Snelle aflevering, shirts perfect

Bestelling was binnen in drie dagen. Snel netjes en perfect! Aanrader!!

Besteld, snel het juiste artikel geleverd

Timco levert snel maar door de noodzaak van deze masker wordt er misbruik gemaakt van de kosten hiervoor. Er wordt gedacht aan winst en niet aan het gevaar van de pandemie

Perfecte service! Glasschilderij was binnen een paar dagen in huis! Mooi en netjes afgeleverd! Top!

Ik had hem zondag bestelt en had hen dinsdag binnen

Top, snel, goede prijs/kwaliteit verhouding

Servicegericht

Zeer klantvriendelijk, snelle reactie. Had een verkeerd aantal besteld en betaald via internet. Werd meteen de volgende dag gecorrigeerd en geld geretourneerd.

Gewoon goed.

De bezorging was snel en goed.

Als je in het weekend bestelling dan kom het maandag direct in orde.

Super top

Producten ware optijd geleverd super

Kleding ziet er goed uit

Snel verzonden. Maar het artikel is vrij prijzig na de kwaliteit is..

De kwaliteit van het Artikel is niet het juh van het.. Val nogal klein. Maar vondt wel dat de verzending netjes en snel geleverd is.

Afhalen wordt bezorgt

Ik had een shirt besteld, met als optie afhalen in waalre. Ik zat te wachten op het moment dat het bij de winkel zou zijn. Krijg ik berichtjes wanneer ze komen bezorgen. Vind ik niet erg, maar wel vreemd.

zeer snel

Zeer snel geleverd (zelfs op een zaterdag)

Fijne site hele snelle levering

Snel en precies zoals op de foto.

Helemaal blij met de mooie lampen. Zeer snel geleverd. Wel jammer dat we geen track en tracé of bericht kregen voor de levering. Pas een melding via Post nl.

Goed!

Slechte retour service

Ik heb mijn bestelling in de verkeerde maat ontvangen en moest ondanks dat dit niet mijn fout was de verzend én retourkosten voor mijn rekening nemen.

Redelijk snelle en nette levering maar product niet in orde

Leuk klein laptopje besteld maar werkt helaas niet. Mailtje gestuurd en snelle reactie dat contact opgenomen gaat worden. Dat is nog niet gebeurd dus ik kan nog niet melden of het adequaat is opgelost.

goed geregeld

online besteld goed geregeld

Helemaal top geregeld

Hebben bed voor onze dochter besteld. 2 dagen later in huis en helemaal top. Bed ligt super goed en is gewoon top. Zou hier zo weer bestellen

Bestellen gaat makkelijk, maar heb het product nog niet ontvangen en hoor niks

Nog niet bekend, product nog niet ontvangen dus kan nog niet aanbevelen

Onbeschoft niet zo klantvriendelijk

Eenmalige bestelt ga nooit meer bestellen klantenservice gewoon onschpfr zijn

medewerkers hebben weinig tijd

als je vragen hebt hebben ze geen of weinig tijd verder vind ik het belachelijk dat als ik in de winkel koop ik €35 bezorgkosten moet betalen en als ik online bestel het gratis is verder is de winkel egt rommelig bij aanbeveling is het moeilijk bij sommige ding wel andere nee

prima hoor

snelle levering en goede kwaliteit

Petunialaan 4

5582 HA Waalre

Over Timco Voordeelmarkt

Timco Voordeelmarkt is al 90 jaar een familiebedrijf dat zich richt op schadepartijen in de detailhandel. Wij verkopen deze partijen in 2 fysieke winkels en onze webshop altijd met korting. Bij Timco bent u op de juiste plek voor een koopje.