Goede service volgens afspraak

Wij halen altijd af, worden na bestellen via de website keurig gebeld dat de spullen klaarstaan.

PRIMA!

Goede handschoenen, makkelijk besteld, goede prijs!

prima geleverd

Eerste keer een bestelling geplaatst. Alles ging goed en snel geleverd Volgens mij had ik handschoenen XXL maar heb ikXL gekregen. Misschien bestaan handschoenen XXL niet?

Goede prijs/kwaliteit

Prima producten voor een goede prijs. Vriendelijk personeel als je telefonisch contact hebt. Ruim assortiment.

Goede service en prijs

Ik koop altijd nitril handschoenen bij Hygiëne papier. Deze zijn voordelig en goed. Ooit de verkeerde maat besteld en direct gebeld of de bestelling nog omgezet kon worden. Gelukkig werd ik vriendelijk geholpen en kon dit nog.

Kwaliteit goed, levering veels te laat.

Kwaliteit van mijn bestelling is goed maar werd veel te laat geleverd. Ruim een week later

Goed maar soms ook niet

Als ik de goede handschoentjes van hun eigen merk krijg is alles top! Maar soms krijg ik een totaal ander merk en zijn de handschoentjes echt super slecht, wat mij heel verdrietig maakt.

Héél goed

Goed geolied systeem prima!

Prima papier

Doe lang met een rol

Goede klantenservice en 100% tevreden

Klein probleempje werd snel opgelost en correct deholpen door de klantenservice. Aanrader en bestel zeker weer op deze webshop !

correcte afwerking

Snel, klantenservice goed bereikbaar

Hygiënepapier.nl werkt snel de bestellingen af. Jammer dat DPD als pakketbezorger daar niet aan mee werkt vanwege chaos in het distributiecentrum. Op 3 juni besteld, eerste pakket op 4 juni ontvangen en tweede en derde pakket pas op 12 juni. En dan ook nog op het verkeerde adres, zo'n 700 meter verderop in de straat. Als ik hygiënepapier was, zou ik eisen dat DPD hun zaken beter op orde heeft, of een andere pakketbezorger zoeken.

Levering traag

1 dag na besteldatum kreeg ik netjes een mail dat mijn bestelling overgedragen was aan de bezorgdienst met een link erbij en beticht dat er een mail zou volgen voor track and trace. Na 7 dagen nog niks ontvangen en de link in voorgaande mail ook niet bruikbaar. Na 8 dagen stond ineens de bezorgdienst op de stoep, ik kreeg sochtends een mail dat ze 2 uur later zouden komen. Dit viel me erg tegen. Verder was de bestelling prima in orde en goed verpakt.

Goed maar Langzaam

Prima producten, goede prijs maar erg trage levering.

zending onderweg

alleen jammer zending was van 4 tot 12 juni onderweg ?

De producten zijn op de afgesproken tijd geleverd. De handschoenen zijn van prima kwaliteit.

zeer tevreden

produkt netjes en optijd geleverd

Snelle en correcte verzending.

Alles volgens verwachting. Alleen een verzendbevestiging met track & trace zou prettig zijn.

Weer prima geregeld!

Prima producten, snel in huis.

Fantastisch!

Snel en makkelijk!

prima bedrijf

prima bedrijf

ze zijn snel en zeer behulpzaam in de juiste info en advies.

Jullie hebben mij echt gemotiveerd om er weer plezier van te hebben, deze actie van jullie beiden hebben ervoor gezorgd dat ik heel blij ben met het ondersteunen en het gebruiken van dit product, dank jullie wel.

Prima kwaliteit en snelle levering

Prima kwaliteit en snelle levering

Zeer snel geleverd en goed

Energiebaan 7

3255 SB Oude Tonge

+31(0)6 46 63 45 34

Over hygienepapier.nl

Hygienepapier.nl is een online retailer gespecialiseerd in hygiëneproducten voor bedrijven in West-Europa. Opgericht in 2016, heeft het bedrijf zijn assortiment snel uitgebreid van toiletpapier naar producten zoals papieren handdoeken, dispensers, handzeep en schoonmaakmiddelen. Ze staan bekend om het leveren van hoogwaardige producten tegen concurrerende prijzen en het bieden van een gebruiksvriendelijke winkelervaring. Hygienepapier.nl bedient zowel de Nederlandse als Belgische markt en heeft plannen voor verdere uitbreiding naar Duitsland. Het bedrijf legt de nadruk op uitstekende klantenservice en biedt tools zoals de "Dispensercheck" om bedrijven te helpen bij het kiezen van de juiste producten.