Fijne service!

Snelle levering, kwaliteitsvol product! Zeer tevreden!

Snel geleverd en mooie kwaliteit!

De kussen waren super snel geleverd en zijn van mooie kwaliteit!

Duidelijke site en snelle levering

Mooie poef gekocht, voldeed aan de verwachtingen. Snelle levering.

Vlotte correcte levering

Artikelen vlot geleverd

Snelle service, goed product

Zitzak net voor kerst besteld in de hoop dat deze optijd zou zijn met de drukte. Een dag voor kerst was hij binnen ondanks dat overal producten te laat geleverd werden. Perfect! Goed product, precies wat je bestelt.

Poef

Super mooie poef, de kleur is precies dezelfde als de afbeelding, zeer snelle levering.

Zeer tevreden!

Leuke, lekker zittende zitzak welke snel en correct geleverd is. Een aanrader!

Snelle levering, heerlijk zitten met een steuntje in de rug

Allereerst kwam de zitzak, ondanks de feestdagen, supersnel! En hij zit heerlijk. Dit is een grote zitzak waardoor je ook een steuntje in de rug hebt. Niet alleen voor kinderen maar ook voor volwassenen zit hij super.

de aankoop die ik heb gedaan was exact volgens verwachting.

Ondanks de drukten was mijn bestelling op de afgesproken tijd. Ook was alles zo als verwacht en voldeed aan alle eisen. Echt een aanradende als je een zitzak zoekt die aan al je eisen moet voldoen.

Snelle levering ondanks drukke tijd Goede kwaliteit

Keurig op tijd geleverd en precies zoals op foto stond. Zit heerlijk

SUPER!

Super snelle levering, de ochtend erna stond het al op de oprit. Goede kwaliteit en heel comfortabel.

Wij zijn zeer tevreden,zowel met de product als de levering,helemaal top

Heel comfortabele zitjes

Prima prijs kwaliteit verhouding

Snelle levering & mooi product!

Snelle levering & mooi product

Snelle en correcte levering !!

super

Super tevreden

Had nog nooit van deze site gehoord....wou kleinkinderen verrassen met een zitzak... Mooie site Gemakkelijk om te bestellen Prijs/kwaliteit Veel keuze Snelle levering Duidelijk en snel antwoord op mijn mail... Een aanrader voor wie een zitzak wil...

Zeer slechte naverkoop

2 zitzakken besteld die correct geleverd werden. Echter bij openen bleek dat de zitzakken voor minder dan 1/3 gevuld zijn, waardoor je onmogelijk op de zakken kan zitten, laat staan liggen. Bij dienst naverkoop telkens weggestuurd met belofte dat ze ons zouden contacteren om probleem op te lossen. Na 14 dagen nog steeds geen antwoord gekregen.

Goede kwaliteit,afspraken worden goed gerespecteerd,communicatie heel goed,vlotte service

Snelle levering, goede kwaliteit!

Grote keuze, duidelijke en eenvoudige website. De zitzak werd snel geleverd en is van zeer goede kwaliteit! Topservice!

perfect voor liefhebbers van mooie dingen

gestructureerde site - aantrekkelijk - het product komt perfect overeen met de foto's - designlook en weinig verspreiding - vrij exclusief

Prachtige zitzak!

Goede keus geweest. Mooie kleur, zit heerlijk.

Goed en vlot

Overzichtelijke site en vlotte afhandeling. Heel fijn.

Goede service, goed materiaal en prettig contact

Meerdere producten in huis, naar tevredenheid. Eenmalig was er iets met onze poef maar dit is boven verwachting opgelost!

bestelling volledig naar onze verwachting

Zitzakken zijn netjes en tijdig geleverd en de inhoud is in perfecte staat. We wachten nog op 1 bestelling, maar deze is blijkbaar onderweg. Zeer mooie producten en top kwaliteit.

Duifpolder 92

3825JE Amersfoort

Over Ikwilzitzakken.nl

Bij ikwilzitzakken draait alles om comfort, stijl en persoonlijke aandacht. Wij zijn een klein, toegewijd team met een passie voor hoogwaardige zitzakken die jouw leven net een beetje relaxter maken. Of je nu zoekt naar een trendy aanvulling voor je interieur of een duurzame oplossing voor ultiem zitgemak, bij ons ben je aan het juiste adres. Kwaliteit en duurzaamheid staan bij ons voorop. Elke zitzak wordt met zorg geselecteerd, zodat jij kunt genieten van een product dat lang meegaat én bijdraagt aan een bewuste levensstijl. We begrijpen dat elke klant uniek is, daarom bieden we niet alleen bijzondere designs maar ook persoonlijke service. Als klein bedrijf koesteren we het directe contact met onze klanten. Jouw tevredenheid is onze grootste prioriteit en we doen ons best om jouw verwachtingen te overtreffen, van de eerste klik op onze website tot de levering van je zitzak. Onze producten zijn niet alleen een plek om te zitten, maar een manier om even helemaal tot rust te komen. Dankzij de steun van onze klanten kunnen wij blijven doen waar we van houden: comfort en stijl naar jouw huis brengen.