Laden reviews...
0 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Mede door de adviezen van Pixelpaving (Henk Booij) over de montage van de fotos op de stoeptegels hebben wij de 142 stoeptegels gemaakt die prachtig bedrukt zijn en stipt op tijd zijn afgeleverd. Inmiddels zijn de stoeptegels geplaatst op 3 wandelroutes in Dijk. Zie voor informatie e over de wandelroutes en foto's van de stoeptegels https://routeonsdijkenwaard.jouwweb.nl/
Heerhugowaard
Henk denkt mee en komt zijn afspraken na en levert kwaliteit. Wij hebben 142 prachtige bedrukte stoeptegels op 3 wandelroutes in Dijk en Waard geplaatst. Volg de link voor info en de routes. https://routeonsdijkenwaard.jouwweb.nl
Dijk en Waard
Voor onze opdrachtgevers hebben wij diverse afbeeldingen, logo's en verkeersborden laten printen op standaard betontegels. Gelijk maar even wat cadeautjes extra laten printen voor de opdrachtgever! Prachtig resultaat, duidelijke en heldere afbeeldingen en dat voor een prima prijs. Aanrader!
21 October 2022
Rene Meijer
VALKENBURG ZH
Fijne ervaring gehad met PixalPaving. Ze werken snel, reageren snel en communiceren goed!
14 October 2021
Eva
Amsterdam
Via internet kwam ik terecht bij PixalPaving. We hebben 12 stoeptegels laten bedrukken voor de winnaars van de gouden medaille voor de Ommetje Bedrijvenchallenge. Het ziet er echt prachtig uit. Het contact verliep prettig en de ontvanger was heel blij met het product.
14 October 2021
Joke
Meppel
Super tevreden!! Op een dubbelklinker het lieveheersbeestje tegen zinloos geweld afgedrukt in overleg met stichting tegen zinloos geweld!! Jullie hebben écht met ons meegedacht en navraag gedaan voor ons,om onze wens waar te maken. Het ziet er top uit!! NOGMAALS BEDANKT Yolanda
22 September 2021
Yolanda
Roosendaal
Ik wilde graag een kopie van een herdenkingsplaque (eerbetoon aan de eerste geocache) hebben en al snel kwam ik uit bij PixalPaving. Ik had een mailtje gestuurd met een vraag wat de mogelijkheden zijn en dezelfde dag werd ik al teruggebeld met een antwoord. Mijn ontwerp was wat vaag, maar ook daar ben ik prima in geholpen. Vervolgens had ik ook nog de wens doorgegeven om de tegel geleverd te krijgen voor 21/8 en ook dat is perfect gelukt! Vanaf het eerste contactmoment tot en met de levering steeds goed op de hoogte gehouden van het proces en vandaag kon ik de tegel plaatsen. Dit was een top actie. Bedankt!
20 August 2021
Jan
Almere
Het was heel fijn om met Henk samen te werken. Henk denkt graag met je mee en levert een product van hoge kwaliteit. Voor zo'n specifiek product wil je iemand met kennis van zaken, en dat heeft Henk zeker!
16 March 2021
Alexander
Haarlem
In zwembad de Looërmark te Bathmen liggen diverse PixalPaving tegels voor diverse aanduidingen. Vele tegels liggen in de loop waardoor er veel mensen overheen lopen, andere aan de waterkant van het zwembad en worden dagelijks nat van chloorwater. Na 1 zwemseizoen zijn de tegels niet afgesleten en totaal niet verkleurd door de chemicaliën. Zwembad de Looermark is blij met deze tegels, een hele praktische oplossing voor de juiste aanduidingen! Uiteraard moeten we ze wel voor de opening van het seizoen weer schoonmaken.
11 March 2021
Bas van Swigchem
Bathmen.
Ik ben via een collega bij Pixal Paving terecht gekomen, ik heb de samenwerking als professioneel, no nonsens en adequaat ervaren. Ontwerpen snel aangeleverd en een uitstekende prijs/ kwaliteit.
18 February 2021
Fedde
Scharwoude
Fijne en snelle communicatie, kwaliteit is goed!
15 February 2021
Robin
Naaldwijk
Korte responstijden, goed advies, snelle levering en heldere communicatie
11 December 2020
Paul
's-Hertogenbosch
PixelPaving gebruikt haar ervaring om goede producten te kunnen leveren die voldoen aan de verwachting. het persoonlijke contact m.b.t. het ontwerp en de levering hebben wij als erg positief ervaren.
9 November 2020
Jan Pott
Nieuw lekkerland
Zeer prettig samenwerken samen naar oplossingen zoeken Zeer goede kwaliteit van de producten
26 October 2020
Corné
Gorinchem
Zie voor reacties het krantenartikel dat ik de firma heb toegezonden
25 October 2020
p.l.f peters