Ik ben zeer tevreden over jullie producten en ik weet dat ik op jullie kan rekenen en er volgt altijd een stipte levering
Het bestelde artikel was mooi op tijd Binnen 2 dagen had ik het.
Goedemorgen, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om een review voor ons achter te laten. Vervelend om te horen dat u niet tevreden bent over onze service. Wij doen er alles aan om onze service te verbeteren. Hartelijk bedankt dat u na ons contact en de misverstanden uw review heeft willen aanpassen. Dit waarderen wij ten zeerste. Met vriendelijke groet, Daphne van de klantenservice
Original anmeldelse
Het bestelde artikel was mooi op tijd Binnen 2 dagen had ik het Het wassen papierdispenser een mini . Alleen een probleem : de papierrollen die in de handel zijn passen er niet in. Bedrijf neemt niet op als je belt . Ook op i-mails word niet gereageerd Echt een kwalijke zaak. Dus ik heb niks aan die papier dispenser.
Goedemorgen, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om een review voor ons achter te laten. Vervelend om te horen dat u niet tevreden bent over onze service. Wij doen er alles aan om onze service te verbeteren. Wij zijn elke dag telefonisch bereikbaar tussen 09:00-16:00, wij hebben geen keuze menu dus u komt gelijk bij mij of een van mijn collega's uit. Ik heb ook op uw email adres gezocht en wij hebben geen mail van u ontvangen. Ik zie dat u bij de bestelling een telefoonnummer heeft achtergelaten. Ik zal u hier vandaag op bellen. Excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Daphne van de klantenservice
Snelle en correcte levering van producten tegen een heel scherpe prijs.
x
Goedemorgen, Bedankt voor het achterlaten van uw review. Graag wil ik u vragen contact op te nemen met onze klantenservice per e-mail. Ze kunnen dit dan netjes voor u oplossen. Met vriendelijke groet, Daphne.
Original anmeldelse
Er is het verkeerde pakje bezorgd. Ik had van de handschoenen maat M besteld en heb maat L geleverd gekregen. Valt hier nog wat aan te doen of moeten wij hier mee leren leven. Graag een reactie.
Hele snelle levering, voor een keurig nette prijs. Ben erg tevreden.
Duidelijke site, snelle levering.
Ik kwam plots op hun website, prima site en bedrijf
Bepaald niet prettig dat een deel van de bestelling nog steeds niet is aangekomen. Eerste deel is wel vlot en netjes afgelevetd
Goedemorgen, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om een review voor ons achter te laten. Vervelend om te horen dat u niet tevreden bent over onze service. Wij doen er alles aan om onze service te verbeteren. Ik heb u een mail gestuurd om dit voor u op te lossen. Met vriendelijke groet, Daphne van de klantenservice
Snelle afhandeling van mijn opdracht
Fijne website, snelle levering. Helaas wel zonder overleg een vervangend product ontvangen. Bij navraag gaven ze toe dat hetgeen ik ontvangen had inderdaad niet het product was dat ik had besteld. Het originele product was blijkbaar op. Het werd extra vreemd dat zowel bij de bestelling als bij het navragen de medewerkers niet melden dat mijn vervangend product goedkoper is. Over het verschil wordt tot op heden niets gemeld vanuit hygiennepapier
Goedemorgen, Bedankt voor het achterlaten van uw review. Wij wachten nog op uw reactie of u het alternatief wel of niet gaat gebruiken. Wanneer we hier antwoord op hebben kunnen we het verder voor u afhandelen. Ik ontvang graag per e-mail uw reactie. Met vriendelijke groet, Daphne van de klantenservice.
Snelle levering en een redelijke prijs. Goede communicatie over de levering.
Slechte ervaring
Goedemorgen, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om een review voor ons achter te laten. Vervelend om te horen dat u niet tevreden bent over onze service. Wij doen er alles aan om onze service te verbeteren. Wanneer u opmerkingen of vragen heeft hoe wij onze service volgens u kunnen verbeteren dan kunt u ons dit altijd laten weten. Met vriendelijke groet, Daphne van de klantenservice
-Geleverd op tijd -Goede kwaliteit servetten -Goedkoop
Zeer mooie prijs voor goede kwaliteit handschoenen en zeer snelle levering
Zeer snelle levering.
Alles naar wens verlopen
De levering duurt wel langer dan gewend
Hallo, Kunnen jullie de jumborollen papier ook op een pallet aanleveren. Ik heb geen belang bij al die dozen, veel teveel werkt om de dozen zooi op te ruimen.
Goedemorgen, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om een review voor ons achter te laten. Dit is een vraag voor onze klantenservice. Om via deze site een slechte beoordeling achter te laten is niet de juiste manier om uw vraag te stellen. Wij zullen uw aanvraag via de email in behandeling nemen. Met vriendelijke groet, Daphne van de klantenservice
Beloofde levertermijnen worden niet gehanteerd
Goedemiddag, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om een review te plaatsen. Ik heb ook al even via de mail contact gehad met u en helaas heeft de fabrikant op een artikel wat u heeft besteld een vertraging gehad. We hebben al onze klanten hier zo goed mogelijk over geïnformeerd maar helaas liep de vertraging op tot een maand. Inmiddels is het artikel weer leverbaar en zal uw bestelling dan ook vanaf vanmiddag op te halen zijn bij een PostNL punt. Uiteraard hebben wij de rest van uw order meteen netjes binnen de beloofde levertijd geleverd. We doen ons uiterste beste om ons altijd aan deze levertijd te houden, echter hebben we soms te maken met onverwachte omstandigheden in deze tijden vanuit onze leveranciers. Bedankt voor uw begrip hiervoor. Met vriendelijke groet, Mariska van de klantenservice.
Tiptop
Keurig en snel geleverd
Bij een bestelling ging iets mis, werd niet binnen de gestelde tijd geleverd, Gebeld, en binnen 1 dag werd het alsnog geleverd. En dat is gewoon top.
Wij hebben de handschoenen in goede orde ontvangen alleen het bezorgen duurde langer dan normaal.
Goedemorgen, Bedankt voor het achterlaten van uw review. Ik zie dat wij uw bestelling 1 dag nadat u de bestelling geplaatst had, hebben verzonden naar u. Helaas had de bezorgdienst wat vertraging waardoor wij de 1-3 werkdagen levertijd niet hebben gehaald. Onze excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Daphne van de klantenservice.
Prima bedrijf en snelle levering!
7 Energiebaan
Oude Tonge 3255 SB