Laden reviews...
0 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
tot op heden nog geen eindafrekening gehad van mijn vorige leverancier.
17 June 2021
E.G. van Dam
Roden
17 June 2021
Leonard F.
Hilversum
We betalen nu minder voor hetzelfde
Henk
Bant
Contract is pas recent in gegaan. Heb niig geen echte ervaring. De overgang verliep geruisloos. Budget Energie benaderde mij ook om tv, internet en bellen bij hen (Budget alles in 1) bij hen af te sluiten. Daartoe bleken ze echter niet toegerust te zijn terwijl hun informatie meer suggereerde dan ze konden waar maken.
GBM
Haren
Wel fijn dat alles geregeld wordt kan nu tegen al die bellers zeggen dat ik hun niet nodig heb.
Doorn
Kostenservice heeft voor mij een goede en goedkope keus gemaakt mbt energielevering.
Rien
Doetinchem
Geen omkijken meer naar veilingen of een voordelige aanbieder zoeken. Een keer inschrijven en elk jaar wordt alles automatisch geregeld. Ideaal.
Jacques
Alphen aan den Rijn
Prettig en goed maar niet als laagst geprijsd
Fons
Zandvoort
Overstappen van energieleverancier een gedoe? Niet als je de zaken automatisch laat regelen door Kostenservice.nl ! U krijgt op tijd een voorstel en dat kun je accepteren of niet...
Erik
Enschede
ik ga ervan uit dat Kostenservice in opdracht van c.q. in samenwerking met Consumentenbond voor mij het beste energiecontract uitzoekt.
14 June 2021
Kees
Neeft
Geen problemen ondervonden, moest echter wel de datum van ingang aanpassen anders had ik een week geen energie.
13 June 2021
Jan
Castricum
overstap ging prima en eindafrekening NLE was correct
12 June 2021
L.A. Gimbel
EDE
Op tijd een goed aanbod en klopt er iets wordt er een nieuw aanbod gezocht en aangeboden, dit alles zonder dat je er veel werk aan hebt.
11 June 2021
Willem
Sleen
Goed geregeld , u mag het volgend jaar weer voor mij doen
Renessr
Zie bovenstaand.
F.H.J. van Weert
's-Heerenberg
Was eigenlijk vergeten dat er iets was gebeurt, alles werd zo geregeld, en ik hoefde niets te doen.
George
Prinsenbeek
Eenmaal aangemeld ging de rest vanzelf! Ideaal!
9 June 2021
Jelmer
Oud-Beijerland
Ik heb goede ervaring met koatenservice. Raad het andere ook aan om te doen.
7 June 2021
A.ten Haaf
Gendringen
De communicatie met Kostenservice is perfect.
7 June 2021
Pim Tibben
Veenendaal
Ik heb tijdig mijn jaarcontract opgezegd, en krijg nu een 100 euro in rekening gebracht op mijn eindnota vanwege contractbreuk. Heel slechte dienstverlening.
5 June 2021
Haarlem
Beste Johan,
Bedankt voor uw review.
Ik zie dat wij in februari 2020 voor het eerst een energiecontract voor u hebben geregeld bij de leverancier Budget Energie. Dat contract is op 18 april 2020 ingegaan.
Vervolgens zijn wij in november 2020 opnieuw voor u aan de slag gegaan. Wij hebben toen een nieuw contract voor u geregeld, ook bij de leverancier Budget Energie. Dat contract had als ingangsdatum 18 april 2021, aansluitend op het eerdere contract.
Wanneer u het contract bij Budget Energie nu heeft opgezegd, is het betreffende contract vroegtijdig beëindigd. De leverancier mag hiervoor inderdaad een boete in rekening brengen van €50 per product (€100 voor stroom en gas samen).
Op dit moment staat u nog bij ons ingeschreven. Mocht u geen gebruik meer willen maken van onze dienst, dan horen wij dat graag van u. Indien u wél gebruik wilt blijven maken van onze dienst, horen wij graag bij welke leverancier u momenteel een contract heeft en wat de bijbehorende einddatum is, zodat wij daar rekening mee kunnen houden.
Met vriendelijke groet,
Miranda
Kostenservice
Ik ben tevreden met het energie contract en hoe het geregeld wordt, geen omkijken na.
5 June 2021
Janneke
Gouda
Ik vind het tegen vallen, ik ben niet goedkoper uit. Ik ben 2 graden minder gaan stoken en dat bracht m.i. weinig op.
1 June 2021
MEA Zwart
Eindhoven
Ik hoef zelf niets te doen. Kostenservice zoekt het voor me uit en regelt het beste aanbod. Gemak dient de mens.
1 June 2021
Frans
Valkenburg
Als ik mag kiezen uit ieder jaar opnieuw uren op internet energie-aanbieders vergelijken en dan nóg niet weten welke de goedkoopste is OF mijn meterstand en contractdatum aan kostenservice doorgeven en dat alles wordt geregeld dan weet ik het wel. Heb zoals beloofd nergens omkijken naar en bespaar behoorlijk. Mag wat mij betreft best iets kosten, maar is dus geheel gratis.
31 May 2021
Sander
Maastricht
Fijn dat er een dienst is die mij de zorg van het telkens moeten regelen van een energiecontract uit handen neemt
31 May 2021
Marjan
Zevenhuizen
Elk jaar een goedkoop energiecontract. Dat kunt u gewoon laten regelen! Door 1x gratis in te schrijven, krijgt u gegarandeerd ieder jaar een scherpe nieuwe deal voor uw gas en licht. Automatisch, zonder dat u zelf nog iets hoeft te doen. Ons team neemt het gedoe volledig uit handen.
Laan Corpus den Hoorn 300
9728JT Groningen