Super georganiseerd / snel levering

Goede contact vanuit bedrijf zelf. Snel levering nodig, was volgende dag in huis !!!

twee keer moeten bellen voor mijn levering

spullen te laat geleverd , geen bericht voering naar mij .Zelf moeten bellen

Goede service, snelle levering

Goed contact gehad na meerdere malen het verkeerde artikel besteld te hebben. Snelle leveringen en reacties. Top!

voorkom vallen

valbeveiliging gekocht tegen een nette prijs en van een goeie prijs

Goed advies, snelle verzending

Goed!

top geregeld, snel bezorgd

mijn besteling was snel en netjes bezorgd, vind ik top

Duidelijke informatie en een snelle levering.

Ik heb een veiligheidsvest en kabel besteld. Snel geleverd.

Toppie

Zeer klantvriendelijk en service verlenend

Vriendelijk contact bij vragen. Goede producten en snel en netjes verzonden.

Zeer fijn en SNEL geholpen

Snelle reactie snel verzonden.

De valbeveiliging die ik besteld had was helaas niet op voorraad, Nu werd mij voor het zelfde geld een duurdere aan geboden. Deze had ik een dag later ook in huis. Kort om een super serves.

Nette service

Goede en snelle levering

Ik heb de spullen nog niet !!

Mmmmm

Goed spul !

Precies wat ik nodig had om veilig te kunnen werken

prima product prima geleverd

Top,

kreeg wat ik zocht gemakkelijk en snel.

Prettige ervaring.

Prima geïnformeerd en alle afspraken nagekomen.

Super snel en correct geholpen

Super snel en correct geholpen

Super snel geholpen

Ik was in de ochtend mijn zoektocht begonnen naar valbeveiliging, en na enig zoeken kwam ik bij RSN terrecht. Gezein de voorraden in heet NL schaars waren had ik gebeld om te vragen of de sets nog op voorraad waren. Robert-Jan ging direct kijken en heeft mij binnen 5 minuten een factuur gestuurd (omdat mijn bestelling iets af week) en na het betalen via Ideal heeft hij het op de post gedaan zodat ik het zeker maandag binnen heb. De artikelen heb ik nog niet binnen, maar op basis van deze ervaring ben ik niet bang dat daar iets mis mee zal zijn.

goede service.

Communicatie verliep prima. En de service was perfect geregeld.

netjes bedrijf

duidelijke website, artikelen makkelijk te vinden. op deze manier snel kunnen bestellen wat er nodig was

Fijne website, snelle levering

Goeie website, makkelijk in gebruik en duidelijke uitleg bij de producten! Zo wisten we precies wat we nodig hadden. De levering was mooi snel binnen zodat we snel veilig aan het werk konden!

Correcte en snelle levering!

Correcte en snelle levering!

Rondweg 9

9861 GK Grootegast

Over RSN Safety

Totaalleverancier van veiligheidsartikelen zoals; Valbeveiliging, bedrijfskleding, klimmaterialen, dakrandbeveiliging en stellingen! Ook verzorgen wij de keuringen & inspectie's van: Valbeveiliging, klimmaterialen, elektrisch gereedschap, hef- en hijsmiddelen, tuin-, park-, en bosbouw machines, magazijnstellingen & hoogwerkers!