snelle service

ik ben telefonisch goed geholpen en product werd snel geleverd.

Prima in samenspraak

Snelle vlotte levering

Binnen 2 dagen geleverd

Positief

Vlotte afhandeling

Ik ben goed voorgelicht over de te kopen artikelen.

Ik wist niet goed wat ik moest bestellen dus heb ik telefonisch informatie gekregen waardoor ik de juiste artikelen kom bestellen. Keurig en vakkundig te woord gestaan.

Top prima bedankt

Tevreden mee

Product voldoet aanlijnen verwachting

Zowel het bestellen, de levertijd, de aflevering en ook het geleverde product voldeden volledig aan mijn verwachtingen.

makkelijk besteld, keurig geleverd

TOP

Snel verzonden dus Top

prima geregeld

Geheel volgens verwachting geleverd

Op tijd

Goed en op tijd

Super service

Snelle en nette levering, top!

X

X

Goed product minder goed geïnformeerd

Zoals de titel zegt. Communicatie over ontvangst kwam pas achteraf. Product is prima. Nette prijs.

Snel en goed geholpen

Meedenkend

Prima ervaring

Mooi deugdelijk artikel

Fout besteld??

Ik heb slechts 2 rollen en een paar boutjes ontva gen? Ik zag niks van afstandhouders die de atrexladder 40 a' 50cm Zouden moeten afhouden? Ik had nog alu-kokerstrips liggen en heb dus de afstandhouders zelf gemaakt en de rollen eraan gemonteerd. Het is nu zoals ik bedoeld had maar heeft me wel een middagje sleutelen gekost ,dus een flinke tegenvaller. Terugsturen was geen optie omdat ik de rollen nodig had. Ik hen er we een plateau Op gemaakt waar b.v. Ook een emmer op kan staan en vast gezet. Dus heb ik nu een afstandhouder die nergens Tekoop is. E.e.a.is hetgevolg van onduidelijke advertentiegegevens. Ik beveel u w bedrijf wel aan maar onder de voorwaarde dat advertenties duidelijk zijn,ook voor nietproffecionals

Snelle verzending

Was.snel.besteld en snel Verzonden

Zelf een foutje in de bestelling gemaakt. Is direct opgelost en geld binnen een paar dagen weer op de rekening. Super!!

dit was mijn eerste kennis making met het bedrijf

Goede service en snelle bezorging

Een valtuig met kabel besteld. Kabel bleekt niet voorradig, en werd keurig dezelfde dag nog gemaild met 3 alternatieven. De bestelling is dezelfde dag nog verzonden en ik had het de volgende dag in huis, zodat ik aan mijn klus kon beginnen. Gewoon super!

Uitstekend product, goede prijs, razendsnelle verzending.

Er wordt serieus met je meegedacht

Als particulier zat ik met vragen omtrent het ophangen van zaken op redelijke hoogte aan mijn gevel en hoe ik dat het best kon doen. Mijn idee voorgeschoteld en ik heb daar uitgebreid antwoord op gekregen middels foto’s en telefonisch contact. Het e.e.a. heb ik besteld, nu durf ik de klus aan. Prima zaak dus.

Goede informatie en advies, snelle levering en topkwaliteit valbescherming.

Voel me helemaal veilig op m’n ladder met m’n valbescherming.

Gewoon goed!

1 vraag gesteld, meteen antwoord en aanbieding op maat via whatsapp. Perfect!

Rondweg 9

9861 GK Grootegast

Over RSN Safety

Totaalleverancier van veiligheidsartikelen zoals; Valbeveiliging, bedrijfskleding, klimmaterialen, dakrandbeveiliging en stellingen! Ook verzorgen wij de keuringen & inspectie's van: Valbeveiliging, klimmaterialen, elektrisch gereedschap, hef- en hijsmiddelen, tuin-, park-, en bosbouw machines, magazijnstellingen & hoogwerkers!