Bestelling gedaan betaald en 2 dagen later alles keurig verpakt thuis bezorgd jammer dat er niet meer van die mpoie bloempotten waren maar met deze erg blij . Bedankt Annemieke

geweldig!

lieve mensen in waalre fantastische service geweldige prijzen. ik heb weer veel mensen blij gemaakt met heerlijk turkse hapjes

Goede service en leuke koopjes

Bij Timco kom je soms leuke dingen tegen met leuke prijzen. Goede service en retourneren is geen probleem

Goed zonder franje

Doen wat ze beloven. Internet shoppen makkelijk, goed, correct en punctueel. Complimenten voor vriendelijke en behulpzame medewerkers.

keurig afgewikkeld

Mijn bestelling stond keurig klaar, helaas was niet alles meer op voorraad maar mijn geld werd snel geretourneerd. Een verkeerd produkt mocht ik omruilen. Maar bij de winkel bleek het er niet meer te zijn. Wel voor niks gekomen maar ook dat bedrag werd meteen terugbetaald. Ik wilde de lokale winkelier een beetje helpen, mijn voorraadkast is weer gevuld en ik ben tevreden over de service. Hopelijk mogen we snel weer naar binnen zonder mondkapje. Sterkte Timco!

Ben heel tevreden

Online vaker artikelen besteld en was steeds naar mijn tevredenheid

Niet goed

Omdat ik net producten heb besteld en ik het kan afhalen maar ik weet niet wanneer!n

geweldig dat het zo kan

Ik winkel liever in de zaak, maar toch fijn dat het zo ook kan.

Je word goed op de hoogte gehouden wanneer je bestelling wordt geleverd.

afhaal

ervaring goed netjes de spullen gekregen die besteld waren

consistent en top zoals altijd

fijne medewerkers, goederen stonden klaar, afwijking in de bestelling werd naar tevredenheid direct opgelost

Goed!

Nette afhandeling. Controle op artikelen en aardige medewerker!

Niet zo goed

Verkeerde producten gekregen

Duidelijke webshop, en prima afhaal mogelijkheid. Alles zat netjes in tassen verpakt.

Verkeerde producten

Heb 30 pakken melitta koffie besteld sterkte 2 Maar heb cafeïnevrije gekregen

Blij

Mindere site

Ik krijg geen ophaaltijd door

Valse reclames

Adverteren voor een product wat al lang niet meer op voorraad is. Op de site staat dat het wél op voorraad is, zelfs nog 5 stuks. Maar na bestellen en betalen, kunnen ze het niet leveren! Wel mijn geld terug maar nog altijd geen reactie gekregen op mijn bericht.

aanrader

goed geregeld en kwaliteit van pedaalemmer uitstekend

Supper

Uitstekende service

Bestelling online geplaatst, volgende dag telefoontje dat alles klaar stond en vriendelijk geholpen bij de winkel. Ik ga de site in de gaten houden voor meer koopjes.

Ook tijdens de lockdown prima service

Gisteren besteld, vandaag kunnen ophalen. Rondsnuffelen in de winkel is er helaas niet bij, maar op de site staat een leuke selectie van artikelen.

Super winkel. 40% of meer korting. Goed kijken en scoren maar

Onze Voedselbank in Waalre mocht de laatste twee maanden al vaker heerlijke levensmiddelen ophalen. Zero Cola, SAPPY (Capri Sonne). Genoeg voor de komende paar maanden voor onze klanten. Tomaten en paprika puree, chips etc. Vele dozen vol! Mooi verpakt allemaal. Timco jongens / meiden ontieglijk bedankt voor de geweldige geste. We kunnen het goed gebruiken. Wij wensen jullie in deze barre tijden heel veel sterkte en dat jullie snel weer helemaal open zijn. Xal een van de eersten zijn om leuke dingen te scoren!! Jan Tielemans

Bijna alles was er

Geld na 2 dagen teruggestort

Petunialaan 4

5582 HA Waalre

Over Timco Voordeelmarkt

Timco Voordeelmarkt is al 90 jaar een familiebedrijf dat zich richt op schadepartijen in de detailhandel. Wij verkopen deze partijen in 2 fysieke winkels en onze webshop altijd met korting. Bij Timco bent u op de juiste plek voor een koopje.