Zeer tevreden over hygienepapier

Product zoals omschreven

Product zoals omschreven

Alles ging vlot

Al jaren klant.

Dpd schrijft dat ze niet konden afleveren maar zijn gewoon niet geweest

Aflevering echt slecht Dpd stuurt bericht dat ze niet konden afleveren. Wij hebben een ring bel en kunnen gewoon zien dat ze helemaal niet geweest zijn. Jullie produkten zijn goed maar hierdoor gaat jullie beoordeling naar beneden.

service kan beter

Bestellen gaat goed maar retourneren is niet klantvriendelijk. ik heb een product geretourneerd en de retourkosten zijn duurder dan het product zelf. Ik wilde een nieuw product bestellen, maar hierdoor bestel ik liever ergens anders waar het retourneren gratis is. ik weet niet of ik anderen zou aanbevelen. hieronder staat geen keuze voor het niet weten!!

Super ,betaalbaar en pakket snel binnen.

Super,pakket snel binnen keurig verpakt.

Geheel tevreden

Prima producten en scherpe prijzen.

Zoals het hoort!

Volgens het boekje dus uitstekend!!!

Duidelijke website, snelle reactie en prima service.

snel en goede communicatie

goede prijzen en prima service

De bestelling werd juist en op tijd geleverd

De bestemming werd juist en op tijd geleverd. En op het afleveradres werd ook de doos soepel afgeleverd.

Wat er op de inkooporder als extra opmerking staat wordt nagekomen.

Top bedrijf!!!

Super service waar je op aan kan!

Goede ervaring

Bestelde mijn product en kreeg het heel snel geleverd. Erg blij mee

Vlot en vriendelijk.

Doen waar ze voor staan

ZEER TEVREDEN

Zeer snelle en goede levering, goeie producten, ik kom zeker terug!!

Snelle levering, goede producten. Veel goedkoper dan elders!

Goedkoper, snelle levering en goede klantenservice!

snelle service, goede kwaliteit producten

snelle service, goede kwaliteit producten

Snelle levering en goede prijs kwaliteit

Correcte levering

snel en goed geleverd

snel, goedkoop en goed geleverd

Energiebaan 7

3255 SB Oude Tonge

+31(0)6 46 63 45 34

Over hygienepapier.nl

Hygienepapier.nl is een online retailer gespecialiseerd in hygiëneproducten voor bedrijven in West-Europa. Opgericht in 2016, heeft het bedrijf zijn assortiment snel uitgebreid van toiletpapier naar producten zoals papieren handdoeken, dispensers, handzeep en schoonmaakmiddelen. Ze staan bekend om het leveren van hoogwaardige producten tegen concurrerende prijzen en het bieden van een gebruiksvriendelijke winkelervaring. Hygienepapier.nl bedient zowel de Nederlandse als Belgische markt en heeft plannen voor verdere uitbreiding naar Duitsland. Het bedrijf legt de nadruk op uitstekende klantenservice en biedt tools zoals de "Dispensercheck" om bedrijven te helpen bij het kiezen van de juiste producten.