Geheel tevreden.

Prima producten voor een voordelige prijs.

Matig

Een perongeluk verkeerde maat besteld doen ze moeilijk met omruilen en kostop nieuw 2x porto koste dus niet opnieuw besteld

Gemakkelijk te bestellen

perfect bedrijf , goede producten en supersnelle levering

perfect bedrijf , goede producten en supersnelle levering, tot de vlgd keer

Prima bedrijf

Makkelijk online bestellen en snelle levering.

Prima ervaring

Soepel bestelling via internet, leverdatum telefonisch kunnen verplaatsen was geen moeite en vriendelijke dame. Chauffeur netjes op tijd en vriendelijk.

Snel en makkelijk

Vaste klant die blij is met de diensten en aankopen! Bedankt

Uitstekende service

Prefect en snel!

Snelle afhandeling, als DPD zaterdag had gewerkt dan was het pakket nog sneller bezorgd.

Mijn product was voor lange tijd niet leverbaar maar er werd meteen naar een oplossing gezocht en ook meteen actie ondernomen waardoor ik nu een goed product heb ontvangen. Helemaal tevreden. Hartelijk dank hiervoor.

Snelle bezorging van bestelde producten.

Te laat

Weinig info over de te late levering

Prettig

Altijd telefonisch bereikbaar voor inkoop advies.

Zeep kwam beschadigd aan maar goed opgelost

Ik had een jerrycan zeep besteld, die was kapot gegaan en gaan lekken in de doos, na een mailtje heb ik kosteloos een nieuwe toegestuurd gekregen. Keurig!

Prima snelle levering

Er tevreden goede prijs en snelle levering.

Snelle levering, goede prijs

Bestellen gaat makkelijk de prijzen zijn goed (voor de producten die wij nodig hadden) en de levering is snel.

Goed product, lage prijs, snelle levering.

Geen toeters en bellen, gewoon makkelijk opzoeken, makkelijk bestellen, goed product en snel geleverd. En meer is er niet nodig.

Keurig en snel geleverd

Keurig en correct geleverd

Vriendelijk te woord gestaan n.a.v. klacht

Intern opgepakt, moest wel ff geduld hebben daar de vervoerder niet zo snel was met antwoorden. Donderdag opnieuw opgestuurd als goed is vandaag binnen.

snel ontvangen.

snel ontvangen

mijn bestelling kwam wat later er was iets niet op voorraad. maar bij aflevering netjes verpakt. dus tevreden.

Goede service kwaliteit en prijs

Getipt door een collega, geen spijt gehad tot nu toe. Snelle leveringen en de prijs is echt on-Nederlands.

Snelle levering en scherpe prijzen

Scherpe prijzen en altijd snel geleverd.

Top bedrijf!

Goede producten voor scherpe prijzen. Service en bezorging zijn top en ze denken altijd mee!

Snelle levering goede prijs kwaliteit verhouding

Snelle levering goede prijs kwaliteit verhouding

Energiebaan 7

3255 SB Oude Tonge

+31(0)6 46 63 45 34

Over hygienepapier.nl

Hygienepapier.nl is een online retailer gespecialiseerd in hygiëneproducten voor bedrijven in West-Europa. Opgericht in 2016, heeft het bedrijf zijn assortiment snel uitgebreid van toiletpapier naar producten zoals papieren handdoeken, dispensers, handzeep en schoonmaakmiddelen. Ze staan bekend om het leveren van hoogwaardige producten tegen concurrerende prijzen en het bieden van een gebruiksvriendelijke winkelervaring. Hygienepapier.nl bedient zowel de Nederlandse als Belgische markt en heeft plannen voor verdere uitbreiding naar Duitsland. Het bedrijf legt de nadruk op uitstekende klantenservice en biedt tools zoals de "Dispensercheck" om bedrijven te helpen bij het kiezen van de juiste producten.