blij mee

super blij met de zitzak voor ons kleinkind!

Klantenservice is top

We hadden 2 zitzakken besteld en er maar 1 ontvangen. Toen we naar de klantenservice belden hebben ze uitgezocht waar di andere gebleven is. Helaas moet de bezorgdienst hem nog steeds leveren maar we hebben goede hoop dat het goed komt

Uitstekende producten en service.

Uitstekende producten en service.

Mooie zitzak!

Mooie zitzak, netjes verpakt geleverd. Komt wel uit Duitsland dus houd er rekening mee dat het wat langer duurt. Erg mooie zitzak, mn dochter is er heel blij mee!

Mooie zitzak

Het is een mooie zitzak maar had beter verpakt kunnen worden er zit niet eens een zak om heen. In ons geval was de doos kapot. Dus extra bescherming was fijn geweest. Gelukkig hebben wij het weer schoon gekregen.

Hele goede prijs kwaliteit verhouding. Voldoende vulling en mooi dik stof. Ons zoontje zit er graag in!

Mooie zitzak voor in kinderkamer

Zacht materiaal en zeer geschikt voor kamer van 9 jarige dochter.

Onze kleindochter is hele happy met deze zitzak

Ze is er happy mee, omdat het goed en stevig zit. ziet er ook mooi uit!

Mooi

Helaas beide bijna dezelfde kleur Had bewust een donkere bruine besteld Cognac honing leek op de foto donkerder.

super

kindjes heel erg blij

Snel geleverd, goede service

Een zitzak besteld voor onze kleindochter, ze was er helemaal blij mee! Bleek dat de zitzak niet voldoende gevuld was. Ik heb een mailtje gestuurd en dit werd vrij snel beantwoord. Of we foto’s op wilden sturen van de zitzak. En vervolgens kreeg ik een mail met excuses en er werd gelijk nieuwe vulling opgestuurd. Top!

Goede ervaring

Mooie zitzakken de kinderen zijn er erg blij mee. Alleen wel jammer dat het bericht ze zijn verzonden op de zelfde dag komt dat ze geleverd worden. Hierdoor konden we het bezorgmoment niet veranderen. 2 dagen later moesten we een mega grote doos die niet in de auto pasten op gaan halen met de 2 zitzakken erin bij een pakketpunt.

Super goed

Zitzak gekocht voor onze kleindochter, mooie kleur en ze vond hem heerlijk zitten.

Zitzak werd prima geleverd. Het voetenbankje was helemaal perfect. De zitzak zelf had iets meer gevuld mogen zijn, maar dat is een persoonlijke keuze natuurlijk.

Heerlijke zitzakken

Wat een fijne zitzakken. Goede ondersteuning in je rug, poef erbij is fijn om je benen op te leggen. Anders vind ik persoonlijk het zitvlak wat klein. Voor kinderen is dit geen probleem. Af en toe een beetje opschudden, maar een mooie blikvanger in de kamer van de jongens.

Snel geleverd en mooie zitzak

Snelle levering. Als je de zitzak uitpakt lijkt het alsof er niet genoeg vulling in zit maar als je de zitzak in vorm neerzet is hij perfect. Erg blij mee.

mooi

goed produkt

Heel klantvriendelijk!

N.a.v. onze opmerking over de zitzak, klantvriendelijke reactie en zeer goed en snel opgelost. Onze kleindochter is er superblij mee!

Vlot geleverd

Hele toffe zitzakken

Leuke zitzakken, heel comfortabel en makkelijk in onderhoud. Goede en stevige kwaliteit van stof.

Echt top! :)

Echt top! :)

Super zitzak!

Hij staat mooi en zit lekker

Comfortabele zitzakken

Fijne zitzakken, fijn dat het wat hogere rug heeft en kleur zoals geadverteerd.

Zalige en stevige ligzakken

Alleen de levertingsdienst kan wat voorzichtiger. We hadden 2 st en werden paar dagen afzonderlijk geleverd. En de dozen waren redelijk gekneusd. Maar product was in orde omdat kussen waren.

Heerlijke zitzak, relaxed gamen

Duifpolder 92

3825JE Amersfoort

Over Ikwilzitzakken.nl

Bij ikwilzitzakken draait alles om comfort, stijl en persoonlijke aandacht. Wij zijn een klein, toegewijd team met een passie voor hoogwaardige zitzakken die jouw leven net een beetje relaxter maken. Of je nu zoekt naar een trendy aanvulling voor je interieur of een duurzame oplossing voor ultiem zitgemak, bij ons ben je aan het juiste adres. Kwaliteit en duurzaamheid staan bij ons voorop. Elke zitzak wordt met zorg geselecteerd, zodat jij kunt genieten van een product dat lang meegaat én bijdraagt aan een bewuste levensstijl. We begrijpen dat elke klant uniek is, daarom bieden we niet alleen bijzondere designs maar ook persoonlijke service. Als klein bedrijf koesteren we het directe contact met onze klanten. Jouw tevredenheid is onze grootste prioriteit en we doen ons best om jouw verwachtingen te overtreffen, van de eerste klik op onze website tot de levering van je zitzak. Onze producten zijn niet alleen een plek om te zitten, maar een manier om even helemaal tot rust te komen. Dankzij de steun van onze klanten kunnen wij blijven doen waar we van houden: comfort en stijl naar jouw huis brengen.