Fantastische

Goede service, snel aangekomen, bereikbaar, enz GEEN WOORDEN VOOR DE GOEDE SERVICE DIE ZE BIEDEN 100% GOED

• Snelheid/Levertijd

Goed bereikbaar en altijd leverd hair Paradise een snelle service

geweldig

bestelling altijd snel geleverd echt fantastisch!!!!!! alleen al een aantal keer beoordeling gegeven, maar NOG NOOIT de korting gehad.

Toppp

Het was supper snel geleverd echt topp!

Prima in orde

Bestelling prima in orde en op tijd geleverd.

• Snelheid/Levertijd

Snelle levering en keurig verpakt! Zeker voor herhaling vatbaar.

Voldoende/Goed

Het was sowieso spannend of mijn product aankwam, was mijn 1e aanschaf, dus dat was superfijn! Alleen een beetje balen dat kleur wel echt zwart is, terwijl ik van 1B anders gewend ben. Maar kleurverschil hadden ze vermeld, dus ok. Voor de rest, is het product groter dan ik gewend ben(heb er 1 van ander bedrijf en die is perfect!)terwijl er volgens mij maar 1 maat is. Ieder geval, er zijn nu een soort van bobbels aanwezig en dat vind ik wel storend. Al met al zal ik waarschijnlijk weer bestellen. Ik zou dan wel eerst contact opnemen.

• Snelheid/Levertijd

Snel bezorgd. Goed geinformeerd over de beslelling en bezorging. Producten waren ook goed

Perfect!

Heel goede producten voor een uitstekende prijs en zeer snelle levering!

Snel en goed!

Heel tevreden

Jammer van PostNL maar voor de rest heel tevreden

Zeer klantvriendelijk!

Prijs en kwaliteitsverhouding is heel goed. Klantvriendelijk en zeer snelle levering!

Super webshop!

Snelle levering, volgende dag in huis. Goeie kwaliteit spullen die altijd op voorraad zijn!

Was snel bezorgd

Mooie kwaliteit

Haar blijft redelijk lang goed. Goeie kwaliteit

• Snelheid/Levertijd

Savonds besteld ..sanderendaags in huis Prima afgeleverd..heldere track&trace Toppie

• Snelheid/Levertijd

Goed product, betaalbaar en snelle verzending.

• Snelheid/Levertijd

Super snel bezorgd wanneer ik het nodig heb

fantastisch!

Supersnelle levering. Alles was zorgvuldig verpakt.

Bestelling niet ontvangen

Ik had een bestelling geplaatst maar nooit ontvangen. Heb meermaals mails gestuurd krijg geen antwoord!

• Prijs N.v.t.
  • Snelheid/Levertijd N.v.t.

goed en vertrouwd snelle levering

ik heb hier al vaker goederen besteld prijzen van de goederen zijn normaal geprijsd vergeleken met andere websites met hoge korting zijn ze nog steeds goedkoper en goede info over bestelling en snelle levering.

Uitstekend!

'Old school' klantenservice waar geen moeite teveel is. Geweldig!

Alles valt mee

Prima! geen klacht!

Uitstekende service

Mijn favoriete haarproducten werden binnen de beloofde termijn bezorgd en waren ook nog eens goedkoper dan bij andere aanbieders. Helemaal top!

• Snelheid/Levertijd

Goede service,, fantastische produkten.

Hobemmastraat 322

2526 JX Den Haag

Over Hair-Paradise.nl

Hair Paradise is een webshop die gespecialiseerd is in haar Producten en pruiken. We bieden een groot assortiment aan pruiken, New Collection en de beste kwaliteit haar. Europa's toonaangevende online schoonheidssalon. Meer dan 4500 Afro-schoonheidsproducten van meer dan 250 merken! Wij verkopen ook aan salons en winkels. U vindt in onze winkel meer dan 4500 producten van meer dan 200 merken. Van Braziliaans haar, mensenhaar, extensions, haar- en huidverzorgingsproducten en cosmetica. Voor vrouwen, zowel kinderen als mannen van kleur. Wij verkopen producten van deze merken (o.a.): - Aunt Jackie's - Shea Moisture - Argan oil - Aphogee - Kinky Curly - Beautiful texturizer - Bio Claire - Deva Curl - Black Opal - AS I AM - Creme of Nature - Culrs Unleased - Dr.Miracles - NOVEX - en nog veel meer...