Geen spullen

Ondanks alle websites waar ze op adverteren was er na bestelling en verzendinfo plots telefoon NIET voorradig. Pluspunt is wel dat binnen 2 dagen geld terug was

Perfecte kwaliteit met snelle levering

Ze beloven wat ze zeggen, leveren hoogwaardige spullen tegen goede prijs

Ik werd snel geholpen

Snel antwoord en verwerkt

Mijn bestel ging snel en gelijk

box

dat is eerste keer dat ik koop

Snel geleverd en niet duur.

geweldig heel tevreden

Zo tevreden mooi ingepakt allemaal lieve Jonges wie het in elkaar zette en mooi verzorgd bedankt Nellie Numan

Nog geen bestelling ontvangen

Vorige week donderdag een uur op bedden zitten wachten. Belde ze op dat ze niet geleverd werden. Dus hoop ze morgen te ontvangen.

Zeer tevreden!

Top product, zeer snelle en nette levering. Super!

Slechte bezorging

Komt aant, kan amper communiceren. Dumpt het beneden en zegt nee ik hoef het niet naar je appartement te brengen (ik had gewoon een lift)

Super goede service

Besteld en binnen een krijg ik hem binnen super snelle levering

Geweldig en goed

Op tijd en sneller dan verwacht

Goed en heel snel het product binnen!

De eerste keer hier wat besteld. Voor 15.00 besteld is ook de volgende dag binnen, top! Ook wordt je goed op de hoogte gehouden waar en wanneer je pakket is. Verbeter punt. Als je een vraag stelt via messerge duurt dit wel erg lang voor je reactie krijgt.

Levering op tijd

Mooie jas. Levering op tijd

Snelle levering en goede kwaliteit!

Ze leveren snel. Goede prijs-kwaliteit verhouding.

Tot nu toe goed maar er is nog geen levering geweest

Bestelling voldoende, afleveren weet ik nog niet. Ik heb een voorkeur aangegeven maar hier nog niets van vernomen.

Na mijn vraag via whats app betegt de bezorging znel antwoord gekregen. De track van de chauffeur is perfect. Nig nooit zo’n goed gezien. Ga zo door.

De ene dag bestelt, de volgende dag in huis

altijd goed

altijd goed

Supersnel

Zeer snel geleverd. Jammer dat postnl.nl hem voor de deur heeft gezet zonder iets te melden. Verder had ik me niet aangemeld voor de nieuwsbrief, en toch gekregen.

Zeer slechte bezorging en slechte kwaliteit producten.

Zeer slechte bezorging omdat er geen track trace code wordt doorgestuurd en aan elke stoel mankeert wel wat. Dus zeer slecht.

In 1 woord super

Heel goed en gemakkelijk geregeld en snel het product in huis.

Mooi en snel geleverd blij mee

Ik had online een bestelling gedaan. Deze moest ik ophalen in Waalre. Na een telefoontje met de klantenservice werd de bestelling naar Oploo gestuurd. Geweldige service!

Petunialaan 4

5582 HA Waalre

Over Timco Voordeelmarkt

Timco Voordeelmarkt is al 90 jaar een familiebedrijf dat zich richt op schadepartijen in de detailhandel. Wij verkopen deze partijen in 2 fysieke winkels en onze webshop altijd met korting. Bij Timco bent u op de juiste plek voor een koopje.