Filtre

Een prima en snelle levering. Top geregeld.

Top, groot assortiment en goeie prijzen

Goed materiaal, snelle levering

Goed kwaliteit voor een voordelige prijs!

Uitstekende kwaliteit van wc-papier. Snelle verzending. Erg voordelig!

goed geregeld.

op tijd binnen en zag er goed uit dank je wel

Te duur voor de kwaliteit

Handdoekrek besteld, budget papier binnen gekregen.

uitstekend

Onduidelijke afleveringsberichten

Levering volgens de site binnen 1-3 werkdagen. Dan komt de helft bestelde spullen. De andere helft is niet op voorraad en wordt nageleverd. Wanneer is een ? Het blijkt dat post.nl gewoon geen track and trace code heeft geleverd voor een 2e zending.

Snelle levering en keurig bezorgd

Doen wat je belooft

Zo eenvoudig als het klinkt is het ook; niks meer, maar zeker ook niets minder doen dan je, op de site en tijdens het aankoopproces van de klant, belooft. Zo zouden alle bedrijven moeten werken!

Professionele zeep voor thuis

Ik koop hier altijd de grote jerrycans met vloeibare zeep en wasschuim voor thuis. Beter voor het milieu vanwege de grootverpakkingen en betere kwaliteit dan de gemiddelde vloeibare zeep die verkocht wordt bij drogisterijen en supermarkten.

Snelle levering en goede producten

te laat geleverd

als je aangeeft dat de levertijd 2 a 3 dagen is en ik moet er vervolgens na een week zelf om vragen waar onze bestelling blijft. Dat is voor mij een no go. Ik moet kunnen vertrouwen op de afgegeven levertijd; ik moet de artikelen ook weer uitleveren aan onze klant.

Snelle bezorging met producten in goede staat

Niks te klagen. Alles werd bezorgd precies hoe je het zou verwachten.

prima levering

Mooi product en goede communicatie

Product voldoet compleet aan de verwachtingen. Levering duurde langer maar daar werd duidelijk over gecommuniceerd kortom alles precies zoals het hoort. Keurig

Goede en perfecte levering.

11.00 uur besteld, volgende dag om 10 .00 uur geleverd. TOP, zonder klachten.

Geweldige klantenservice!

Ik weet heel goed geholpen door een hele vriendelijke klantenservice!

ruime keus aan artikelen

Hygiënepapier.nl heeft ruime keus aan artikelen en tegen normale prijzen. levering gaat vrij snel . top vooral zo doorgaan

prima, snelle levering en goede producten

na bestelling, snelle levering.

Snelle verzending

Snelle verzending goede prijzen

Vlotte levering

Krijg veel emails met aanbiedingen zit daar niet direct op te wachten Telefonisch contact opnemen wat interessant is voor ons Gr. Peter

Goede producten en snelle levering

Snelle levering, goede kwaliteit

Hygiënepapier levert snel en de producten zijn van goede kwaliteit.

7 Energiebaan

Oude Tonge 3255 SB