Binnen 24 uur geleverd. Het juiste product.

Simpel en heel snel

Doen wat ze beloven

Goede prijs en snelle levering, ook aan de verpakking was zorg besteed.

• Snelheid/Levertijd

Goede kwaliteit haar en snelle levering

Positief

De bezorging via PostNL verliep snel, dus ik had informatie over het pakket en alles verliep soepel.

• Snelheid/Levertijd

Snel geleverd en echt mooi haar! Goede kwaliteit zeker voor syntetisch

• Snelheid/Levertijd

Besteld en de volgende dag netjes in huis

Fijne site snelle verzending

Fijn site snelle verzending

• Snelheid/Levertijd

Helemaal geweldig het is fantastisch gegaan met de bestelde producten en ook lekker vlot geleverd

Mega zu Frieden

Bin mega zu Frieden Super Qualität und freundliche Kundenservice Habe schon das zweite mal bestellt und bin mega zu Frieden

Súper Top!

Super snelle levering binnen twee werkdagen en geen vertragingen, dit scheelt enorm. Product netjes verpakt en je krijgt ook echt aangeleverd wat je hebt besteld. Ik ben zoals de 2e keer weer heel blij met jullie snelle en nette service, dank jullie wel :D

• Prijs N.v.t.

Goede producten

Ik ben tevreden met de difeel producten die ik heb aangeschaft

• Snelheid/Levertijd

geen reactie op mijn mail

Ik had een vraag over een produkt ,,maar er is niet op gereageert

• Snelheid/Levertijd

Makkelijk bestelprocesen snel geleverd.

• Snelheid/Levertijd

Ik had mijn bestelling maandag middag geplaatst en ik kreeg het de volgende dag al direct. Alles compleet.

Leuk

Original. Product

Très belle experience

Les prix des produits sont très interressants et la livraison a été très rapide. Mes produits étaient bien emballés. Tout c'est bien passé.

Uitstekend!

Precies zoals beschreven. Snelle levering!

Alles verliep naar wens

geen opmerkingen

Aanrader

Kwam super snel aan en heel netjes

S.U.P.E.R.

Met mijn wilde krullenbos ben ik enorm gehecht ad producten van Hair Paradise , ik gebruik ze al jaren...bestel een voorraadje in 1 keer zodat ik een tijdje voort kan. Deze week besteld en de volgende! dag geleverd. Super@ Dank Hair Paradise ik kan weer even voort.

Realable Company and Product

I really love buying products from this website because every comes on time an well packaged.

Ghjkjj

Perfect dank u

HEEL GOED

Mn bestelling kwam ook redelijk smel

scherp geprijsd en snelle levering

scherp geprijsd en snelle levering

Hobemmastraat 322

2526 JX Den Haag

Over Hair-Paradise.nl

Hair Paradise is een webshop die gespecialiseerd is in haar Producten en pruiken. We bieden een groot assortiment aan pruiken, New Collection en de beste kwaliteit haar. Europa's toonaangevende online schoonheidssalon. Meer dan 4500 Afro-schoonheidsproducten van meer dan 250 merken! Wij verkopen ook aan salons en winkels. U vindt in onze winkel meer dan 4500 producten van meer dan 200 merken. Van Braziliaans haar, mensenhaar, extensions, haar- en huidverzorgingsproducten en cosmetica. Voor vrouwen, zowel kinderen als mannen van kleur. Wij verkopen producten van deze merken (o.a.): - Aunt Jackie's - Shea Moisture - Argan oil - Aphogee - Kinky Curly - Beautiful texturizer - Bio Claire - Deva Curl - Black Opal - AS I AM - Creme of Nature - Culrs Unleased - Dr.Miracles - NOVEX - en nog veel meer...