Prima service.

Goede en snelle service. Ik mis alleen een uitleg van de producten op de site.

Snelle verzending!

Binnen drie dagen product binnen gekregen

• Snelheid/Levertijd

Haar nu voor de 2e keer besteld. Het is er snel en de info over het haar wordt duidelijk omschreven. Heel fijn dat dit online gekocht kan worden! Vooral in deze corona tijd.

Pakket niet gekregen

Volgens bezorgdienst heb ik mijn pakket gekregen terwijl dat niet zo is. Ik heb meerdere malen contact opgenomen met leverancier maar lijkt als of mijn woord niks is en ik moet gaan kijken waar mijn pakket is gebleven. Daarom geef ik alleen 1 ster

• Snelheid/Levertijd

Ze laten je weten als ze niet genoeg hebben van wat je wil en geeft een keuze over andere producten die ook goed is.

Super snel!

Goede service! Ik werd gebeld dat er iets uitverkocht was en dat ik een ander product ervoor in de plaats kreeg! Super snel geleverd!

Tevreden

Je krijgt precies wat je hebt besteld. En snelle levering.

Uitmuntend

Ik bestel vaker bij hairparadise en ben tevreden met de service. De prijzen zijn vaak goedkoper dan andere webshop. De bestelling word heel snel verzonden en geleverd. Overal ben ik zeer tevreden met de producten die ik bestel en de service die zij bieden.

Snel en adequaat

Het was mijn eerste bestelling. Was dus afwachten. Maar mijn zorgen waren in een klap weg na het openen van de verpakking

Snelle levering, netjes verpakt

Goede snelle service

Goede snelle service

Uitstekende service

Goede service, snelle levering en prima producten

• Snelheid/Levertijd

Goeie Prijs, Snelle bezorging en product is precies zoals het is beschreven!

• Snelheid/Levertijd

Geweldig. Vanaf nu mijn favorite winkel!

• Snelheid/Levertijd

Wat ik had besteld kreeg ik snel binnen ondanks de drukte van de feestdagen.

Snel en goed

De website is prettig en makkelijk. Ruime assortiment van de producten. Vrij snel thuisbezorgd en netjes/ veilig ingepakt.

Matig

De verzendkosten vind ik hoog, de levering duurde lang. Volgend keer beter!

• Snelheid/Levertijd

Snelle levering, goeie producten.

• Snelheid/Levertijd

Great product selection and quickly delivered!

I will definitely be a repeat customer!

• Snelheid/Levertijd

Snelle levering, kwaliteit haar perfect

Heb ze gevonden via Google en gewoon besteld boven verwachting. Zal in de toekomst vaker bestellen. Aanrader!

Goed. Verschillende keuzes

Veel keus snelle levering

• Snelheid/Levertijd

Snelle service,zelfs in deze tijd

Nette snelle levering precies zoals beschreven

• Snelheid/Levertijd

Voor de eerste keer. Top.

Alles goed en netjes

Super goed!

Goede service, goed bereikbaar en klantvriendelijk.

Hobemmastraat 322

2526 JX Den Haag

Over Hair-Paradise.nl

Hair Paradise is een webshop die gespecialiseerd is in haar Producten en pruiken. We bieden een groot assortiment aan pruiken, New Collection en de beste kwaliteit haar. Europa's toonaangevende online schoonheidssalon. Meer dan 4500 Afro-schoonheidsproducten van meer dan 250 merken! Wij verkopen ook aan salons en winkels. U vindt in onze winkel meer dan 4500 producten van meer dan 200 merken. Van Braziliaans haar, mensenhaar, extensions, haar- en huidverzorgingsproducten en cosmetica. Voor vrouwen, zowel kinderen als mannen van kleur. Wij verkopen producten van deze merken (o.a.): - Aunt Jackie's - Shea Moisture - Argan oil - Aphogee - Kinky Curly - Beautiful texturizer - Bio Claire - Deva Curl - Black Opal - AS I AM - Creme of Nature - Culrs Unleased - Dr.Miracles - NOVEX - en nog veel meer...