Verpakking

Was slecht verpakt, door post.nl opnieuw verpakt. Verder prima artikel!

Makkelijk bestellen snelle levering

Wat een verrassing!! Grote keuze, veel variatie en snelle levering. Een echte aanrader.

Snelle levering, goede kwaliteit.

Fijne kwaliteit moltons en lakens ontvangen. Zou er zo weer bestellen.

Snel geleverd. Makkelijk bestellen

Snel geleverd. Makkelijk bestellen

Fast and reliable

I ordered for the first time here and was a little apprehensive - but everything arrived quickly and as promised. Communication was also clear. I would definitely use again as it saved me a lot of money ordering this here

snel, correct en voordelig

Snelle en nette levering van bestelde serviesonderdelen. Daarbij komt de voordelige prijs. Helemaal tevreden.

Snelle levering, mooie producten, fijne prijs

Mijn bestelling werd de eerstvolgende werkdag verzonden en was precies zoals verwacht. Had nog geen ervaring met Timco Voordeelmarkt, dus was in beginsel wat huiverig. Maar heeft naar behoren en het juiste product geleverd voor een fijne prijs!

Besteld en 2 dagen later in huis, geweldig.

Na bestelling 2 dagen later in huis zonder enig probleem, geweldig.

Heel slecht

Super slecht bestel nooit meer way

Bestelling was erg snel bezorgd mijn complimenten.

Alles goed en snel thuis bezorgd.

Prima ervaring!

Ik had borden besteld en deze waren uitstekend verpakt. Er was geen kans op breuk. De bestelling werd snel bezorgd nadat ik deze online had besteld.

Niets op aan te merken

Goed, origineel product voor uitstekende prijs. Snelle levering.

Niet geleverd

Online besteld en betaald. Twee dagen later melding dat produkt niet leverbaar zou zijn….

Maat? Retourbon?

Maat valt zeer klein, heb maat M en valt als XS. Mis een retourbon

Snelle service veel updates

Snelle service en levering en veel updates.

Prima snel en goed

Tevreden en voldaan. Zorgvuldig ingepakt en snel verzonden.

Snelle gratis levering van dekbedden die 50% korting hadden!

Uitstekende prijzen + Levering

Niets over te klagen. Uitstekende deal kunnen pakken, de verzending was snel binnen en daarnaast ook correct ingepakt. Wat wil een consument nog meer?

Bestelling nog niet ontvangen

Al een beoordeling sturen als het nog niet is geleverd is best vreemd

Leuke website met mooie aanbiedingen. Snel geleverd.

Prettig

Alles naar wens

Helemaal blij met de Brabantia wallfix. Fantastische lage prijs. Afhalen in de lockdown ging ook goed en snel.

Alles prima!

Petunialaan 4

5582 HA Waalre

Over Timco Voordeelmarkt

Timco Voordeelmarkt is al 90 jaar een familiebedrijf dat zich richt op schadepartijen in de detailhandel. Wij verkopen deze partijen in 2 fysieke winkels en onze webshop altijd met korting. Bij Timco bent u op de juiste plek voor een koopje.