fantastisch

bestelling is zeer snel ontvangen en alles was goed verpakt

• Snelheid/Levertijd

Levering is prima verlopen Verzendkosten zijn wel duur

Super snelle bezorging

Uitgebreid assortiment met fijne haarproducten

• Snelheid/Levertijd

Goede kwaliteit, snelle levering, en een goede prijs

Supersnel geleverd!

Prettig

• Snelheid/Levertijd

Snelle bezorging ondanks de corona

• Snelheid/Levertijd

Snel geleverd. Goed kwaliteit.

Ik zal bij hairparsdise blijven omdat ze hebben de merknaam producten dat ik wil kopen, hun website is makkelijk te gebruiken en redelijk goed prijzen.

• Snelheid/Levertijd

Top alles vlot en snel geleverd

Mijn ervaring bij hairparadise is super uitstekend.

• Snelheid/Levertijd

Mijn bestelling was de volgende dag al binnen. Ik ben zeer blij. Het haar is PRACHTIG. Ben heel gelukkig. Zal mijn vriendinnen naar jullie toe verwijzen. TOPPIE!!

• Snelheid/Levertijd

Prima service, zeer snel mijn spulletjes in huis.

• Snelheid/Levertijd

Super snelle levering (ook in deze tijd) keurig en verzorgd ingepakt!

Mijn winkel was dicht en toen zocht ik on line en kwam ik bij hairparadise. Nou, geen spijt dat mijn winkel dicht is Wat een groot assortiment aan de hoogste kwaliteit haarprodukten, echt een haarparadijs. Heb een nieuw haarproduct gekocht op basis van de beoordelingen,maar echt super. Ben super blij met mijn ontdekking van Hairparadise. Is een echte aanrader. Duidelijke, overzichtelijke website ook, ,love Hairparadise!

Super!!

Heel snelle levering en ben blij met me aankoop.

• Snelheid/Levertijd

Goede service snelle levering!

Bovenstaande spreekt voor zich.

super

zo snel heb ik nog nooit een bestelling bezorgd gekregen. dus snel en netjes, super.

Goed!

Product snel thuis geleverd!

Betaalbaar en snelle levering

Ondanks de drukte rondom sinterklaas, toh snel geleverd! De Snot die overal is uitverkocht ook binnen gekregen, betaalbare producten!

• Snelheid/Levertijd

mijn bestellingen werden snel verzonden en geleverd. ze waren ook goed verpakt om lekkage en breuk te voorkomen

• Snelheid/Levertijd

Ik kende deze site niet. Ik ga altijd naar een haarwinkel en nu voor het eerst besteld. Website is klantvriendelijk, leuke prijzen en het haar werd snel geleverd. Zeer tevreden!

• Snelheid/Levertijd

Snelle levering en duidelijke website!!

Crochet hair

Super, fast delivery and good quality

• Snelheid/Levertijd

Mijn ervaring was prima dankje wel

• Snelheid/Levertijd

Duurde wat lang qua bestelling maar uiteindelijk bleek bericht van verzonden bestelling in mn spam terecht te zijn gekomen dus hierdoor nooit gezien dat hij bij de buren lag. Verder heel tevreden met mijn producten!

Snelle levering, prima product

• Snelheid/Levertijd

Mijn pakje was snel geleverd.

• Prijs N.v.t.

Hobemmastraat 322

2526 JX Den Haag

Over Hair-Paradise.nl

Hair Paradise is een webshop die gespecialiseerd is in haar Producten en pruiken. We bieden een groot assortiment aan pruiken, New Collection en de beste kwaliteit haar. Europa's toonaangevende online schoonheidssalon. Meer dan 4500 Afro-schoonheidsproducten van meer dan 250 merken! Wij verkopen ook aan salons en winkels. U vindt in onze winkel meer dan 4500 producten van meer dan 200 merken. Van Braziliaans haar, mensenhaar, extensions, haar- en huidverzorgingsproducten en cosmetica. Voor vrouwen, zowel kinderen als mannen van kleur. Wij verkopen producten van deze merken (o.a.): - Aunt Jackie's - Shea Moisture - Argan oil - Aphogee - Kinky Curly - Beautiful texturizer - Bio Claire - Deva Curl - Black Opal - AS I AM - Creme of Nature - Culrs Unleased - Dr.Miracles - NOVEX - en nog veel meer...