Laden reviews...
61 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
In de verzamelde reviews zien we vooral een sterke prijs-kwaliteitverhouding en goed zitcomfort. Klanten noemen regelmatig snelle levering en betrouwbaar advies van de klantenservice. Af en toe worden verpakking of retouren genoemd, maar de algemene tevredenheid blijft hoog. De kwaliteit van de materialen en duurzaamheid komen consistent naar voren.
Ik heb net de ZitZak ontvangen en ik geniet er erg van. Tot nu toe lijkt het een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Aanvankelijk werd er slechts één van de twee door mij bestelde items geleverd, maar de klantenservice reageerde zeer snel en na slechts een paar dagen ontving ik het andere pakket.
31 December 2025
Cristina
Amsterdam
Voortreffelijk product. Levertermijn verschoven, omwille van een IT issue. Thuiswinkel heeft geïnformeerd over de vertraging
29 December 2025
Etienne
Poppe
Mooie kwaliteit, snelle levering . Er waren wat opvulbolletjes tekort maar deze werden snel nageleverd.
28 December 2025
Jan
Tongeren
De zitzakken zitten heel fijn en zijn van een mooi materiaal gemaakt. Manier van verzenden vond ik minder fijn. Los in een doos zonder plastic om de zitzak heen. Dozen waren open en zo vatbaar voor viezigheid tijdens het vervoer.
28 December 2025
Clement
Hendrik Ido Ambacht
Bedankt voor je review en fijn om te horen dat de zitzakken zo goed bevallen en dat je het materiaal mooi vindt.
We versturen bewust zonder extra plastic om het milieu te ontzien. Uiteraard hoort de doos daarbij wel stevig en goed gesloten te zijn. Je opmerking nemen we serieus en dit gaan we intern bespreken om dit te verbeteren.
Heel veel plezier van de zitzak!
Het enigste wat ik vind is dat de roze zitzak veel harder en makkelijker te vormen is dan de groene en blauwe, er zit veel meer vulling in de roze wat veel beter is. Kan daar nog iets aan gedaan worden? Kleuren zijn top
27 December 2025
Marcel
Beek en Donk
Dank je wel voor je review en je eerlijke feedback. Fijn dat je tevreden bent over de kleuren.
Het klopt dat de vulling per zitzak soms iets kan verschillen. Dat lossen we graag netjes voor je op. We sturen je kosteloos extra vulling toe, zodat ook de groene en blauwe zitzak net zo stevig en goed vormbaar worden als de roze.
Met vriendelijke groet,
Emma van ikwilzitzakken.nl
I ordered 2 of the zitzaks and one's material was different from the other so I contacted the customer service and they were super helpful! Finally they changed the zitzak even without waiting for me to send the wrong one. I sent it after they delivered the good one. Definitely recommend...
21 December 2025
Funda
HEERHUGOWAARD
Thank you for your review! We’re glad to hear that our customer service could help you quickly and resolve everything smoothly. Enjoy your bean bags, and thanks for the recommendation 😊
Kleinzoon blij met de zak. Paar weken in gebruik nu. Stevig genoeg voor tieners en volwassenen.
Ria
Nieuwegein
Wat leuk om te horen dat je kleinzoon er zo blij mee is 😊
Fijn dat de zitzak ook na een paar weken gebruik goed bevalt en stevig genoeg is voor zowel tieners als volwassenen. Op naar heel veel meer ontspan uurtjes!
Heel tevreden
Jos
Herent - België
Bedankt voor je mooie review Jos, daar worden we blij van! Heel veel plezier ervan.
Kinders vonden het geweldig
Marion
Tilburg
Bedankt voor je review Marion, heel veel plezier ervan!
Wij hebben hem op de slaapkamer van kind,, als chillplek
26 November 2025
Marjan
Waddinxveen
Wat leuk om te horen 😊 Fijn dat hij zo’n fijne chillplek is op de slaapkamer. Veel plezier ermee!
Mooie zitzak!! Mijnkeundochter was er heel blij mee!!
22 November 2025
Marina en Marina
Wormer
Perfect, de kleinkinderen zijn er super blij mee
17 November 2025
Erna
Vriezenveen
Hoi, mooie zitzak ontvangen. Kleur zoals op de website en een goede kwaliteit. Snel geleverd.
17 November 2025
Monique
Oost Gelre
Ze "chillenbillen" lekker in de zitzak. Stoeien vaak om wie er op de zitzak mag zitten. Komt waarschijnlijk snel een volgende bestelling aan.
9 November 2025
Nick
Oosterhout
Geweldig om te lezen! Wat leuk dat de kids er zo veel plezier mee hebben. Dat “chillenbillen” klinkt als een succes! Bedankt voor je leuke review.
super blij met de zitzak voor ons kleinkind!
3 November 2025
Matteo
Alphen aan den Rijn
We hadden 2 zitzakken besteld en er maar 1 ontvangen. Toen we naar de klantenservice belden hebben ze uitgezocht waar di andere gebleven is. Helaas moet de bezorgdienst hem nog steeds leveren maar we hebben goede hoop dat het goed komt
3 November 2025
Martje
Lelystad
Beste Martje,
Bedankt voor je review. Wat vervelend dat de bezorgdienst de tweede nog steeds niet heeft geleverd, ik zie dat het nu eindelijk goed gaat morgen wordt geleverd. Alvast veel plezier ervan. Onze excuses voor de vertraging bij de bezorgdienst en veel dank voor je geduld!
Met hartelijke groet,
Emma van ikwilzitzakken.nl
Uitstekende producten en service.
Bob
Breda
Mooie zitzak, netjes verpakt geleverd. Komt wel uit Duitsland dus houd er rekening mee dat het wat langer duurt. Erg mooie zitzak, mn dochter is er heel blij mee!
R
Leiden
Het is een mooie zitzak maar had beter verpakt kunnen worden er zit niet eens een zak om heen. In ons geval was de doos kapot. Dus extra bescherming was fijn geweest. Gelukkig hebben wij het weer schoon gekregen.
Jolanda
Nijverdal
Hele goede prijs kwaliteit verhouding. Voldoende vulling en mooi dik stof. Ons zoontje zit er graag in!
Simone
Limbricht
Zacht materiaal en zeer geschikt voor kamer van 9 jarige dochter.
31 October 2025
Anne
Driebergen
Ze is er happy mee, omdat het goed en stevig zit. ziet er ook mooi uit!
30 October 2025
Yvonne
noordwijk
Helaas beide bijna dezelfde kleur Had bewust een donkere bruine besteld Cognac honing leek op de foto donkerder.
29 October 2025
Judith
Haarlem
kindjes heel erg blij
29 October 2025
Isabelle
Brasschaat
Een zitzak besteld voor onze kleindochter, ze was er helemaal blij mee! Bleek dat de zitzak niet voldoende gevuld was. Ik heb een mailtje gestuurd en dit werd vrij snel beantwoord. Of we foto’s op wilden sturen van de zitzak. En vervolgens kreeg ik een mail met excuses en er werd gelijk nieuwe vulling opgestuurd. Top!
17 October 2025
Henny
Waalwijk
Bij ikwilzitzakken draait alles om comfort, stijl en persoonlijke aandacht. Wij zijn een klein, toegewijd team met een passie voor hoogwaardige zitzakken die jouw leven net een beetje relaxter maken. Of je nu zoekt naar een trendy aanvulling voor je interieur of een duurzame oplossing voor ultiem zitgemak, bij ons ben je aan het juiste adres.
Kwaliteit en duurzaamheid staan bij ons voorop. Elke zitzak wordt met zorg geselecteerd, zodat jij kunt genieten van een product dat lang meegaat én bijdraagt aan een bewuste levensstijl. We begrijpen dat elke klant uniek is, daarom bieden we niet alleen bijzondere designs maar ook persoonlijke service.
Als klein bedrijf koesteren we het directe contact met onze klanten. Jouw tevredenheid is onze grootste prioriteit en we doen ons best om jouw verwachtingen te overtreffen, van de eerste klik op onze website tot de levering van je zitzak. Onze producten zijn niet alleen een plek om te zitten, maar een manier om even helemaal tot rust te komen.
Dankzij de steun van onze klanten kunnen wij blijven doen waar we van houden: comfort en stijl naar jouw huis brengen.
Duifpolder 92
3825JE Amersfoort