Snelle levering en goede prijs

Snelle levering, handige site en prima levering!

super

super snel geleverd

Dunne velletjes product 232940 (400 vel)

Helaas moet ik melden dat deze keer het produkt tegenvalt. Het gaat om artikel 232940 (400 vel). De velletjes zijn dunner dan ik gewend ben bij 400-vel rollen 2-laags. Wat bijgedragen heeft aan mijn foutieve keuze is ontbrekende informatie over de dikte van het papier. Ik heb hier in het verleden suggesties voor gedaan die niet zijn opgenomen. Graag filter toevoegen ‘Grams papier‘ om het onderscheid tussen de vele papiersoorten aan te duiden.

Hygienepapier.nl levert snel en goede kwaliteit

Hygienepapier.nl levert snel en goede kwaliteit en heeft veel keuze.

kilos poets plezier

Prima verpakt en snel geleverd, top !

Snelle levering en prima product voor een goede prijs.

Snelle levering en prima product voor een goede prijs.

Snelle levering, goeie kwaliteit, redelijke prijzen

Topservice en goede prijs!

Ik heb onlangs besteld bij Hygienepapier.nl en ben supertevreden. De levering was echt snel – binnen twee dagen had ik alles al in huis. De prijzen zijn ook beter dan bij andere aanbieders waar ik eerder heb besteld. Alles was netjes verpakt en van goede kwaliteit. Zeker een aanrader voor wie op zoek is naar hygiëneproducten tegen een scherpe prijs!

Perfecte afspraken mee te maken!

Levering wat gevraagd is en hele snelle levering!

perfect

wat zou er nog beter kunnen ???? zelfs als je gaat zoeken naar verbeter punten ik kan ze niet vinden

goede prijs snel geleverd top

Snel geleverd. daar ben ok tevreden.

Bij sommige leveranciers wordt paar dagen langer om te levering maar bij Hygienepapier.nl echt heel snel.

Goede poets doeken

De levering was erg goed.

Erg goede en correcte levering.

Snel geleverd en zer goede prijs

Goede producten en makkelijke te bestellen tegen een goede prijs Ook de levering was zeer snel.

Uitstekende producten, snelle levering

Snelle goede levering

Behulpzaam

Makkelijk om product te vinden dat ik nodig had. Ook prijs is degelijk.

in één woord: super

Mijn ervaring is zeer goed! En als er een probleem zou zijn lossen we dat samen op.

Snelle service en goede prijzen.

Snelle service en goede prijzen.

Snel en duidelijk

Makkelijke website en snel geleverd

Goed en sterk geprijsd.

Goed.

Alles conform afspraak.

Waar voor het geld.

Energiebaan 7

3255 SB Oude Tonge

+31(0)6 46 63 45 34

Over hygienepapier.nl

Hygienepapier.nl is een online retailer gespecialiseerd in hygiëneproducten voor bedrijven in West-Europa. Opgericht in 2016, heeft het bedrijf zijn assortiment snel uitgebreid van toiletpapier naar producten zoals papieren handdoeken, dispensers, handzeep en schoonmaakmiddelen. Ze staan bekend om het leveren van hoogwaardige producten tegen concurrerende prijzen en het bieden van een gebruiksvriendelijke winkelervaring. Hygienepapier.nl bedient zowel de Nederlandse als Belgische markt en heeft plannen voor verdere uitbreiding naar Duitsland. Het bedrijf legt de nadruk op uitstekende klantenservice en biedt tools zoals de "Dispensercheck" om bedrijven te helpen bij het kiezen van de juiste producten.