Hele toffe zitzakken

Leuke zitzakken, heel comfortabel en makkelijk in onderhoud. Goede en stevige kwaliteit van stof.

Echt top! :)

Echt top! :)

Super zitzak!

Hij staat mooi en zit lekker

Comfortabele zitzakken

Fijne zitzakken, fijn dat het wat hogere rug heeft en kleur zoals geadverteerd.

Zalige en stevige ligzakken

Alleen de levertingsdienst kan wat voorzichtiger. We hadden 2 st en werden paar dagen afzonderlijk geleverd. En de dozen waren redelijk gekneusd. Maar product was in orde omdat kussen waren.

Heerlijke zitzak, relaxed gamen

Supermooi!

Heel tevreden!!

Correcte afhandeling

Het leveren van de aankoop verliep soepel.

Algemeen positief

Waarom geen 5 sterren? Bij bestelling ontving ik meteen een orderbevestiging maar geen duidelijkheid over de leverdatum. Uiteindelijk 2 dagen later zelf even geïnformeerd, bleek de bestelling al onderweg (en enkele uren later ook geleverd) Dus enkel spijtig dat ik hiervan niet zelf op de hoogte was gebracht en gelukkig dat ik toevallig thuis was die dag. Zeker geen reden om nooit meer te bestellen en hopelijk kan ik dan wel 5 sterren geven.

Perfecte zitzak

De zitzak zit heerlijk vooral omdat je rug ondersteund wordt.

Prima zitzakken

Goede kwaliteit

Mijn kleinkinderen vinden hem geweldig . Voor mij zelf maar ben natuurlijk ouder vind ik het te laag en kom er dan niet makkelijk uit had hij wat meer gevuld mogen zijn

Uiteindelijk tevreden

Jammer dat hij niet voorradig was en zo te laat is voor de verjaardag.

De zitzakken op de website komen overeen met hoe ze zijn. Ze zitten goed en zijn goed gevuld. Ze worden in een stevige grote doos bezorgd, met een informatieboekje hoe de zitzak te behandelen. Aanrader!

Great

Quite fast delivery, product as described and very helpful costumer service

Snel geleverd en prima kwaliteit

Ziet er degelijk en prachtig uit. Zit super!

Heel goed !!

Heel goed en snel bezorgd

Mijn kleinkind werd heel blij

Mooie kindermaat voor zit poef. Simpel in vorm te plaatsen

Ik ben heel erg blij met deze zitzak, ziet er mooi uit, een aanwinst in de kamer , en supersnel geleverd

Geweldig!

Geleverd binnen de aangegeven dagen. Ben er heel blij mee.

op tijd geleverd en goede kwaliteit zitzak mijn kleinzoon was blij

duidelijk in webshop en levering als besteld

Niks te klagen. goed product en de levering was ook in orde.

Top winkel ook als er iets stuk gaat

Rits ging naar 4 maanden kapot van honden bed Kreeg gratis 2 nieuwe opgestuurd en makkelijk te herstellen Top

mmm

xxxx

Heerlijk zit comfort

2 zitzakken, in moderne kleur gekocht. Ze staan als een plaatje! Ook geweldige klantenservice. Ik raadt dit bedrijf zeker aan!

Duifpolder 92

3825JE Amersfoort

Over Ikwilzitzakken.nl

Bij ikwilzitzakken draait alles om comfort, stijl en persoonlijke aandacht. Wij zijn een klein, toegewijd team met een passie voor hoogwaardige zitzakken die jouw leven net een beetje relaxter maken. Of je nu zoekt naar een trendy aanvulling voor je interieur of een duurzame oplossing voor ultiem zitgemak, bij ons ben je aan het juiste adres. Kwaliteit en duurzaamheid staan bij ons voorop. Elke zitzak wordt met zorg geselecteerd, zodat jij kunt genieten van een product dat lang meegaat én bijdraagt aan een bewuste levensstijl. We begrijpen dat elke klant uniek is, daarom bieden we niet alleen bijzondere designs maar ook persoonlijke service. Als klein bedrijf koesteren we het directe contact met onze klanten. Jouw tevredenheid is onze grootste prioriteit en we doen ons best om jouw verwachtingen te overtreffen, van de eerste klik op onze website tot de levering van je zitzak. Onze producten zijn niet alleen een plek om te zitten, maar een manier om even helemaal tot rust te komen. Dankzij de steun van onze klanten kunnen wij blijven doen waar we van houden: comfort en stijl naar jouw huis brengen.