Erg tevreden

Boxspring besteld, deze werd netjes op de afgesproken dag en tijd geleverd en dit werd per mail en telefonisch doorgegeven. Kortom erg tevreden!

vriendelijke en behulpzame bediening

regelmatige aardige aanbiedingen tegen aantrekkelijke prijzen

HELEMAAL KLASSE

Sinds een aantal weken doneert Timco een groot aantal levensmiddelen aan de Voedselbank Aalst-Waalre. Gezien de T.H.T.-datum mogen zij deze niet meer verkopen maar deze artikelen voldoen nog prima aan de eisen via de Voedsel- en Warenautoriteit heeft vastgesteld voor voedselbanken. Timco: namens onze klanten hartelijk dank hiervoor.

Doet wat er word belooft

Product snel ontvangen, Alles werkt perfect

De heren die hebben geleverd super aardig en denken met je mee

De probleem is jullie hebben vele en mooi dingen maar niet vele verschillen maten.

Makkelijk achteraf betalen en snel geleverd

Mooie goedkope bedden Makkelijk achteraf betalen En snel geleverd

Goede snelle service

Snel geleverd, netjes geregeld

Redelijk

Timco bestelling verliep goed.We hadden ingevuld ophalen op filiaal.Uiteindelijk kwaen ze het op adres bezorgen..Bezogrdienst scoort heel laag.2 dagen lang gaf de bezorger aan via track en trace de ze het niet haalde om nog te bezorgen.De3e dag lukte het wel.wellicht te maken met overdrukte aan bestellingen?

Keurig nette afhandeling, Dank daarvoor

Keurig nette afhandeling Keurige bezorging Dank

Klasse !

Veel nieuwe producten !Goede service aan kassa.

goede service

ga zo door aar hoeven jullie niks aan te veranderen

Fijn

Fijn om weer lekker te kunnen winkelen. Alles netjes aangevuld

Niets op aan te merken. Meteen bevestiging en snel verzonden. Maar het belangrijkst voor mij is de prijs nl. Gemiddeld 40 % goedkoper dan andere sites. Een aanrader dus !!

Geen reactie op het ontvangen beschadigde artkel tot nu toe.

Nbrabantia broodtrommel heeft een deuk in de bovenkant, hierdoor gaat de deksel ook niet goed open. Graag oplossing: deze gratie retour en per omgaande een nieuwe onbeschadigde broodtrommel. Ook duurde het lang voordat ik mijn bestelling had.

Levering snel alleen niet compleet.

Chauffeur reed ook nog stapel stenen omver en stapelde ze niet weer op. Ben benieuwd of rest levering keurig wordt nageleverd.

Eens maar nooit weer

Vroeger gingen we altijd graag naar de Timco als we op de camping stonden dus ik dacht dat het wel goed zat. Helaas bleek dit niet het geval. De bestelling werd pas na een week verzonden en toen ik navraag deed kreeg ik geen enkele reactie. Wel kreeg ik een mail met het verzoek vooral mijn ervaring te delen dus bij deze.

Ik ben tevreden.

Zoek een 17 inch Laptop!

Zoek een 17 inch Laptop? Heeft Timco die niet?

altijd iets anders, maar wel goed en fijn om te winkelen, zelfs nu nog

altijd wel iets anders, fijn om te winkelen.

Nog steeds niet binnen

2 paar besteld, waren verstuurd, kregen we namelijk melding van, en ineens wax er 1 paar niet voorradig, continu mail kregen we, maar nog steeds geen paar schoenen nu.

Beoordeling komt te vroeg

Eigenlijk wel raar, er wordt mij gevraagd een review te schrijven. Zaterdag mijn bestelling gedaan en ik heb dus nog niets in huis. Mijn zending word verwacht door Post.nl maar is daar nog niet in het sorteerproces.

Echt een winkel voor de koopjesjagers

Kom er al vele jaren. Heb er door de jaren heen heel mooie spulletjes gekocht van een Miele vaatwasser tot merkkleding en veel gereedschap. Als je er voorbij komt even binnen gaan. Altijd de moeite waard!

prima...

2 bedden gekocht. snel geleverd...

Petunialaan 4

5582 HA Waalre

Over Timco Voordeelmarkt

Timco Voordeelmarkt is al 90 jaar een familiebedrijf dat zich richt op schadepartijen in de detailhandel. Wij verkopen deze partijen in 2 fysieke winkels en onze webshop altijd met korting. Bij Timco bent u op de juiste plek voor een koopje.