Snelle levering maar bij ontbreken van onderdelen geven ze niet thuis.

Diverse keren contact gezocht per mail. Krijg geen antwoord en aan probleem wordt niets gedaan. Beveel naar anderen toe om niets bij jullie te bestellen.

Zeer trage verzending!

Bestelling (Brabantia pedaalemmerzakken) is standaard, dus komt het aan op de service van de retailer, en wie zijn bestelling graag tijdig ontvangt, doet er verstandig aan een andere retailer te selecteren: verzending duurde namelijk niet minder dan 8(!) dagen. Ik begrijp dat next-day-delivery zoals Bol en Coolblue dat doen wellicht wat te hoog is gegrepen, maar 8 dagen is simpelweg niet meer van deze tijd.

Snelle levering goed contact via mail

Mooi product

Bestelling en bezorging keurig geregeld.

komen afspraken altijd na.

We bestellen al jaren bij hygienepapier en altijd correct.

Prettig om mee te werken

Goede service en fijn om zaken mee te doen. Kortom fijn bedrijf

Netjes afgehandeld, snel bezorgd, wat wil je nog meer?

Uitstekende mini papier rollen

De wijze van bestellen (makkelijk), de snelheid van leveren en uiteindelijk uitstekende mini rollen handdoek papier is uitstekend. Daarnaast waren de rollen goedkoop. Bedankt en tot de volgende keer.

snel geleverd

snel en netjes geleverd

goede service

makkelijk te bestellen, fijne producten, snelle levering

Fijne site

Goede wcpapier voor mooie prijzen

verkeerde geleverd

verkeerde geleverd. Duidelijk aangegeven dat het een M-box was M2.

Helemaal super

Binnen 48 wordt je bestelling aan de deur afgeleverd èn ook nog eens goedkoper dan bij groothandels als Sligro en Makro

Snelle levering, behulpzame klantenservice, bestel hier zeker vaker!

Snel in huis

Goede prijs en ruime keus

Zeer veel keus en goede prijs fijn om hier te bestellen

Goede en snelle levering

Makkelijk te bestellen. Goed en snel geleverd.

Snelle levering perfecte communicatie en goede kwaliteit en prijsprijs

Nieuwe klant erbij dus

Past perfect

In de keuken hebben we een afvalbak staan die vrij breed is en niet diep tegen de want aan. Dan kan je daar makkelijk langslopen. Het gevolg was wel dat standaard 60 cm zakken er niet inpassen en de 70 cm zakken weer wel. Maar waar vind je die….. ja dus…. En ze zijn ook nog sterk, prima dus.

Goede prijs en kwaliteit. Snelle levering

Goede prijs en kwaliteit. Snelle levering. Volgende keer weer bestellen.

Snelle levering en goede prijzen

Bestellingen via de website zijn snel en makkelijk te maken. Ook handig dat de codes worden gegeven bij de diverse dispensers welke vullingen geschikt zijn. Tot nu toe zeer goede ervaringen met deze aanbieder. Goede prijzen snelle leveringen. Ze zouden wellicht nog iets kunnen doen aan klantencontact/binding maar ik mij ook voorstellen dat dit een effect heeft op de prijzen.

bestelling wordt niet geleverd

1 item staat in backorder waardoor mijn hele bestelling wordt achterhouden. Na een mail wordt de bestelling na 1,5 week geleverd maar het ene item zal pas weken later worden geleverd. Daar moet ik zelf weer achter komen door te mailen.

Fijn dat ik mijn vloerwisser niet iedere keer buiten hoef uit te kloppen. Met vervanging van het doekje hetzelfde resultaat

Goed wc papier en zacht

slechte afhandeling klacht beschadige papierrollen

3 dozen x 5 rollen onderzoekspapier geleverd die allen beschadigd zijn. Omdat ik 1 rol heb geopend en gebruikt wordt een retour van 4 beschadigde rollen niet geaccepteerd. Slechte zaak. Bedankt voor uw reactie. u schrijft in uw reactie dat de rollen nog bruikbaar zijn, echter dat is niet het geval. het papier scheurt continu af, omdat de kartonnen rol ingedeukt is en dus niet rolt. Onbruikbaar dus en dus ook onverkoopbaar aan een volgende klant..

Vlakbodem 1

3247CP Dirksland

Over hygienepapier.nl

Hygienepapier.nl is een online retailer gespecialiseerd in hygiëneproducten voor bedrijven in West-Europa. Opgericht in 2016, heeft het bedrijf zijn assortiment snel uitgebreid van toiletpapier naar producten zoals papieren handdoeken, dispensers, handzeep en schoonmaakmiddelen. Ze staan bekend om het leveren van hoogwaardige producten tegen concurrerende prijzen en het bieden van een gebruiksvriendelijke winkelervaring. Hygienepapier.nl bedient zowel de Nederlandse als Belgische markt en heeft plannen voor verdere uitbreiding naar Duitsland. Het bedrijf legt de nadruk op uitstekende klantenservice en biedt tools zoals de "Dispensercheck" om bedrijven te helpen bij het kiezen van de juiste producten.