snel en correct geleverd

na bestellen , zeer snel afgeleverd en correct afgeleverd!

Duidelijke site, uitstekende prijs/kwaliteit verhouding en snelle levering!

Duidelijke site, uitstekende prijs/kwaliteit verhouding en snelle levering!

ik bestel en het is er snel

snel geleverd

goeie producten en snelle levering

het is wat het is, goed spul en snelle bezorging

Duidelijke site snelle levering

Top site duidelijk en snelle geleverd

perfect

Every thing is good

Kan beter

Ik vroeg of papiernr 502905423 nog in het assortiment zat. Ik kon het niet terugvinden op de site. Ik kreeg bericht "niet gevonden". Met dit nummer de vraag via de chat uitgebrieder gesteld onder verwijzing naar factuurnummer. Toen kreeg keurig antwoord met link, dat het product er wel was. Maar het productnummer was langer. Suggestie plaats het volledige productnummer op de factuur. Toen ik vroeg of de kwaliteit van een gepromoot soort toiletpapier gelijk was aan wat ik eerder had besteld, kreeg ik het ietwat cryptische antwoord:"Het artikel wat u noemt is niet gelijkwaardig aan de kwaliteit van Page" Moet ik dan maar raden dat de kwaliteit van het gepromote papier lager is?

Binnen 2 dagen afgeleverd en goede en eerlijke prijzen

Papier,eindeloos!!

Maakte gebruik van easypull, maar deze rollen zijn schofterig duur geworden, en ben daardoor, op zoek gegaan naar iets anders. Kwam dus bij hygiëne papier.nl, en heb daar gevonden wat ik wil. Bij de houders van wit en zwart, kwam ik een mooie houder Quarts line Tegen die perfect bij m,n keuken paste. De houder is wel fors groter, als de easypull, maar de papierrollen, zijn bijna oneindig!!! En een stuk goedkoper.!! Dus al met al heel blij met m,n aankoop.

Keurig op tijd en netjes verpakt.

Top.

Levering is hopeloos

Op de website staat 1-3 dagen levertijd Na 5 werkdagen pas afgestuurd Er over geschreven en draaien met een K smoes omheen, en geven dan geen antwoord meer

Kwaliteit produkten

Top bedrijf

Ontzettend snelle levering! Fijne producten. Klantenservice stond mij netjes te woord toen ik meer info wilde hebben. Ga hier zeker vaker bestellen!

Slecht

Staat 1 tot drie werkdagen was een week na bellen ook nog

Duidelijke communicatie

Goed, hoor!

Uitstekende service

Snel geleverd. Degelijk verpakt.

keurig

Goed gecommuniceerd en snel geleverd. Dat wat niet kon worden geleverd werd goed vis de mail verteld en je werd goed op de hoogte gehouden van de voortgang

zeer goed product ben zeer tevreden

makkelijk bestellen en snel geleverd echr 5 sterren

The delivery it too long

I like the site and purchase experience, but the shipment tool 7 days from the order placement. It is too long for a business if you need something urgently. I would not expect the next day shipment but 1-2 days should be the benchmark

top

Prima product

Snelle levering.

Prima, snelle levering

Prima, spullen besteld en snel en netjes afgeleverd.

prima bedrijf

het was even puzzelen om een assortiment bij elkaar te zoeken maar uiteindelijk gelukt, snelle levering en het bestelde voldeed aan de verwachtingen.

Mooi qwatiiet en mooi prijs

Makkelijk te bestellen en snelle levering.

Zie opmerking hierboven. Wij zijn een bedrijf en willen graag achteraf betalen. Graag horen wij hierin de mogelijkheden.

Energiebaan 7

3255 SB Oude Tonge

+31(0)6 46 63 45 34

Over hygienepapier.nl

Hygienepapier.nl is een online retailer gespecialiseerd in hygiëneproducten voor bedrijven in West-Europa. Opgericht in 2016, heeft het bedrijf zijn assortiment snel uitgebreid van toiletpapier naar producten zoals papieren handdoeken, dispensers, handzeep en schoonmaakmiddelen. Ze staan bekend om het leveren van hoogwaardige producten tegen concurrerende prijzen en het bieden van een gebruiksvriendelijke winkelervaring. Hygienepapier.nl bedient zowel de Nederlandse als Belgische markt en heeft plannen voor verdere uitbreiding naar Duitsland. Het bedrijf legt de nadruk op uitstekende klantenservice en biedt tools zoals de "Dispensercheck" om bedrijven te helpen bij het kiezen van de juiste producten.