Mijn bestelling bleek niet op voorraad te zijn nadat ik deze had geplaatst in de webshop
Ik kom heel vaak bij de Timco in Aalst en ga er graag winkelen. Ik heb ook al flink wat aankopen gedaan. Deze keer was ik in de winkel voor eetkamerstoelen die ik ook in de webshop had gezien. Deze stoelen zouden er in een licht grijze tint en in taupe kleur moeten zijn. De grijstint bleek veel donkerder te zijn dan op de foto dus ik sprak voor de zekerheid een medewerker aan die er de filiaalmanager bijhaalde. Ik liet de foto's van internet zien en kreeg de bevestiging van de manager dat dit de enige grijstint was en dat de taupe tint er niet meer was. Uiteraard kan een foto afwijken van de werkelijkheid en dat begrijp ik. Ik vroeg ook naar de kosten voor levering in Veldhoven en deze zouden 35 euro zijn. Ik liet weten dat ik ze wel via de webshop zou bestellen als ik ze toch geleverd wilde hebben.
Toen ik de bestelling via de webshop deed bleek de taupe kleur toch op voorraad te zien, althans zo stond het in de webshop. Dus ik besloot 4 taupe kleurige stoelen te bestellen en te laten leveren. De levering bleek nu opeens gratis te zijn!
Een paar dagen later kreeg ik een net telefoontje van de planning ivm de levering. De stoelen zouden aankomende week geleverd worden. Ik deed voor de zekerheid opnieuw de check over de voorraad. Toen ik teruggebeld werd na een extra check bleek de fysieke voorraad niet te kloppen met de webshop voorraad en waren de stoelen niet op voorraad en ook niet meer te krijgen bij de leverancier. Ik wacht nu op het terugstorten van mijn geld. Ik vind het erg slordig dat na het gesprek in de winkel er niet gehandeld is en de voorraad in de webshop niet gecorrigeerd is, zeker omdat we er met 3en over hebben staan praten. Dit had mij een teleurstelling bespaard. De medewerker die ik telefonisch sprak heeft dit nu wel aangepast en deze nam ook echt de tijd voor me.