meedenkend en topservice

Snel antwoord, meedenkend qua prijs, advies etc. Topservice

Goed voor elkaar.

Supersnelle levering van een mooi produkt.

goede service

snelle service

Gewoon goed

Product was snel en netjes geleverd en maat viel goed prijs en kwaliteit ook prima!

heel goed

makkelijk besteld, vlug ontvangen, helaas 1 verkeerd artikel opgestuurd, binnen mum van tijd geregeld door de klantenservice en juiste artikel ontvangen, top service.

Verkeerd

Verkeerde bestelling geleverd nl T-shirt ipv polo, staat goed op bon , nieuwe bestelling moeten doen maar 2x verzendkosten . Moet daar nog over bellen . Jullie fout maar kost mij 5,95 extra

Snel en goed

Vlug en snel geleverd

Best snel verzonden

Goede kwaliteit prijs verhouding.

Zijn behulpzaam, helpen je goed en snel ook omruilen of retourneren gaat simpel en makkelijk.

snel en goed

Heel slecht

Ik wou na 14 dagen betalen maar dat doet niet

Snelle levering en goede service

Wat er staat wordt ook geleverd

Snel en goed geleverd

De kwaliteit is top, en de levering was zeer correct en snel.

Ik ben zeer blij met te snelle afhandeling va mijn bestelling en levering er van. Ik heb een zeer mooie tafel gekocht

Het product is snel verzonden, keuring en met zorg verpakt en alles voor een aantrekkelijke prijs

Mijn ervaring met Timco voordeelmarkt

Een zeer duidelijke website de producten die ze verkopen. Zijn super goed .

Goede service en snelle levering

Makkelijk zoeken en bestellen

Snel bezorgd

Ik zit nu in Griekenland en het pakket is snel en goed afgeleverd bij mij buurvrouw.

Goede service reageren meteen op de mail vlotte bezorging

Besteld 2dagen later binnen. 1 klein minpuntje 1 shirt zat niet in verpakking.

De jassen passen goed

N v t

Vlotte verzending en afhandeling

Snelle verzending en nadat ik verkeerde maat had besteld ,ook werd dat vlot opgelost

Snelle service,fijn personeel

On-line een vest besteld en was 2dagen later binnen,helaas te groot.naar de winkel gegaan om te ruilen wat geen enkel probleem was.altijd als ik bij de timco kom is het personeel gezellig en vriendelijk!

Petunialaan 4

5582 HA Waalre

Over Timco Voordeelmarkt

Timco Voordeelmarkt is al 90 jaar een familiebedrijf dat zich richt op schadepartijen in de detailhandel. Wij verkopen deze partijen in 2 fysieke winkels en onze webshop altijd met korting. Bij Timco bent u op de juiste plek voor een koopje.