Positief.

Ik heb positieve ervaringen over de aankoop van een gebruikte laptop. Toen ze de laptop wilde versturen, kw brsteamen ze na controle er achter dat de batterij niet optimaal was en hebben ze een nieuwe batterij besteld en geinstalleerd. Alleen had men niet gecommuniceerd dat de levering daatdoor wat vertraagd was hierdoor. Dat is ruimschoots goed gemaakt door hun services en dat ze iets goeds willen afleveren. Ze hebben oog voor de klant. Dat waardeer ik bij hen

Super snel geleverd

Dag van tevoren besteld en de volgende dag in de middag al in huis.

Op tijd geleverd

Een aanrader voor iedereen

Goede en snellen levering en goede kwaliteit

Goede kwaliteit en mooie aanbieding

Spullen van redbull racing besteld.. via klara betaald om te kijken of het wel wat was maar ziet er allemaal keurig uit en snel geleverd! Een polo en een jas voor de prijs waar je normaal nog geen jas voor hebt. Ik ben er blij mee!

Snelle verzending en TOP kwaliteit

Supersnel en goede kwaliteit

alles op tijd

alles is op tijd en snel geleverd en waar naar geld .

prima geregeld

Zoals beloofd

Goed en duidelijk

Levering duurde iets langer dan bedoeld.

Tevreden met het artikel

Vrijdag besteld zaterdag binnen

Correct, snel verzonden en goede communicatie

Prima, zoals het hoort.

Niet blij

Niet blij mee mij pakiet gekomen leeg

Vooral zo doorgaan

Vooral zo doorgaan

geweldig !

top !

bestellen ging gemakkelijk en de levering was al de dag erna. mooi verpakt en netjes ingepakt.

Komen hun afspraken na.

Bestelling was snel geleverd. Helaas te klein en ook prima service van retour sturenen en geld was snel teruggestort.

Snel correct

Fijne producten, goede prijs en snelle levering

Fijne producten, goede prijs en snelle levering

Geen levering op afgesproken tijd.

Heel de middag zitten wachten. Geen levering van bed gezien op afgesproken tijd. Nu ga ik even bellen hoe of wat. Raar.

Snelle en goede levering

Snelle en goede levering, ook voor vragen kunt u er snel terecht. Leuke artikelen voor een mooie prijs

Wat jammer was dat niet alle maten van de jassen beschikbaar meer zijn

Snelle, goede service! Bedrijf is een aanrader.

Goed overzicht in de webshop, makkelijk bestellen, goede communicatie en snelle verzending. Dus gewoon top service! Aanrader.

Mijn bestelling was de volgende dag al in huis.

Mijn ervaring was zeer goed. Geen op en aanmerkingen.

Petunialaan 4

5582 HA Waalre

Over Timco Voordeelmarkt

Timco Voordeelmarkt is al 90 jaar een familiebedrijf dat zich richt op schadepartijen in de detailhandel. Wij verkopen deze partijen in 2 fysieke winkels en onze webshop altijd met korting. Bij Timco bent u op de juiste plek voor een koopje.