timco heeft mooie dinging heveel .

Ik heb hoor darrom probleren ik om witten wat is de advantage.

vlot en volgens afspraak

vlot en volgens de afspraak geleverd

Waar blijft bestelling ?

8 juli een laptop besteld. Nog steeds niet binnen

Komt afspraken na.

Goede ervaringen, twee maal iets besteld en snel en netjes geleverd.

Zeer snelle levering

Niet doen wat wordt beloofd

Ik heb een bed gekocht met name om de snelle levering van 2 tot 3 dagen. Nu na bijna 3 weken is het bed er nog steeds niet. Wij zitten in een tijdelijke woning met een zeer slecht bed en mijn man heeft ernstige rugklachten. Had ik dit geweten, dan had ik dit bed nooit gekocht. Bij navraag en bellen krijg je ook geen antwoord. Er wordt niet teruggebeld. Kortom slechte ervaring. Hopen dat het bed beter bevalt.

Snel bezorging

Bed besteld snelle bezorging alleen jammer dat mijn bed board beschadigd is voor de rest tot nu toe tevreden

Pakket is netjes aangekomen en bevalt tot nu toe.

Dankuwel

Ik heb er mijn bestellingen mee gedaan, en het ging goed, bedankt timco voordeelmarkt.

Super ,niks te klagen

Zeer goed bevallen super blij mee

Snelle levering en vriendelijke bezorger.

De levering ging snel, ik werd netjes gebeld. De bezorger belde ook even van te voren dat hij onderweg was. Vriendelijk en behulpzaam. Enig punt van kritiek/verbetering: Kan er bij bestelling worden aangegeven dat de klant (tegen betaling) de bank in elkaar kan laten zetten. En de bezorger was alleen, zodat je als klant gedwongen bent om ook te tillen. Verder heel tevreden.

alles perfect verlopen

Alles perfect verlopen

Fantastische service.

We hadden problemen met de montage van pootjes onder de boxspring. Na een telefoontje werd het dezelfde week opgelost. Erg fijn

Snel en keurig geleverd

De levering was geweldig en heb vandaag 14 juli 2022 het zwembad geplaatst. Tot nu toe naar tevredenheid.

Petunialaan 4

5582 HA Waalre

Over Timco Voordeelmarkt

Timco Voordeelmarkt is al 90 jaar een familiebedrijf dat zich richt op schadepartijen in de detailhandel. Wij verkopen deze partijen in 2 fysieke winkels en onze webshop altijd met korting. Bij Timco bent u op de juiste plek voor een koopje.