Alles ging heel makkelijk en snel

Ik kon alles snel vinden op de site en alles is ook geordend op wat je nodig hebt. Heel zichtbaar en duidelijk. Ben ook super blij met de dingen die ik heb gehaald en de levertijd is super snel.

slechte klantenservice

besteld tot aan hun minimum bedrag voor gratis verzending. Blijkt dat er iets niet op voorraad is. Men stelt dat ze wel een ander type van dat zelfde merk hebben, dat wijs ik af. Vervolgens krijg ik zonder verdere communicatie het bedrag voor dat product terug maar heeft men wel 5 euro ingehouden voor verzending. De twee overgebleven producten waren die hoge verzendkosten niet waard. Men had moeten overleggen alvorens dit zo te doen. Ik bestel niet weer.

• Snelheid/Levertijd

Snelle levering en goed verpakt. Zeer tevreden.

Was erg blij met mijn bestelling! Ik bestel nu standaart bij deze shop!

Het was snel bezorgd

Snelle service!

Ik ben erg tevreden! Snelle service en levering, duidelijke uitleg van de artikelen en het contact verliep vriendelijk en prettig.

• Snelheid/Levertijd

Verkeerde bestelling, uiteindelijk goed geregeld.

Ik heb een 8 gegeven en geen 10 want uiteindelijk moet nog iets geregeld worden. Voor de rest hebben ze hun best gedaan om de goede product wat ik heb besteld best snel op te sturen. Dus ik ben tevreden.

• Prijs N.v.t.

Top!!

Top!!

• Snelheid/Levertijd

Heel blij met de service en snelheid!!

Bestelling en levering verliep soepel!! En zij hebben de beste prijzen!!

• Snelheid/Levertijd

snel verstuurd en helmaal in orde

waardeloos

wel betaald en zo genaamd geleverd maar niet in mijn brievenbus. Lezen geen mail ivm veranderen niet te bereiken.Nooitmeet

Prachtig

Ik heb kojic soap gekocht, origineel product geen goedkoop namaker , ben tevreden met snel bezorging

Goed geregeld

Mijn moeder vindt de zachte krulspelden geweldig. In de winkel niet te kopen.

• Snelheid/Levertijd

Snel verzonden en goed verpakt!

Snelle verzending en goed verpakt. Heel fijn!

Miroslava J

Great products, great company

• Snelheid/Levertijd

1 product was niet beschikbaar, ze hebben mij netjes gebeld om dit mee te delen en het geld is ook terug gestort op mijn rekening. De overige producten heb ik wel binnen gekregen en zeer tevreden hiermee. Al met al ben ik tevreden over dit bedrijf en ik zal hier zeker vaker bestellen!

Very good product

Fast délivery, product like picture, i recommande 100%.

Netjes en snel geleverd

Netjes

Fijne ervaring

Voor het eerst besteld bij hair-paradise.nl en heb fijne ervaring met hun gehad. Ik kreeg goeie informatie over mijn bestelling en mijn bestelling werd snel opgestuurd. Alleen deed Postnl wat langer om mijn bestelling te bezorgen..maar heb nu wel mijn haarproduct en ben er blij mee.

Super spul

Heb chilling olie besteld en das zulk fijn spul ja kan het in bad doen een paar druppels maar je kan ook druppels op je kussen doen en massage

Goede service snelle verzending

Goede winkel ik bestel er vaker nooit klachten gehad in 1 woord super.

• Snelheid/Levertijd

Fijne webshop, snelle levering, alles netjes ingepakt, top producten

Goed en netjes bezorgd

XVO hairlotion is goed en volledig binnen 2 dagen bezorgd door post NL. Hairlotion is dik en niet bijgevuld met water ( zoals je helaas wel in hoort binnen de.verkoop bij de ToKo's.

• Snelheid/Levertijd

Hair paradise is echt een wonder om ghanezen verzorgings produkten te kopen in Amstelveen

Ik hoop dat julie online store volgende jaar hoger omzet bereiikt dan verwachtingen ongeacht de moeilijke internet verkeer

heel goed. ruim assortiment

Website met heel veel keuzes voor elk type haar. beschadigd, krullen, kleuring.. enz de levering ging rap en retourneren gaat ook maar wel op je eigen kosten. als ik een tip mag geven dan raad ik deze website zeker aan. je moet vooral kijken wat in de producten zit voor jou type haar.

Hobemmastraat 322

2526 JX Den Haag

Over Hair-Paradise.nl

Hair Paradise is een webshop die gespecialiseerd is in haar Producten en pruiken. We bieden een groot assortiment aan pruiken, New Collection en de beste kwaliteit haar. Europa's toonaangevende online schoonheidssalon. Meer dan 4500 Afro-schoonheidsproducten van meer dan 250 merken! Wij verkopen ook aan salons en winkels. U vindt in onze winkel meer dan 4500 producten van meer dan 200 merken. Van Braziliaans haar, mensenhaar, extensions, haar- en huidverzorgingsproducten en cosmetica. Voor vrouwen, zowel kinderen als mannen van kleur. Wij verkopen producten van deze merken (o.a.): - Aunt Jackie's - Shea Moisture - Argan oil - Aphogee - Kinky Curly - Beautiful texturizer - Bio Claire - Deva Curl - Black Opal - AS I AM - Creme of Nature - Culrs Unleased - Dr.Miracles - NOVEX - en nog veel meer...