Filtre

Snelle bezorging

?

Goed geregeld

Correct en snel geregeld

prima levering, snel en netjes.

Snelle levering!

snel geregeld

Makkelijke Site en snel geleverd!!

Snelle verzending. Achteraf betalen.

Zeer goed geregeld

Goed geregeld

Onbetrouwbaar

Bestelling gedeeltelijk keurig op tijd geleverd vervolgens mail ontvangen dat de rest op 13-07-2022 alsnog geleverd zou worden, maar tot heden nog niets mogen ontvangen dus vandaag 20-07-2022 contact opgenomen met klantenservice, de dame hier gaf aan dat (heel toevallig) het restant van de bestelling vandaag in behandeling is genomen. Op de vraag waarom er geen contact met mij was opgenomen om aan te geven dat de bestelling later geleverd zou worden antwoorden de, blijkbaar geïrriteerde, klantenservice medewerkster met de meest belachelijke smoezen die er te verzinnen zijn. Geef voortaan gewoon toe dat er iets is mis gegaan en dat de klant direct, alsnog, serieus wordt geholpen of zoek samen met de klant naar een oplossing.

Snel goed en voordelig

Snel geleverd van een kwaliteit die ik verwacht had. En aantrekkelijke prijs dus wat wil je nog meer

nog niets ontvangen

Nog niets ontvangen, ook geen verzend bericht om het pakket te volgen.

top

top

Mooie service en een goede levertijd

goede prijs voor onze hygieneartikelen.

Binnen 3 werkdagen bestelling binnen. Ook heel fijn is de keuzehulp voor de juiste papieren handdoeken. Prijs is gezien de huidige tijd redelijk tot goed.

Prima, snel en correct

Binnen een dag geleverd. Goed en snel. Dus helemaal tevreden.

Goedkoop en snel

Goedkoop en snel

SNELLE LEVERING EN GOEDE PRIJS KWALITEIT VERHOUDING

SNELLE LEVERING EN GOEDE PRIJS KWALITEIT VERHOUDING

Prima snelle levering

Alleen had ik geen link gekregen om bestelling te volgen

Goede producten Snelle levering

Ben al jaren tevreden klant.

snelle levering en snelle reactie op mijn vraag

1e keer maar een prima ervaring, snel geleverd en netjes verpakt. op mijn vraag via de mail kreeg ik snel een reactie.

Geen communicatie over nalevering

Voor de derde keer wordt (een deel van) de bestelling niet geleverd binnen de gestelde levertijd. Op de vraag via mail wanneer er wel geleverd gaat worden komt geen antwoord.

Keurig

Altijd snel en correct geleverd

Snelle levering volgens afspraak

traag met aanleveren

moest erg lang wachten op de levering

Nette en snelle levering

7 Energiebaan