Keurih geleverd

Super mooi shirt

Zeer snel bezorgd, duidelijke website.

Prima bestelling kwam snel

Het bestelde ziet er goed uit. Ze sturen wat er wordt aangeboden.

Snelle levering, jas zoals op de foto

Snelle verzending!

Press zoals omschreven. Mooie prijs, keurig verpakt en zeer snel verzonden! Ik kom zeker terug!

Goed verlopen

Bestellen en ophalen verliep goed.

Goede ervaring, snelle levering

Snelle levering!

Supervoordelig en snelle levering

Binnen 2 dagen de bestelling in huis. Product precies zoals omschreven. Supergeregeld!

Tevreden

Dit is eerst keer dat ik een bestelling heb geplaatst bij Timco. Tot nu toe ben ik tevreden.

Goede service en snelle levering

Goede service en snelle levering

snelle levering, goede producten

snelle levering, goede producten

Jammer, teleurgesteld.

Vandaag zou de boxspring worden bezorg, maar helaas niet bezorgd bij mijn chalet in Brabant maar op mijn huisadres in Friesland. Ik had het adres in Brabant expliciet vermeld bij het bestellen en mijn vrouw heeft nog een keer gebeld, het zou allemaal goed komen, NIET dus. Jammer.

Toppie

Goed En snel

Snelle verzending van mijn bestelling

Helaas zat er 1 artikel niet bij en werd die op de pakbon aangegeven dat die er niet meer zijn. Terwijl op de website, nu nog, het artikel te bestellen is. Graag de aantallen updaten zodat je niet verrast wordt bij het uitpakken van je bestelling.

Zeer positief

Makkelijk bestellen, snelle updat omtrent de bestelling en levering, gemakkelijk via Klarna achteraf te betalen, en een zeer snelle levering volgens de planning.

Uitstekend. Top alles netjes en goed geregeld

Mijn eerste ervaring met Timco Voordeelmarkt. Uitstekend bevallen, alles super goed geregeld en zoals afgesproken alles verstuurd. Zeer flexibel. Kortom zeer tevreden. Frank

Komen belofte na

Een Red Bull racing jas besteld. Hierover contact gehad via WhatsApp met de helpdesk. Taalgebruik van de betreffende medewerker deed mij wat twijfelen aan de professionaliteit van de organisatie. Echter, het bestelde product kwam prima op tijd en in de juiste uitvoering binnen. Ben dus tevreden.

Mijn bestelling is snel verwerkt en bezorgd.

Vind het prima

Ik vind het goed.. En snelle levering.. Goed ingepakt..

Snelle levering en goede service..djw

Goede prijs/kwaliteit

Zoals beschreven goede prijs/kwaliteit. Snelheid van leveren was ook goed.

Voor 15.00 besteld morgen in huis is waar gemaakt

Ziie bovenstaande

Snel en goed.

Snel, goed en goedkoop. Ik ben zeer tevreden.

Zeer snelle levering

Zeer snel en correct geleverd.

Petunialaan 4

5582 HA Waalre

Over Timco Voordeelmarkt

Timco Voordeelmarkt is al 90 jaar een familiebedrijf dat zich richt op schadepartijen in de detailhandel. Wij verkopen deze partijen in 2 fysieke winkels en onze webshop altijd met korting. Bij Timco bent u op de juiste plek voor een koopje.