Zeer tevreden over bestelling en levering

ik heb mijn bestelling gedaan en de levering was de dag erna dus kontent

Netjes verpakt en vlugge levering

Netjes verpakt en vlugge levering

Alles netjes ontvangen

Snelle bezorging

Je krijgt wat je verwacht

Top service, duidelijke informatie over de bestelling. Snelle levering.

Top zaak en top aanbiedingen

Aanrader voor elke Max Verstappen fan

Voor herhaling vatbaar.

Heel goede ervaring.

Super goede en snelle afhandeling!

De bestelling werd super snel afgeleverd en de producten waren helemaal naar wens! Top

Gewoon goed

Zeer tevreden!

Snelle levering en producten zoals omschreven! Top!

Na het artikel besteld te hebben ben ik goed op de hoogte gehouden van de levering. Het werd netjes afgeleverd en was goed beschermd verpakt. Het artikel voldoet aan de beschrijving.

Netjes verzorgd

Perfe goede service

Mijn bestelling is zeer goed afgehandeld. Nadat ik besteld had werd ik netjes en goed op de hoogte gehouden van de status van mijn pakketje. 3 dagen later had ik mijn pakketje netjes ingepakt in huis . Met woord perfecte

Product voldoet aan mijn verwachting, super!

Jas past goed, maat is reëel. Snel bezorgd, heldere communicatie. Prijs-kwaliteit verhouding is heel goed.

Snelle levering...levert ook wat ze aanbieden ... goede kwaliteit

Goede en snelle levering, top

Goede en snelle levering. Product in goede staat ontvangen. Top.

Vlot bezorgd

Bestelling is goed gegaan, maar had nieuw shirt besteld omdat bij de vorige de kleuren van de mouwen doorliepen en daar helaas geen reactie op.

Prettige kwaliteit stof

Goede kwaliteit kleding

Zoals het hoort!

Duidelijke online shop, eenvoudig bestellen en betalen en daags erna goed verpakt in huis!

Waardeloos

Goed artikel besteld en staat op de pakbon goed vermeld...helaas toch verkeerde geleverd.

Snel afgehandeld. Snel geleverd. Super kwaliteit.

Top snelle levering

Al uren met dit spel gespeeld vanaf dat het binnen is.

Ga zo door

Zeer snel geleverd

Ik heb twee keer achter elkaar wat besteld en allebei de volgende dag al in huis

super

snel bezorging goed ingepakt super kwaliteit

Petunialaan 4

5582 HA Waalre

Over Timco Voordeelmarkt

Timco Voordeelmarkt is al 90 jaar een familiebedrijf dat zich richt op schadepartijen in de detailhandel. Wij verkopen deze partijen in 2 fysieke winkels en onze webshop altijd met korting. Bij Timco bent u op de juiste plek voor een koopje.