Laden reviews...
71 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
In de verzamelde reviews zien we vooral een sterke prijs-kwaliteitverhouding en goed zitcomfort. Klanten noemen regelmatig snelle levering en betrouwbaar advies van de klantenservice. Af en toe worden verpakking of retouren genoemd, maar de algemene tevredenheid blijft hoog. De kwaliteit van de materialen en duurzaamheid komen consistent naar voren.
Ik heb een zitzak besteld die helaas niet naar wens was. Op zich geen probleem, want op de website staat dat retourneren mogelijk is op eigen kosten. Pas toen ik de zitzak wilde retourneren, bleek dat dit als particulier vrijwel onmogelijk is. De zitzak werd geleverd in een enorme doos die de maximale afmetingen van reguliere pakketvervoerders overschrijdt. Ondanks dat de levering gewoon via DHL plaatsvond, kon ik het pakket zelf niet via DHL of een andere reguliere vervoerder terugsturen. Na contact met de klantenservice kreeg ik te horen dat zij de zitzak wel konden laten ophalen, maar dat dit €30 kost. Dat vind ik een fors bedrag. Als dit vooraf duidelijk bij het product of in de retourinformatie had gestaan, had ik de zitzak waarschijnlijk niet besteld. Bij grote meubels verwacht je speciale retourvoorwaarden, maar bij een product dat als regulier pakket wordt bezorgd, ga je ervan uit dat je het ook op een normale manier kunt retourneren. Ik vind het vooral jammer dat hierover vooraf geen duidelijke informatie wordt gegeven en dat ik na mijn reactie geen verdere inhoudelijke terugkoppeling meer heb ontvangen. Dat maakt mijn ervaring met deze webshop helaas teleurstellend. Mijn advies aan andere kopers is daarom om goed na te denken voordat je hier een bestelling plaatst. Als het product onverhoopt niet bevalt, is retourneren in de praktijk een stuk lastiger en duurder dan de website doet vermoeden.
3 July 2026
Marlene
Versteeg
Super mooie en fijne zitzakken. Ze zijn stevig zodat je niet wegzakt maar wel nog comfortabel.
2 July 2026
Amy
Rotterdam
Waarde voor je geld, zit lekker. Heel blij met mijn aankoop.
28 May 2026
Esmée
Bunschoten
Geweldig.. zitten zo relaxed en staan geweldig. Vlekjes veeg je r zo af en zijn direct droog na bv eenbredenbui
27 May 2026
Conchita
Harderwijk
Hele mooie zitzakken voor in de tuin! Helaas niet de juiste kleur dus wou ik ze omruilen. Na 5 dagen pas antwoord van de klantenservice en vervolgens om advies gevraagd waarop helaas geen reactie. Zeker een minpunt en jammer voor de vette zakken! Pakket is erg groot dus je betaald veel retourkosten. Houd daar rekening mee.
27 May 2026
lotte
Deurningen
Goede kwaliteit en fijn met puppy laag en ontspannen zittend
19 May 2026
René
Roermond
Twijfelde eerst maar na goed contact met de klantenservice besteld. En geen spijt van gehad.
12 April 2026
Nathalie
Helvoirt
De kleur komt overeen met de website. Onze kleine binnentuin fleurt er helemaal van op. Hij zit-ligt heerlijk en is inderdaad na een fikse regenbui zeer snel weer droog. Bedankt!
9 April 2026
Anjelien
Franeker
De zitzak viel tegen qua formaat en het retourneren was vanzelfsprekend nogal lastig
7 April 2026
Peter
Heythuysen
De doos was erg beschadigd, de zitzak niet ingepakt en geen onderbroek.
7 April 2026
E
Bodegraven
Ben zeer tevreden over de geleverde zitzak je kunt er heerlijk in wegdromen.of gewoon uitrusten.makkelijk te wassen,en het maakt je interieur net even anders.door de diversiteit aan kleuren.een aanwinst voor moderne interieuren.aanrader top! gerrie van eijk
5 March 2026
Gerrie
Rotterdam
Superleuke poef, fijne website en de snelle levering. Top dus!
27 February 2026
Yvonne
Genk
Fijne, prima en een veel gebruikte zitzak. Vergeet niet om de zitzak soms bij te vullen met de ikwilzitzakken vulling. Ze leveren service en kwaliteit.
26 February 2026
BJ
Zutphen
Vriendelijk, goede service.
25 February 2026
Nelleke
Heeg
Twee xxl zakken besteld duurde meer dan week en kwamen twee dagen na elkaar. Kwaliteit is goedkoop en de plastic korrels stinken. Het is niet fijn om in te zitten door de chemische lucht van de korrels. Ik had xxl besteld maar zijn niet zo groot als op de tekening bij het product op de website
24 February 2026
Stelletje
Zakken
Goedemiddag,
Vervelend om te horen dat je niet tevreden bent. Onze excuses voor de vertraagde levering en dat de pakketten niet tegelijk zijn bezorgd.
De EPS-vulling kan bij het openen tijdelijk (maximaal circa 5 dagen) een lichte geur hebben. Deze verdwijnt normaal gesproken snel door de zitzakken goed te laten luchten. Blijft de geur aanwezig of komt het formaat niet overeen met je verwachting, dan kijken we dit uiteraard direct voor je na.
We hebben na het lezen van je review al contact met je opgenomen en lossen dit graag netjes met je op. We zien je reactie graag tegemoet.
Met vriendelijke groet,
Dennis van ikwilzitzakken.nl
Ik plaats een nieuwe review aangezien ik de vorige niet meer kan aanpassen. Nadat ik had vermeld dat de zitzak niet goed zat en te weinig vulling bevat heeft het bedrijf gratis vulling opgestuurd zodat we deze steviger kunnen maken. Het blijft wel een zeer lichte zitzak en toch minder van kwaliteit dan verwacht voor de prijs die we betaald hebben. Maar dan toch nog een extra ster voor de fijne dienst na verkoop die hun belofte zeker waar gemaakt heeft.
30 January 2026
Evelien
Sijsele
Nadat mijn bestelling van navulling nooit is bezorgd door DPD ondanks dat zij aangaven dat het bezorgd was is dit nadien nogmaals nagestuurd. En elke mail werd netjes beantwoord. Top daar kunnen velen een voorbeeld aan nemen. Ans
8 January 2026
Ans
Berkel Enschot
Ik heb net de ZitZak ontvangen en ik geniet er erg van. Tot nu toe lijkt het een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Aanvankelijk werd er slechts één van de twee door mij bestelde items geleverd, maar de klantenservice reageerde zeer snel en na slechts een paar dagen ontving ik het andere pakket.
31 December 2025
Cristina
Amsterdam
Voortreffelijk product. Levertermijn verschoven, omwille van een IT issue. Thuiswinkel heeft geïnformeerd over de vertraging
29 December 2025
Etienne
Poppe
Mooie kwaliteit, snelle levering . Er waren wat opvulbolletjes tekort maar deze werden snel nageleverd.
28 December 2025
Jan
Tongeren
De zitzakken zitten heel fijn en zijn van een mooi materiaal gemaakt. Manier van verzenden vond ik minder fijn. Los in een doos zonder plastic om de zitzak heen. Dozen waren open en zo vatbaar voor viezigheid tijdens het vervoer.
28 December 2025
Clement
Hendrik Ido Ambacht
Bedankt voor je review en fijn om te horen dat de zitzakken zo goed bevallen en dat je het materiaal mooi vindt.
We versturen bewust zonder extra plastic om het milieu te ontzien. Uiteraard hoort de doos daarbij wel stevig en goed gesloten te zijn. Je opmerking nemen we serieus en dit gaan we intern bespreken om dit te verbeteren.
Heel veel plezier van de zitzak!
Het enigste wat ik vind is dat de roze zitzak veel harder en makkelijker te vormen is dan de groene en blauwe, er zit veel meer vulling in de roze wat veel beter is. Kan daar nog iets aan gedaan worden? Kleuren zijn top
27 December 2025
Marcel
Beek en Donk
Dank je wel voor je review en je eerlijke feedback. Fijn dat je tevreden bent over de kleuren.
Het klopt dat de vulling per zitzak soms iets kan verschillen. Dat lossen we graag netjes voor je op. We sturen je kosteloos extra vulling toe, zodat ook de groene en blauwe zitzak net zo stevig en goed vormbaar worden als de roze.
Met vriendelijke groet,
Emma van ikwilzitzakken.nl
I ordered 2 of the zitzaks and one's material was different from the other so I contacted the customer service and they were super helpful! Finally they changed the zitzak even without waiting for me to send the wrong one. I sent it after they delivered the good one. Definitely recommend...
21 December 2025
Funda
HEERHUGOWAARD
Thank you for your review! We’re glad to hear that our customer service could help you quickly and resolve everything smoothly. Enjoy your bean bags, and thanks for the recommendation 😊
Kleinzoon blij met de zak. Paar weken in gebruik nu. Stevig genoeg voor tieners en volwassenen.
18 December 2025
Ria
Nieuwegein
Wat leuk om te horen dat je kleinzoon er zo blij mee is 😊
Fijn dat de zitzak ook na een paar weken gebruik goed bevalt en stevig genoeg is voor zowel tieners als volwassenen. Op naar heel veel meer ontspan uurtjes!
Heel tevreden
18 December 2025
Jos
Herent - België
Bedankt voor je mooie review Jos, daar worden we blij van! Heel veel plezier ervan.
Bij ikwilzitzakken draait alles om comfort, stijl en persoonlijke aandacht. Wij zijn een klein, toegewijd team met een passie voor hoogwaardige zitzakken die jouw leven net een beetje relaxter maken. Of je nu zoekt naar een trendy aanvulling voor je interieur of een duurzame oplossing voor ultiem zitgemak, bij ons ben je aan het juiste adres.
Kwaliteit en duurzaamheid staan bij ons voorop. Elke zitzak wordt met zorg geselecteerd, zodat jij kunt genieten van een product dat lang meegaat én bijdraagt aan een bewuste levensstijl. We begrijpen dat elke klant uniek is, daarom bieden we niet alleen bijzondere designs maar ook persoonlijke service.
Als klein bedrijf koesteren we het directe contact met onze klanten. Jouw tevredenheid is onze grootste prioriteit en we doen ons best om jouw verwachtingen te overtreffen, van de eerste klik op onze website tot de levering van je zitzak. Onze producten zijn niet alleen een plek om te zitten, maar een manier om even helemaal tot rust te komen.
Dankzij de steun van onze klanten kunnen wij blijven doen waar we van houden: comfort en stijl naar jouw huis brengen.
Duifpolder 92
3825JE Amersfoort